Ξεκινά η μάχη του διαστημικού τουρισμού Αρχίζουν οι δοκιμαστικές πτήσεις του SpaceshipTwo – ολοκληρώνεται η κατασκευή του Lynx

Ξεκινούν σε λίγο καιρό οι δοκιμαστικές πτήσεις του SpaceShipTwo και αν όλα πάνε καλά το σκάφος θα μεταφέρει τους πρώτους διαστημικούς τουρίστες το 2013..

Ένας στρατιώτης του ΝΑΤΟ τραυματίστηκε «Εκρηκτική» υποδοχή στον Πανέτα στο Αφγανιστάν

Ένας στρατιώτης του ΝΑΤΟ τραυματίστηκε σήμερα στο Αφγανιστάν όταν ένα όχημα εισήλθε στον διάδρομο προσγείωσης της βρετανικής στρατιωτικής βάσης Camp Bastion και ανεφλέγη την ώρα που προσγειωνόταν το αεροπλάνο που μετέφερε τον αμερικανό υπουργό Άμυνας Λίον Πανέτα, όπως ανακοίνωσε η Isaf..

Αλγερία: Σε θάνατο καταδικάστηκαν επτά μέλη της Αλ Κάιντα

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα του Ισλαμικού Μάγρεμπ (Aqmi) και έξι από τους άνδρες του καταδικάστηκαν σε θάνατο, την Τετάρτη, για τις βομβιστικές επιθέσεις που διέπραξαν το 2007 στο Αλγέρι, όπως αυτή εναντίον της έδρας της κυβέρνησης..

Μετά και την ιταλική Η Σαουδική Αραβία έκλεισε την πρεσβεία της στην Δαμασκό


Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε την Τετάρτη τη διακοπή της λειτουργίας της..

ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ Επιασαν κοκαϊνη πρώτης ποιότητας με προορισμό την Ελλάδα

Επιασαν κοκαϊνη πρώτης ποιότητας με προορισμό την Ελλάδα Οι ιταλικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι «πολύ καθαρή κοκαΐνη» αξίας 50 εκατ. ευρώ κατασχέθηκε σε επιχείρηση στην Καλαβρία..

Οι πρώτες μαρτυρίες από το δυστύχημα που βύθισε σε πένθος το Βέλγιο

Οι πρώτες μαρτυρίες από το δυστύχημα που βύθισε σε πένθος το Βέλγιο Μια 12χρονη μαθήτρια η οποία γλίτωσε από το τρομακτικό δυστύχημα στην Ελβετία, που οδήγησε στον θάνατο 28 ανθρώπους- μεταξύ..

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Λόγω των ψυχρών χειμώνων λιώνουν οι πάγοι της Αρκτικής

Λόγω των ψυχρών χειμώνων λιώνουν οι πάγοι της Αρκτικής Η υποχώρηση των θαλάσσιων πάγων της Αρκτικής συνδέεται άμεσα με τους ψυχρότερους, ασυνήθιστα χιονισμένους χειμώνες των τελευταίων ετών στο Βόρειο Ημισφαίριο υποστηρίζουν σε έκθεσή τους επιστήμονες, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences..

ΝΤ. ΤΡΑΜΠ Κήρυξε πόλεμο στα αιολικά πάρκα

Με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του σκοπεύει να αντισταθεί στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην ακτή Αμπερντινσάιρ στη Σκοτία ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός επιχειρηματίας..

"Επιδιώκουμε να γίνουμε η συνείδηση των πιο αδύναμων" αναφέρουν οι πρώην υπουργοί «Κοινωνική Συμφωνία» το νέο κόμμα Κατσέλη - Καστανίδη

Οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κασσάρας (Δωδεκανήσου), Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος (Αχαϊας), Λάμπρος Μίχος (Β' Αθηνών) Κυριακή Τεκτονίδου (Α' Θεσσαλονίκης) παρευρίσκονται στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος που ανακοινώνουν η κυρία Λούκα Κατσέλη και ο κ. Χάρης Καστανίδης. "Κοινωνική Συμφωνία", είναι το όνομα του κόμματος που ιδρύουν οι δύο πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρουν, το νέο κόμμα "προέκυψε ως αναγκαιότητα απάντησης στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας να εκφραστεί από νέου τύπου ανοιχτά και δημοκρατικά σχήματα και ως αποτέλεσμα των ριζικών μεταβολών που συντελούνται στην κοινωνική και οικονομική συγκρότηση της χώρας, καθώς και στη λειτουργία των θεσμών και του πολιτικού συστήματος".

 phgh

Τραγωδία στην Ελβετία video

phgh

Πάρτι πρόκρισης η Μπάγερν!

Με οικοδεσπότες τους Γκόμεζ των 4 γκολ, Ρόμπεν των δυο και Ριμπερί των τριών ασίστ, η Μπάγερν έστησε πάρτι πρόκρισης στους «8» του Champions League με τη Βασιλεία (7-0).
Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί… Δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στη Βασιλεία να αντιδράσει και έκαναν σκόνη και θρύψαλα το προβάδισμα του 1-0 των Ελβετών από το πρώτο ματς..

Το ξανάκανε η Μαρσέιγ!

Αυτό που άρχισε στο «Βελοντρόμ» το ολοκλήρωσε στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Η Μαρσέιγ «χτύπησε» και πάλι στις καθυστερήσεις την Ίντερ, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, αν και τελικά ηττήθηκε με 2-1..

Ανύποτη τραγωδία Δυστύχημα με 22 παιδιά νεκρά στην Ελβετία


Εικοσιοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους 22 παιδιά, σε ένα σοβαρό δυστύχημα με λεωφορείο στην Ελβετία..

Το βελγικό τουριστικό λεωφορείο, με τους συνολικά 50 επιβαίνοντες, καρφώθηκε μετωπικά στα τοιχώματα τούνελ κοντά σε χώρο στάθμευσης έκτακτης ανάγκης στο ελβετικό καντόνι του Valais.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο BBC το λεωφορείο ήταν γεμάτο με πολίτες που επέστρεφαν από εκδρομή για σκι.


Τα αίτια της πρόσκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα

phgh 

Χαριστική βολή για Παπακωνσταντίνου από τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ

Αμείλικτος παρουσιάστηκε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ ο προϊστάμενος του ΟΔΔΗΧ Πέτρος Χριστοδούλου για τους εγκληματικούς χειρισμούς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου..