ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: H Apple λανσάρει εφαρμογή μετάβασης από το Android στο iOS

Οι καιροί αλλάζουν και έτσι η Apple αποφάσισε να λανσάρει μία Android εφαρμογή με σκοπό να γίνεται πιο εύκολη η μετάβαση ενός χρήστη από το λειτουργικό της Google σε εκείνο της Apple.
Με την εφαρμογή Move to iOS της Apple, ένας κάτοχος Android συσκευής θα μπορεί να μεταφέρει με ευκολία όλα τα δεδομένα του και όσα αρχεία έχει αποθηκευμένα στο παλιό του smartphone ή tablet σε μία iOS συσκευή.
Εκτός από τα δεδομένα ενός χρήστη ή τα αρχεία του, η εφαρμογή της Apple θα αναλάβει να μεταφέρει και τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης στο Android και είναι κοινές και στις δύο πλατφόρμες.
Η μεταφορά και η λειτουργία της εφαρμογής Move to iOS θα υποστηρίζει πλήρως την ασύρματη λειτουργία, για να μην υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας και άλλα παρόμοια ζητήματα. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο τρίτο τρίμηνο του 2015, με την επίσημη έλευση του iOS 9, ενώ θα διατίθεται και μέσω του Google Play Store.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή για Android που δημιουργεί η Apple, ενώ θα υπάρξει ακόμα μία, η οποία θα αφορά στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple Music. Μαζί με τη νέα εφαρμογή, η Apple προτρέπει τους Android χρήστες να ανακυκλώσουν το παλιό τους κινητό ακόμα και σε ένα Apple Store.

Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...