ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Διαγωνισμός: Ζήσε στα άκρα με το Samsung Galaxy Note Edge

Μπες στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε εσύ ο τυχερός που θα ζήσει στα άκρα με ένα Samsung Galaxy Note Edge!
Μπείτε στο διαγωνισμό για το Samsung Galaxy Note Edge συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Σχετικά με το Samsung Galaxy Note Edge
Με μεγάλη οθόνη αφής 5.6" Quad HD+ Super AMOLED, με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.7GHz και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy Note Edge καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Η πρωτοποριακή, καμπύλη οθόνη Edge της συσκευής, στο δεξί άκρο, παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές, ειδοποιήσεις και ρυθμίσεις, με μια απλή κίνηση του αντίχειρα, ακόμα και όταν το κάλυμμα είναι κλειστό.
Έχει μεταλλικό σχεδιασμό, κάμερα 16MP για ολοζώντανες φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.Επιπλέον, το Samsung Galaxy Note Edge υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+ που έφερε η COSMOTE, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet, με ταχύτητες έως 300Mbps. Η COSMOTE διαθέτει αρχικά το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Διαγωνισμός: Ζήσε στα Άκρα EΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...