Ζήλεψε την πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της καλής του, Μαίρης Συνατσάκη; Θα έκανε γυμνή φωτογράφηση ο Μύρωνας Στρατής;

Για την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη, το «Master Chef 2» και το ενδεχόμενο μιας …γυμνής φωτογράφησης μίλησε στην κάμερα του «Made In Star» ο Μύρωνας Στρατής, που μπορεί να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη μελαχρινή παρουσιάστρια, μιλάει όμως για τον τρόπου που αντέδρασε όταν είδε τη σχέση του να γίνεται θέμα στην τηλεόραση και τα περιοδικά..

«Θα μπορούσα να γυρίσω στο χωριό μου» Ο Γιώργος Καραμίχος και οι ακάλυπτες επιταγές...

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος δε δίστασε να παραδεχθεί στον αέρα ότι και αυτός, όπως και όλοι σχεδόν οι Έλληνες, δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα λόγω της οικονομικής κρίσης.
«Σε προσωπικό επίπεδο η κρίση με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Χρωστάω δάνεια, για να τα βγάλω πέρα..

Τι λέει για το πρωινό ξύπνημα; Χρήστος Φερεντίνος: Το highlight της καριέρας μου ήταν ...ντεντέκτιβ

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού Ant1»,  Χρήστος Φερεντίνος,  μίλησε για το πρωινό ξύπνημα, ενώ αποκάλυψε  ότι σε μικρότερη ηλικία είχε κάνει τον ντεντέκτιβ.
«Επί δεκαοχτώ χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσω πρωί. Επειδή προέρχομαι από το ρεπορτάζ, το να περάσω στη θεματολογία του πρωινού, που είναι κυρίως ψυχαγωγική, με γέμιζε άγχος. Αλλά είναι ο νόμος της πρωινής τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι..

Ταξιαρχία ετών 120

Μετά την καταστροφή της Σμύρνης το 1922, ο Απόλλων ακολούθησε τη μοίρα των προσφύγων από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Αρχικά βρέθηκε να κάνει προπονήσεις στην περιοχή γύρω από τους..

Κουμάντο κάνουμε στα Κατεχόμενα Προσφυγικά της Λεωφόρου

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο στην ανδρική ομάδα για το πως θα παίξει την Κυριακή το βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-3 των "πρασίνων" στο "Απ. Νικολαΐδης" για το πρωτάθλημα Νέων και απέδειξε για μια ακόμη φορά πως... κουμάντο κάνουμε στα Προσφυγικά... Διαβάστε από το..

Χωρίς άμυνα στην Τρίπολη

Σοβαρό αμυντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς λείπουν τρεις βασικοί ενόψει Αστέρα
Με σύνθεση ανάγκης στην αμυντική του διάταξη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των Κοντρέρας και Έτο, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Λίνο, που ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο..

Παναιτωλικός που κερδίζει, δεν αλλάζει

Ο Μπάμπης Τεννές θα κατεβάσει απέναντι στον Εργοτέλη, την ίδια ομάδα που νίκησε την Ξάνθη
Σχεδόν την ίδια ομάδα που παρέταξε απέναντι στην Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική, θα "κατεβάσει" ο..

Ετοιμοι για ΑΕΚ οι «πράσινοι»

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό ντέρμπι κόντρα στο δικέφαλο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.
Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το..

Βαλβέρδε: «Είμαστε το φαβορί»

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον Αρη, όσο και για αυτό, που έπεται με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλβέρδε τόνισε πως η νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι απαραίτητη μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, έχρισε φαβορί για τον τίτλο τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στους Τοροσίδη και Γέστε..

Το μπαλκόνι της Ηπείρου

Η διαδρομή που ανηφορίζει από την Αρτα μοιάζει να τελειώνει καθώς ο ορίζοντας κλείνει από την γυμνή κορυφή Τσούμα Κατή (2.088 μ.) που στέκει επιβλητική πάνω από το Βουργαρέλι..

Ολγα Φαρμάκη - Αλέξανδρος Αγγλούπας Ενας θυελλώδης έρωτας

Οταν πριν από περίπου 4,5 χρόνια ο Αλέξανδρος Αγγλούπας ερωτευόταν την εκρηκτική Ολγα Φαρμάκη, σίγουρα κανείς τους δεν φανταζόταν πως μια μέρα θα απασχολούσαν την αστυνομική ειδησεογραφία.
Ο έρωτάς τους, οι χωρισμοί τους και  οι δηλώσεις περί γάμου, απασχολούσαν κατά καιρούς τα περιοδικά με τη showbiz να περιμένει εναγωνίως τον γάμο τους. Ολοι όσοι..

Η Ελεονώρα Μελέτη σταματάει τα tweets

Πρόκειται για μια από τις φανατικότερες θαυμάστριες του Twitter και όμως η Ελεονώρα Mελέτη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή δήλωσε πως έχει σταματήσει τις δημοσιεύσεις της στο Τwitter. Ο λόγος; Κάθε της δημοσίευση γίνεται …θέμα, όπως είπε η ίδια.

«Παιδιά εγώ τα έχω κόψει τα tweets! Γιατί είναι σαν να τα γράφεις για να δημοσιευθούν...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πάντως ο λογαριασμός της μια χαρά κρατεί. Για να δούμε πόσο θα κρατηθεί η Ελεονώρα...

Έλενα Παπαρίζου: Ξαφνικά ανέβηκα ψυχολογικά

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη η Έλενα Παπρίζου φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Έτοιμη για την πρεμιέρα του «Dancing On Ice» το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στον Ant1, η τραγουδίστρια που θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του show μίλησε στο «Πρωινό Ant1» για το νέο της ρόλο και δήλωσε πολύ χαρούμενη.

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι στην..

Σρέντερ: «Η Ελλάδα δεν στηρίχθηκε αρκετά όταν αποκαλύφθηκε το βάθος των προβλημάτων»

Βερολίνο
«H Ελλάδα ίσως να μην είχε ενταχθεί στην ευρωζώνη αν οι ηγέτες της ΕΕ γνώριζαν εκείνη την εποχή το βάθος των δημοσιονομικών της προβλημάτων» δήλωσε ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, καγκελάριος της Γερμανίας την περίοδο 1998-2006.
«Αν κάποιος είχε μια απολύτως καθαρή εικόνα για την οικονομική κατάσταση, εκείνη την εποχή, ίσως η απόφαση για την Ελλάδα να ήταν διαφορετική.
» Αλλά τότε υπήρξε μια γενική.. ομοφωνία, η Επιτροπή πρότεινε την ένταξη. Αυτοί που τώρα επικρίνουν την κυβέρνησή μας για αυτό που συνέβη, ξεχνούν ότι το CDU και το FDP ψήφισαν υπέρ της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σρέντερ, αναφερόμενος στα δύο κόμματα που σήμερα είναι στην εξουσία: της Μέρκελ και τους Φιλελευθερου εταίρου της.
Μιλώντας στο Reuters επισήμανε ότι το «μεγάλο λάθος» που έγινε απέναντι στην Ελλάδα στην κρίση χρέους της ευρωζώνης ήταν ότι η χώρα δεν βοηθήθηκε αρκετά να παραμείνει όρθια, όταν αποκαλύφθηκε το πλήρες μέγεθος των δημοσιονομικών της προβλημάτων.

ΠΗΓΗ

Επίθεση του πρώην υπουργού Γ. Φλωρίδης: «Γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια την Ελλάδα»

«Στην κυβέρνηση προσπαθούν με υπεκφυγές να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον», δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης και συνέχισε εκφράζοντας την οργή του για τη στάση των ηγετών των πολιτικών κομμάτων, ειδικά των δύο μεγάλων, εν μέσω κρίσης.
«Μέχρι στιγμής, είναι όχι απλώς..

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Γ. Φλωρίδης: «Γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια την Ελλάδα» - Πολιτική

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Γ. Φλωρίδης: «Γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια την Ελλάδα» - Πολιτική

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Σπ. Βούγιας: «Αποχαιρετιστήρια η ομιλία του Πρωθυπουργού» - Πολιτική

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Σπ. Βούγιας: «Αποχαιρετιστήρια η ομιλία του Πρωθυπουργού» - Πολιτική

Δεν αφήνει κανένα περιθώριο… Μόνη λύση οι εκλογές λέει ο Σαμαράς

Απορρίπτει με κατηγορηματικότητα τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε στην Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θεωρεί ότι το πολιτικό αδιέξοδο παρατείνεται και πλέον η μόνη λύση είναι οι εκλογές.
“Οι μάσκες έπεσαν, ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας, η ευθύνη που  επωμίζεται είναι τεράστια” δήλωσε ο κ. Σαμαράς ο οποίος εκτιμά ότι από την στιγμή που ο κ.

Ξημέρωσε, αλλά το πολιτικό θρίλερ συνεχίζεται… Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12:00 ο πρωθυπουργός

Τα είπε; Δεν το είπε; Το ερώτημα είναι ένα και αφορά στην απορία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τις προθέσεις του πρωθυπουργού. Αναρωτιούνται αν στην περίπτωση που αποτύχει η κυβέρνηση θα θελήσει να συνεχίσει. Όσοι υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τη συμφωνία αλλαγής σκυτάλης λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση. «Αν κάνει κάτι τέτοιο και η κυβέρνηση θα πέσει, και το ΠΑΣΟΚ θα διασπαστεί και τη χώρα σε κίνδυνο χρεοκοπίας» θα..

Α. Παπαρήγα : «Οχι στους εκβιασμούς στο λαό» Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Γ. Παπανδρέου: «Αναλαμβάνω πρωτοβουλία για σχηματισμό Κυβέρνησης συνεργασίας». Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 153 ψήφους Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Γ.Καρατζαφέρης:"Μόνη λύση για τη χώρα κυβέρνηση συνεργασίας" Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Χριστόφιας- Πέρες: Το φυσικό αέριο θα χρησιμοποιηθεί για την ειρήνη

Το φυσικό αέριο που βρίσκεται στις υποθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου και του Ισραήλ θα χρησιμοποιηθεί για το καλό της περιοχής και της ειρήνης, δήλωσαν την Πέμπτη οι πρόεδροι της Κύπρου και του Ισραήλ, Δημήτρης Χριστόφιας και Σιμόν Πέρες, αντίστοιχα, στη διάρκεια επίσημου δείπνου.
Ο πρόεδρος Δημ. Χριστόφιας, μιλώντας την Πέμπτη σε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ισραηλινού Προέδρου είπε ότι η Κύπρος και το Ισραήλ φαίνεται να διαθέτουν ικανοποιητικά αποθέματα..

Παγόβουνο με έκταση όση η Νέα Υόρκη «γεννιέται» στην Ανταρκτική

Επιστήμονες της NASA ανακάλυψαν μια ρωγμή σ' ένα παγετώνα της Ανταρκτικής η οποία συνεχίζει να διευρύνεται και από την οποία πρόκειται να γεννηθεί μέσα στους επόμενους μήνες ένα παγόβουνο με επιφάνεια ίση μ' αυτή της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Η ρωγμή αυτή στον παγετώνα του Πάιν Άιλαντ, στη δυτική πλευρά της Ανταρκτικής, έχει μήκος..

Περιβαλλοντικό OK από Βουλγαρία για τον πετρελαιαγωγό

Δρομολογείται η τελική φάση αδειοδότησης του αγωγού πετρελαίου Burgas -  Αλεξανδρούπολη, μετά την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας με την οποία έκανε θετική αξιολόγηση της νέας περιβαλλοντικής μελέτης του αγωγού για το λιμάνι του Burgas που είχε..

Ο πρώτος ηλιακός αυτοκινητόδρομος του κόσμου

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η Ιταλία υπήρξε, το 1926, η πρώτη χώρα που απέκτησε..

«Η Μεγάλη Αντιστροφή»: Τα δέντρα αντεπιτίθενται;

Ξεχάστε την αποψίλωση. Από τον Αμαζόνιο ως την Ινδονησία, τα δάση πυκνώνουν, βοηθώντας πολλές χώρες να αντισταθμίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σε νέα έκθεσή τους με το χαρακτηριστικό τίτλο «Η Μεγάλη Αντιστροφή» ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι και το Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης. barcoding trees «Η Μεγάλη Αντιστροφή»: Τα δέντρα..

Περιήγηση στο διάστημα με τον Γάλλο αστροφυσικό Κριστόφ Γκαλφάρ

Απολύτως έτοιμος και ακόμη πιο προσηλωμένος στον στόχο του να διαδώσει στο κοινό, με τρόπο..

Όχι" από Σαμαρά σε κυβέρνηση συνεργασίας

"Οι μάσκες έπεσαν. Ο Γιώργος Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασης μας. Οι ευθύνες του είναι τεράστιες. Μόνη λύση είναι οι εκλογές" δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά της, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχολίασε: «Δεν θα..

153 "ναι", εντολή για κυβέρνηση συνεργασίας

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσαν 153 βουλευτές ενώ 145 καταψήφισαν και δύο απείχαν από τη διαδικασία στη Βουλή.
Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι εντολή για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του κατά την συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 Ανακοίνωσε ότι σήμερα, Σάββατο..

Beyonce: σε δωδεκάποντο αξίας 1.200 ευρώ ισορροπεί η εγκυμονούσα!

Η 30χρονη σταρ, από τη μέρα που έμεινε έγκυος, δεν έχει σταματήσει να φορά ψηλοτάκουνες γόβες και παπούτσια με δωδεκάποντο τακούνι.

Κοκέτα η Beyonce, η οποία αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε. Ο λόγος; ισορρόπησε σε ένα μποτάκι δεκατριών πόντων, και αξίας… 1.200 ευρώ!

Πρόκειται για τα πανάκριβα..

Γυμνή η… «Jessica Alba της Ρωσίας



































Την αποκαλούν «Jessica Alba» της Ρωσίας. Οι άντρες δεν χορταίνουν τις φωτογραφίσεις της και εκείνη μάλλον φαίνεται να το απολαμβάνει..

Αναγνωρίζετε αυτό το πληθωρικό μπούστο που ασφυκτιά?

Να σας βοηθήσουμε λίγο…τραγουδάει και χορεύει! Και ναι λοιπόν είναι  η Britney Spears σε μια παλιότερη φωτογράφιση που είχε ανεβάσει το θερμόμετρο με τα προσόντα και τις sexy πόζες της!..

Τι τριάντα, τι σαράντα, τι Μαριάντα... Πιερίδη ολόγυμνη!

Δεν μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι σε γυμνά.. Να που όμως όλα αλλάζουν..
Γιατί τέτοιο ταλέντο και στην μουσική αλλά και στον αισθησιασμό.. σπάνια το βρίσκουμε... Μπορεί να μην τα πετάει κάθε λίγο και λιγάκι και ειδικά τώρα που παντρεύτηκε.. αλλά ας μην ξεχάσουμε τις εν λόγω φωτογραφίες που τα είχε πετάξει χωρίς δεύτερη σκέψη!..

Η Κίμ είναι και πάλι ελεύθερη..... Όσοι πιστοί προσέλθετε

Ο Chris Humphries τελικά αποδείχτηκε λίγος για την εντυπωσιακή Kim Kardashian. Έτσι η πανέμορφη celebrity είναι και πάλι ελεύθερη και έτοιμη για νέες περιπέτειες. Μόλις 72 μέρες κράτησε ο έγγαμος βίος της με τον νεαρό ΝΒΑερ, αφού τελικά ήταν πολλά αυτά που τους χώριζαν. Και πάλι ελεύθερη λοιπόν η Kim. Όσοι πιστοί προσέλθετε.



Ζήλεψε την πρόσφατη γυμνή φωτογράφηση της καλής του, Μαίρης Συνατσάκη; Θα έκανε γυμνή φωτογράφηση ο Μύρωνας Στρατής;

Για την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη, το «Master Chef 2» και το ενδεχόμενο μιας …γυμνής φωτογράφησης μίλησε στην κάμερα του «Made In Star» ο Μύρωνας Στρατής, που μπορεί να μην αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη μελαχρινή παρουσιάστρια, μιλάει όμως για τον τρόπου που αντέδρασε όταν είδε τη σχέση του να γίνεται θέμα στην τηλεόραση και τα περιοδικά..