«Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε». Ο Γιάνης Βαρουφάκης καταπέλτης κατά του ΔΝΤ

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ για τα λάθη που διέπραξε το Ταμείο στο πρώτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας.
 Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Όπου να΄ναι η τρόικα εσωτερικού θα υποστηρίξει την ηγεσία του ΔΝΤ κόντρα στην επιτροπή του ΔΝΤ που αξιολογεί το ΔΝΤ». Συνόδευσε δε το σχόλιό του με μία χαρακτηριστική φωτογραφία της διευθύντριας του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Κόλαφος η έκθεση του ΔΝΤ που αποκαλύπτει τη θυσία της Ελλάδας στο βωμό της Ευρώπης

Η Λαγκάρντ «καρφώνει» Παπανδρέου, Τόμσεν και Στρος Καν.
Αποκαλυπτική για τις συνθήκες που οδήγησαν στο πρώτο Μνημόνιο αλλά και για τις ευθύνες που υπάρχουν για την αποτυχία του είναι έκθεση του ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office – ΙEO) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σε αυτή γίνεται ξεχωριστή αναφορά-ερευνά για το ρόλο του Ταμείου στα πλαίσια του πρώτου ελληνικού προγράμματος διάσωσης το 2010

Το αυτοκίνητο του Β.Πούτιν που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ (φωτό,vid)

Tην υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ μετωπικής σύγκρουσης, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου στο Βερολίνο, έλαβε ένα αυτοκίνητο του προεδρικού σχεδίου «Κορτέζ», το οποίο χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν για τις μετακινήσεις του, όπως δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (29/07/2016), ο αντιπρύτανης για θέματα καινοτομίας της Πολυτεχνικής Σχολής της Αγίας Πετρούπολης «Μεγάλος Πέτρος» Αλεξέι Μπαραβκόφ.

Μία δροσερή βόλτα με τη... «καυτή» Θεσσαλονικιά blogger Στεφανία Καπετανίδου (φωτό)

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Στεφανία είναι δραστήρια και εκτός από τις υποχρεώσεις της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα της είναι γεμάτο με… γυμναστική.
 
Η Στεφανία Καπετανίδου διαθέτει απίστευτη σιλουέτα ενώ η ίδια δίνει συμβουλές ομορφιάς και άσκησης μέσα από το προσωπικό της blog.

Ο Αντρέα Μποτσέλι στην Κρήτη μαζί με την όμορφη σύζυγό του (φωτο)

Στην Ελούντα της Κρήτης βρίσκεται ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την αγαπημένη σύζυγό του
 
Ο Ιταλός τενόρος αγαπάει τα ελληνικά νησιά και φροντίζει να τα επισκέπτεται κάθε χρόνο. Μάλιστα δηλώνει ερωτευμένος με την Κρήτη που είναι και ο αγαπημένος του ελληνικός προορισμός

Το "όγδοο θαύμα" του κόσμου!

 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΑ ΦΙΟΡΔ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
Το αδύνατο δυνατό θα επιχειρήσουν να κάνουν οι Νορβηγοί, κατασκευάζοντας έναν οδικό άξονα που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους!