Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προβλέπεται επιδείνωση από τα ξημερώματα της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με θυελλώδεις ανέμους και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Ρωσοτουρκικός πόλεμος μισθοφόρων στη Λιβύη

Η Ρωσία έχει αναμειχθεί κρυφά στη Λιβυκή διένεξη και η Άγκυρα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη ενώ οι Ρώσοι μισθοφόροι μάχονται ενάντια στους συμμάχους της Τουρκίας που είναι η κυβέρνηση της Τρίπολης, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή, σύμφωνα με την έκδοση στα αγγλικά της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Daily Sabah».
Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνίες με την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) της Τρίπολης τον προηγούμενο μήνα, συμπεριλαμβανομένης μίας που υπόσχεται να αποστείλει τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη ύστερα από αίτημα της τοπικής κυβέρνησης. Η συμφωνία ήρθε κατόπιν αναφορών ότι ο όμιλος Wagner,

ΕΣΡ: «Όχι» στον Στυλ FM 104.9 για Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου στο αίτημα του Στυλ FM 104.9 για χορήγηση ΒΝΛ. Οι εκπρόσωποι του σταθμού δήλωσαν ότι εξέπεμπε στους 105.5 την 31η Δεκεμβρίου του (μακρινού) 2004, ημερομηνία-«κλειδί» για την «νομιμοποίηση» κάποιου ραδιοσταθμού της Αττικής, ωστόσο από τότε και μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν ως συχνότητες εκπομπής οι 104.8, 104.9 και 105, για να μην κάνει παρεμβολές στον 105.5 Στο Κόκκινο.

On air καβγάς Παπαδάκη - Ραγκούση - «Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ!» (Video)

Όλα ξεκίνησαν από την άρνηση του Γιάννη Ραγκούση να κάνει διάλογο, όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον επίσης καλεσμένο στην εκπομπή Σπύρο Κρικέτο, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής.
«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας.

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Εθνική Νέων στο Πόλο

Η Εθνική Πόλο Ελλάδας επικράτησε 6-4 της Σερβίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο για δεύτερη σερί χρονιά.
Η Ελλάδα κατέκτησε στο Κουβέιτ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά, έπειτα από την -προ δύο ετών- επιτυχία στο Βελίγράδι.

Ξανά στους ελληνικούς αιθέρες θρυλικό μαχητικό Spitfire της Πολεμικής Αεροπορίας

Ξανά στους ελληνικούς αιθέρες θα βρίσκεται σύντομα το θρυλικό καταδιωκτικό αεροπλάνο Supermarine Spitfire MJ755, της Πολεμικής Αεροπορίας. Η διαδικασία ανακατασκευής και επαναφοράς του αεροπλάνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε πτήσιμη κατάσταση βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Το αεροσκάφος βρίσκεται από τον Απρίλιο του 2018 στο ειδικό κέντρο Συντήρησης - Ανακασκευής Ιστορικών Αεροσκαφών Spitfire «The Spitfire Company Ltd», στο Biggin Hill της Μεγάλης Βρετανίας. Βάσει του προγραμματισμού, εκτιμάται ότι μέσα στο πρώτο

Ποια είναι η επίλεκτη ομάδα ΕΚΑΜ και γιατί δεν είχε καμία δουλειά στο Κουκάκι! (Photos/Video)

Η επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στην οδό Ματρώζου στο Κουκάκι δεν ήταν από τις πιο δύσκολες που έχει οργανώσει η ΕΛΑΣ, ειδικά το τελευταίο διάστημα, όπου έχει εισέλθει σε δεκάδες άλλες καταλήψεις απομακρύνοντας είτε συλλαμβάνοντας ενοίκους τους, όπως μετανάστες, γυναικόπαιδα ή σε κάποιες περιπτώσεις αντιεξουσιαστές οι οποίοι δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση.
Στην περίπτωση του Κουκακίου, κάποια άτομα που βρίσκονταν εντός του κατειλημμένου κτιρίου αντέδρασαν και έριξαν -κατά την αστυνομία- πέτρες, μπουκάλια και έπιπλα.

Βουλευτής ΝΔ: Η αστυνομία πρέπει να χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες (Audio)

Eν μέσω κατακραυγής κατά της αστυνομικής βίας και κατά της επεισοδιακής εισβολής της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία.
Σύμφωνα με την efsyn.gr, ο πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.0 και δήλωσε ότι είναι «προφανώς υπέρ» της χρήστης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία.

Οικογενειακό άσυλο: Πώς παραβιάζεται το Σύνταγμα όταν εισβάλλει με τη βία στο σπίτι σας η αστυνομία

Η επιχείρηση εκκένωσης στο Κουκάκι και τα περιστατικά ωμής αστυνομικής βίας σε κατοίκους της περιοχής έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε παρέες και στους κόλπους των social media.
Η πλευρά της αστυνομίας υποστηρίζει ότι οι αρχές εισέβαλαν σε γειτονικό σπίτι της κατάληψης στο Κουκάκι, παρουσία εισαγγελέα. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ο εισαγγελέας ήρθε… κατόπιν «εορτής».
Δείτε τι ορίζει το Σύνταγμα για την αρχή του απαραβιάστου του οικογενειακού ασύλου, σε περίπτωση που εισβάλει η αστυνομία με τη βία στο σπίτι σας:

Καβάλα: Σκαπτικά ανέσυραν... λουκάνικο γεμάτο με χιλιάδες ευρώ - Αναζητούν άλλα 3,7 εκατ. ευρώ!

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται από την Πέμπτη στην Καβάλα και συγκεκριμένα στα Αμισιανά.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ενώ με ειδικό μηχάνημα έσκαψαν τον προαύλιο χώρο, ψάχνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται να σχετίζεται με υπόθεση ληστείας.
Το σκαπτικό μηχάνημα έχει "οργώσει" τον προαύλιο χώρο και εντόπισαν τσάντα τύπου "στρατιωτικού λουκάνικού" με περίπου 500.000 ευρώ.

Εικόνες-σοκ: Συγκρούστηκαν δύο κρουαζιερόπλοια - Ένας επιβάτης τραυματίας (Video)

Παρά τρίχα τραγωδία, όταν δύο κρουαζιερόπλοια συγκρούστηκαν την ώρα που βρίσκονταν στο λιμάνι, χωρίς ευτυχώς να επέλθουν τα χειρότερα.
Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι Κουζουμέλ του Μεξικού όταν δύο σκάφη της Carnival Cruise Line συγκρούστηκαν ελαφρά καθώς έκαναν μανούβρες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ένα πλοίο να πάθει ζημιές στο κατάστρωμά του και ένας επιβάτης να τραυματιστεί έλαφρά.