Ολάντ: Αν εκλεγώ θα ελαφρύνω το φορτίο των Ελλήνων

Την άποψή του πως τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα οδηγούν τη χώρα σε έναν φαύλο κύκλο επανέλαβε ο υποψήφιος με το κόμμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, κύριος Φρανσουά Ολάντ.Σε συνέντευξη Τύπου που..

Βιέννη Στο πλευρό της Ελλάδας όλοι οι αυστριακοί τουριστικοί φορείς

Στο πλευρό της Ελλάδας θα βρεθούν όλοι οι τουριστικοί φορείς στην Αυστρία, στο πλαίσιο μιας πρωτοφανούς στα χρονικά εκστρατείας αλληλεγγύης για τη χώρα μας...

Griechenland? Nein? Οι Γερμανοί …δεν ξανάρχονται!

Άσχημα είναι μαντάτα από τον τουρισμό καθώς σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας το Φεβρουάριο του 2012, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν, για τέταρτο κατά σειρά μήνα, κατά 35,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.Η εξέλιξη αυτή..

«Πρέπει η Ελλάδα να σωθεί», είπε ο Κούντριν μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των συνόδων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον.

Για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες σιωπής, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν δέχθηκε να συζητήσει το χαμηλότοκο δάνειο των 25 δισ. ευρώ από την Ρωσία και κατέφυγε στον Μηχανισμό Στήριξης, η Μόσχα επανέρχεται στο θέμα της διάσωσης της..

Για τα... 22 δισ. του Πούτιν «Τέρας» ο Καμμένος, λέει ο Παπανδρέου

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στα όσα υποστήριξε ο Π. Καμμένος την Τρίτη σε τηλεοπτικά μέσα. Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποιεί «ασύστολα ψεύδη για να..

“Η πλουτοκρατία, ο διαρκής αντίχρηστος” και οι υπηρέτες

Όταν ο πρώτος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου  λέει ότι σκέπτεται να φορολογήσει τις καταθέσεις – και φεύγουν στο εξωτερικό  τα κεφάλαια- ποιους εξυπηρετεί ;..

«An Unexpected Journey» Απογοήτευσε η δεκάλεπτη προβολή του «Hobbit»

Μια αρνητική έκπληξη περίμενε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι πραγματικά είχαν κατακλύσει την αίθουσα στο CinemaCon στο Λας Βέγκας ,όπου θα προβαλλόταν ένα δεκάλεπτο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή «An Unexpected Journey»...

Φερνάντο Τόρρες Το γκολ των πενήντα εκατομμυρίων ευρώ!

Μέχρι την Τρίτη το βράδυ ο Φερνάντο Τόρρες είχε ακούσει πάρα πολλά για την παραπαίουσα πορεία του στην Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Σχεδόν «άσφαιρος» για δύο ολόκληρες σαιζόν, είχε δεχθεί δριμεία κριτική, έστω και αν το ταλέντο του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ!..

Για το γεγονός του ξυλοδαρμού της από φρουρούς Γερμανία: «Ανησυχία» για την τύχη της Τιμοσένκο

Έντονη ανησυχία εκφράζει η Γερμανία για τις πληροφορίες ότι η πρώην πρωθυπουργός της  Γιούλια Τιμοσένκο ξυλοκοπήθηκε από τους φρουρούς της κατά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή...

Σε ποιές χώρες είναι κρυμμένοι οι πιο ρομαντικοί άντρες του πλανήτη;

Από ένα φιλί μέχρι ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα γλυκόλογο, οι 10 πιο ρομαντικοί άντρες στον κόσμο δημιουργούν το δικό τους... ερωτικό σκηνικό και κερδίζουν στα σημεία!Για κάποιους είναι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα (ποτέ γαρίφαλα), για τους..

Κεφαλονιά Eίναι καταπράσινη, πεντακάθαρη και πολύ περιποιημένη. Ενα τοπίο πλούσιο σε όσες συνθέσεις δέντρων, αρωματικών φυτών και άγριων λουλουδιών

Eίναι καταπράσινη, πεντακάθαρη και πολύ περιποιημένη. Ενα τοπίο πλούσιο σε όσες συνθέσεις δέντρων, αρωματικών φυτών και άγριων λουλουδιών επιτρέπει το κλίμα και το υψόμετρο...

Μια ανοιξιάτικη διαδρομή στον καταπράσινο νομό Πέλλας, στην Κεντρική Μακεδονία, με ορμητήριο την πρωτεύουσα Εδεσσα.


Αν πάτε αυτή την άνοιξη κατά Πέλλα μεριά, εκτός από τα όμορφα βουνά και τα δάση της Κεντρικής Μακεδονίας, θα γνωρίσετε και την Εδεσσα, την πόλη των καταρρακτών, των γάργαρων νερών και των κερασιών...

Lamborghini Ο Δείμος της Lamborghini

Μετά τα Αργίτικα πορτοκάλια που ενέπνευσε στο χρώμα, έρχεται η Ελληνική μυθολογία να δανείσει όνομα σε επερχόμενο supercar...

Porsche Πόσοι είναι οι ίπποι του Porsche Macan;

Το ερώτημα το τι θα κάνουν τελικά οι Γερμανοί με την ιπποδύναμη του μικρού τους SUV απαντάτε σιγά-σιγά. Ακούσαμε για 500 ίππους, για 250, ακόμα και για 180...

ΗΠΑ - Καλιφόρνια: Νέο κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων Πρόκειται για το τέταρτο στη χώρα

To αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας ανακοίνωσε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης ότι εντόπισε ένα κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων στην Καλιφόρνια (δυτικές ΗΠΑ) διαβεβαιώνοντας τους καταναλωτές για τα ασφαλή, υγιή βοοειδή των  ΗΠΑ...

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 25% ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Αυξήσεις-φωτιά στις αστικές συγκοινωνίες

Το 1,50 ευρώ θα φτάσει το εισιτήριο για λεωφορεία τρόλεϊ και τραμ έως τον Μάρτιο του 2013 Προσπάθεια ώστε οι ανατιμήσεις να επιβληθούν σταδιακά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 επιχειρούν οι Διοικήσεις των ΟργανισμώνΤο 1,50 ευρώ θα φτάσει το εισιτήριο για..

ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΑΜΕΙΩΝ 200.000 με σύνταξη - μαϊμού

Οικονομική «ανάσα» στα Ταμεία, που δίνουν μάχη με τα ελλείμματα, μπορεί να προσφέρει η αποκάλυψη παράνομων συντάξεων και επιδομάτων 800 εκατ. ευρώ τον χρόνο αναμένεται να εξοικονομήσουν τα Ταμεία. Σε νέο φορέα, που θα έχει την ευθύνη για τη χορήγησή τους, μεταφέρονται το επόμενο διάστημα όλα τα επιδόματα..

Champions League Ο σκοπός αγιάζει την… Τσέλσι

Κανείς, εκτός από την ίδια
Με δέκα παίκτες από το 37’ και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, κανείς δεν περίμενε ότι η Τσέλσι μπορούσε να… γυρίσει!
Με εξαιρετική αμυντική τακτική και μεγάλη δόση τύχης-δύο δοκάρια για τους «μπλαουγκράνα»-οι «μπλε» του Ντι Ματέο κατάφεραν να φτάσουν στο 2-2 μέσα στο «Καμπ Νου» και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2008...

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Στη δημοσιότητα το Επικρατείας της ΝΔ

Στη δημοσιότητα το Επικρατείας της ΝΔ Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Αντ. Σαμαράς. Σε δήλωσή του αναφέρει:«Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας απεικονίζει βασικές προτεραιότητες της πολιτικής μας. Είναι ψηφοδέλτιο που επιβραβεύει την αξιοσύνη, την καταξίωση, το ήθος»...

ΕΠΙΛΟΓΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Mήνυμα για την Ελλάδα που αγωνίζεται

Mήνυμα για την Ελλάδα που αγωνίζεται Ισχυρούς συμβολισμούς έχει η επιλογή του τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και κατακτά τους στόχους της..

Ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη στο Επικρατείας της ΝΔ

Σε μια κίνηση, με ιδιαίτερο συμβολισμό, προχώρησε η Ν.Δ ανακοινώνοντας  στην 8η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τον οικονομολόγο Θεόδωρο Λαμπράκη, γιο του αείμνηστου Γρηγόρη Λαμπράκη, που δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος..

Σύμφωνα με προβολές του NBC Άνετη νίκη Ρόμνεϊ σε πέντε ακόμη πολιτείες

Ο Μιτ Ρόμνεϊ κέρδισε άνετα στις ψηφοφορίες οι οποίες διεξήχθησαν στο Κονέτικατ, το Ντέλαγουερ, το Ρόουντ 'Αιλαντ, τη Νέα Υόρκη και την Πενσιλβάνια στο πλαίσιο της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη του υποψηφίου..

ΒΗΜΑ TV: Δείτε τη συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης εξηγεί στον δημοσιογράφο του Βήματος Γιάννη Ζουμπουλάκη για ποιον λόγο το πρόσωπο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την πολιτική και να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Αθηνών.

Διαβάστε την συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη στο Βήμα  VIDEO

ΒΗΜΑ TV: Δείτε τη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης μιλάει στον δημοσιογράφο Λάμπρο Σταυρόπουλο για τις εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες και την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  VIDEO τη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη

Απεργία πείνας άρχισε η Γιούλια Τιμοσένκο

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε απεργία πείνας στη φυλακή για να διαμαρτυρηθεί για τη φυλάκισή της και για την "πολιτική καταπίεση" στη χώρα, δήλωσε ο δικηγόρος της Σεργκέι Βλασένκο.
"Άρχισε απεργία πείνας την Παρασκευή 20 Απριλίου",..

Ο Αϊβαλιώτης, η μαλακόσφαιρα και οι μαλακοσφαιριστές!

Μαλακόσφαιρα ή Softball εις την αγγλική. Άθλημα ολυμπιακό το οποίο έχει ομάδα στην Ελλάδα που επιδοτείται με το ποσό των 89.000 ευρώ. Αυτά και πολλά άλλα αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ..

Η νέα μείωση των συντάξεων κύριων και επικουρικών, αλλά και των ποσών του εφάπαξ θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας του θα παραλάβει η νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας

Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Η νέα μείωση των συντάξεων κύριων και επικουρικών, αλλά και των ποσών του εφάπαξ θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας του θα παραλάβει η νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά τις εκλογές της 6η Μαΐου. Η απόφαση αυτή φαντάζει μονόδρομος, καθώς η πλειοψηφία των ταμείων..