Νησιά Φερόε - Νήσος Μύκονοοος 2-1* Πιο χαμηλά δεν πάει! Οι ερασιτέχνες των Φερόε έκαναν την Εθνική να μοιάζει ομαδούλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο μέρος που όσο και να μην θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί, ήταν ντροπιαστικό για την Εθνική. Δεν μπορείς να πεις αλλιώς το συγκεκριμένο διάστημα, καθώς ναι μεν οι παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά από την άλλη πίσω ήταν κίνδυνος-θάνατος.

FAZ: Πώς το ΔΝΤ τορπίλισε τον συμβιβασμό Αθήνας - δανειστών

Την ευθύνη για το ναυάγιο του συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης ρίχνει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine (FAZ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα που επιγράφεται «Το ΔΝΤ τορπίλισε τον συμβιβασμό Αθήνας - δανειστών»,

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Το tablet- γίγαντας της Microsoft, αξίας 20.000 δολαρίων


«Υβρίδιο» μεταξύ tablet και...πίνακα είναι το Surface Hub της Microsoft, των 84 ιντσών: η συσκευή, με οθόνη αφής ultra high definition 4K, θα κοστίζει 20.000 δολάρια, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια μικρότερη έκδοση, των 55 ιντσών, με οθόνη 1080p, κόστους 7.000 δολαρίων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: H Apple λανσάρει εφαρμογή μετάβασης από το Android στο iOS

Οι καιροί αλλάζουν και έτσι η Apple αποφάσισε να λανσάρει μία Android εφαρμογή με σκοπό να γίνεται πιο εύκολη η μετάβαση ενός χρήστη από το λειτουργικό της Google σε εκείνο της Apple.
Με την εφαρμογή Move to iOS της Apple, ένας κάτοχος Android συσκευής θα μπορεί να μεταφέρει με ευκολία όλα τα δεδομένα του και όσα αρχεία έχει αποθηκευμένα στο παλιό του smartphone ή tablet σε μία iOS συσκευή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Η Apple πλήρωσε σε developers πάνω από 30 δισ. δολάρια

Το Worldwide Developers Conference άνοιξε τις πύλες του χθες και εκτός από τις ανακοινώσεις νέων εφαρμογών και λειτουργικών συστημάτων ανακοινώθηκαν και αρκετά… νούμερα.
Όπως ανέφερε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια downloads

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:11 έξυπνοι τρόποι να προστατέψετε το smartphone σας το καλοκαίρι

Πόσες φορές έχει πέσει το smartphone σας στην άμμο; Πόσες φορές το έχετε γεμίσει με αντηλιακό; Πόσες φορές το πήρε το κυματάκι και η αλμύρα;
Τον ξέρουμε το καημό... τον έχουμε νιώσει κι εμείς. Ξοδεύεις τόσα χρήματα για να αποκτήσεις το smartphone που ήθελες τόσο καιρό, και τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι φοβάσαι μην πάθει το οτιδήποτε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Κάντε βουτιά στα βάθη των ωκεανών με το υποθαλάσσιο GPS της Google ( picture+video )

H Google εξερευνά και τη ζωή κάτω από τα κύματα με το πρόγραμμα Oceans, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών.
H Google εξερευνά τη ζωή κάτω από τα κύματα με το πρόγραμμα Oceans, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας των Ωκεανών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Διαγωνισμός: Ζήσε στα άκρα με το Samsung Galaxy Note Edge

Μπες στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε εσύ ο τυχερός που θα ζήσει στα άκρα με ένα Samsung Galaxy Note Edge!
Μπείτε στο διαγωνισμό για το Samsung Galaxy Note Edge συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:To Facebook έγινε Lite και είναι διαθέσιμο για όλους

Mία πιο ελαφριά εκδοχή της εφαρμογής του Facebook για συσκευές Android είναι πλέον διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή χρειάζεται μόλις 1 MB αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή του χρήστη, και είναι βελτιστοποιημένη για χαμηλή κατανάλωση δεδομένων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Πως θα πάρεις πίσω το SMS που ήδη έστειλες! Κι όμως, γίνεται...

Κι όμως γίνεται να διαγράψεις αυτό το μήνυμα που μόλις έστειλες κατά λάθος ή απλά το μετάνιωσες... Αρκεί να ακολουθήσεις 4 απλά βήματα!
Εγραψες το μήνυμα, πάτησες το send και το μετάνιωσες; Πέρασες κάποια αμήχανα δευτερόλεπτα με την ευχή να μπορούσες να πατήσεις το  'undo';

Ισπανία: Δήμαρχο από την αριστερά απέκτησε η Μαδρίτη μετά από 24 χρόνια

Από τον χώρο της αριστεράς προέρχεται η επόμενη δήμαρχος της Μαδρίτης, Μανουέλα Καρμένα, έπειτα από 24 χρόνια διακυβέρνηση της πρωτεύουσας από Λαϊκό Κόμμα

Μία αριστερή πρώην δικαστής, η οποία υποστηρίχθηκε από το κόμμα Podemos που τάσσεται κατά της λιτότητας, θα γίνει η επόμενη δήμαρχος της ισπανικής πρωτεύουσας