Μαρμελάδα βατόμουρο: υγιεινή και νόστιμη

 Η μαρμελάδα βατόμουρο είναι ένα υγιεινό προϊόν που ενισχύει το ανοσοποιητικό και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Συνιστάται επίσης να το τρώτε όταν κρυώνετε. 

Πώς να φτιάξετε μαρμελάδα βατόμουρο στο σπίτι; Δείτε την εύκολη συνταγή μας.

Η Κρατική Δούμα απάντησε εάν η ΕΕ μπορεί να ακυρώσει την προεδρία της Ουγγαρίας

 Εάν κάποιος επιχειρήσει να ακυρώσει την προεδρία της Ουγγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στη Μόσχα, αυτό θα οδηγήσει σε ανισορροπία σε ολόκληρο το σύστημα, δήλωσε ο Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Ντμίτρι Νόβικοφ σε συνέντευξή του. με NEWS.ru.

Δικηγόρος Zhorin: Η Navalnaya μπορεί να παραδοθεί στη Ρωσία μόνο από φιλικές χώρες

 Η Ιντερπόλ είναι απίθανο να συμπεριλάβει τη χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια, στη λίστα καταζητούμενων μετά την ερήμην σύλληψή της στη Ρωσία, δήλωσε ο δικηγόρος Σεργκέι Ζορίν σε συνέντευξή του στο NEWS.ru. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο φιλικές χώρες μπορούν να την παραδώσουν στη ρωσική πλευρά. Ωστόσο, ο Ναβάλναγια θα αποφύγει να ταξιδέψει σε τέτοιες πολιτείες, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία

 Το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την έναρξη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς. Ο αρχηγός του κράτους χαρακτήρισε στόχο την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας. 

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τις πρώτες ώρες πολλές ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις υποδομής χτυπήθηκαν και τέθηκαν εκτός λειτουργίας. 07/09/2024 | 19:24 

Οι αρχές μιας ουκρανικής πόλης-λιμάνι ανέφεραν έκρηξη Έκρηξη σημειώθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας, ανέφερε στο κανάλι του στο Telegram ο δήμαρχος της πόλης του λιμανιού Γκενάντι Τρουχάνοφ.

Robert Kennedy Jr (ΗΠΑ): Eγκλήματα πολέμου από Ουκρανούς - Σκοτώνουν Ρώσους αιχμαλώτους

 Έχει έρθει η ώρα για ειρήνη στην Ουκρανία και για τη… μεταφορά εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων πίσω στις ΗΠΑ λέει ο Kennedy

Για εγκλήματα πολέμου κατηγορεί Ουκρανούς στρατιώτες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Robert Kennedy Jr.
Συγκεκριμένα, ο Kennedy καταδίκασε τις δολοφονίες Ρώσων κρατουμένων από στρατιωτικό προσωπικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων (AFU) στη ζώνη των στρατιωτικών συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Σε σοκ οι Γάλλοι, το κόμμα που ψήφισαν δεν είναι… κόμμα – Δεν τα βρίσκουν ούτε ποιον να προτείνουν για πρωθυπουργό

 Οι Αριστεροί θα συνειδητοποιήσουν πολύ γρήγορα ότι πρέπει να κάνουν μεγάλες παραχωρήσεις

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο 24ωρα από την απροσδόκητη νίκη τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αλλά τα αριστερά κόμματα της Γαλλίας αναζητούν τον ηγέτη τους.
Δηλαδή ποιον να προτείνουν για πρωθυπουργό, καθώς Jean-Luc Mélenchon δεν είναι ικανός να τους οδηγήσει να ξεπεράσουν τις διαιρέσεις τους.

Κάτι ετοιμάζουν στη Γεωργία - Σκηνικό εμφυλίου, οι ΗΠΑ στήνουν πραξικόπημα, η ΕΕ κόβει την ενταξιακή πορεία

 Η απόφαση της κυβέρνησης της Γεωργίας να αγνοήσει τις υποδείξεις και τις πιέσεις της Δύσης, εμμένοντας στην απόφαση της να πάει μέχρι τέλους και να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες» - θεωρήθηκε ρωσικής έμπνευσης - έχει προκαλέσει την οργή… Αμερικάνων και Ευρωπαίων που προχωρούν… σε αντίποινα και που ετοιμάζουν τις επόμενες τους κινήσεις ενόψει και των κρίσιμων βουλευτικών εκλογών της 26ης Οκτωβρίου.

Ήδη έγινε γνωστό πως η ΕΕ κόβει μέχρι νεωτέρας… την ενταξιακή πορεία της Γεωργίας ενώ οι ΗΠΑ φέρονται – σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας - να είναι αποφασισμένες να ανατρέψουν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Irakli Kobakhidze

Zakharova (Ρωσία): Ουκρανικός πύραυλος από NASAMS έπληξε το νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο

 Ο πύραυλος που έπληξε το νοσοκομείο παίδων στο Κίεβο εκτοξεύτηκε από το δυτικής κατασκευής αντιαεροπορικό σύστημα NASAMS και αυτό είναι ένα επιβεβαιωμένο γεγονός υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.

«Και πάλι, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές με το αντιαεροπορικό σύστημα της Ουκρανίας, οι πύραυλοι τους χάνουν το στόχο τους και κτυπούν κατοικίες και κοινωνικές δομές.
Το ίδιο συνέβη και τώρα.

Η Τουρκία έθεσε σε τροχιά τον πρώτο δορυφόρο «made in Turkey»

 Ο δορυφόρος Turksat 6A βρίσκεται πλέον σε τροχιά αφού ένας πύραυλος SpaceX Falcon 9 τον μετέφερε στο διάστημα από το Συγκρότημα Διαστημικών Εκτοξεύσεων 40 (SLC-40) στη Βάση της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα για λογαριασμό της Τουρκίας

Ο πρώτος δορυφόρος made in Turkey είναι γεγονός και από το πρωί της Τρίτης (9.7.2024) βρίσκεται πλέον σε τροχιά και αναμένεται να διευρύνει τη δορυφορική κάλυψη της Τουρκίας και να καλύψεις ανάγκες τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Νέο περιστατικό με Boeing – Έχασε... τροχό κατά την απογείωση

 Ακόμη ένα περιστατικό με Boeing σημειώθηκε στις ΗΠΑ όταν αεροσκάφος της United Airlines που εκτελούσε την πτήση από Λος  Άντζελες προς Ντένβερ έχασε τον μπροστινό του τροχό κατά την απογείωση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Boeing 757-200 σχεδόν 30 ετών το οποίο μετέφερε 174 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος. Η Boeing τερμάτισε την παραγωγή του 757 το 2004.
«Ο τροχός ανακτήθηκε στο Λος Άντζελες και ερευνούμε τι προκάλεσε αυτό το συμβάν»,


«Βόμβα» μεγατόνων στο ΠΑΣΟΚ: Δύο στελέχη του κόμματος στη σπείρα εκβιαστών - Σιγή Ανδρουλάκη

 Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό πως δύο μέλη του κόμματος εμπλέκονται στη σπείρα που φέρεται να εκβίαζε μαγαζάτορες και ανέστειλε έτσι την κομματική τους ιδιότητα.
Ειδικότερα, τα δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ

Ο Milei οδηγεί την Αργεντινή σε ολική επαναφορά – Οι 18 υπογραφές για απότομες περικοπές στο δημόσιο και η φορολογική ανακούφιση των πολιτών

 Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei υπέγραψε νωρίς την Τρίτη (9/7/2024) ένα πολυαναμενόμενο σύμφωνο με τους κυβερνήτες των επαρχιών, με στόχο να διευρύνει την υποστήριξη για οικονομικές μεταρρυθμίσεις και να ενισχύσει την σχεδόν επτά μηνών κυβέρνησή του.

Η συμφωνία, που υπογράφηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με 18 κυβερνήτες, στοχεύει να αντιμετωπίσει τις αμφιβολίες της αγοράς σχετικά με την ικανότητα του Milei να διαχειριστεί τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία έχει ωθήσει το ήμισυ του πληθυσμού στη φτώχεια και έχει εκτινάξει τον πληθωρισμό κοντά στο 300%.

Ταπεινωτική ήττα προκάλεσαν 60 Ρωσικοί πύραυλοι που πετούσαν στα 50 μέτρα – Με fake news απαντούν οι Ουκρανοί

 Σε απάντηση σε μια ακόμη ταπεινωτική ήττα που υπέστησαν οι στρατιώτες της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ ως αποτέλεσμα της μαζικής ρωσικής επίθεσης, ο Zelensky κάλεσε μια επείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Τα χτυπήματα που πραγματοποίησαν οι Ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία στις 8 Ιουλίου 2024… ήταν πρωτοφανούς καταστροφικότητας.
Οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις της 8ης Ιουλίου πιθανότατα χρησιμοποίησαν μια νέα και αξιοσημείωτη τακτική για να μεγιστοποιήσουν τη ζημιά από τέτοιες σειρές κρούσεων.

Οι ανεμογεννήτριες κόστους 1,2 εκατ. ευρώ, ο Κατσέλης, ο Ρέμος και ο Πηλαδάκης από τη Ζάμπια – Η σαθρή Ελλάδα του σήμερα

 Οι αναφορές ότι ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος ελέγχεται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ ευρώ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Ωστόσο ο Ρέμος δεν ελέγχεται για έσοδα από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες αλλά για ορισμένα εμβάσματα σε προσωπικό και όχι εταιρικό λογαριασμό που έκανε ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Κατσέλης ο οποίος παρουσιάζεται ως μεγάλος επιχειρηματίας.
Ο Ρέμος λοιπόν δεν είναι ένας κατ΄επάγγελμα φοροφυγάς, είναι λάθος αυτή η προσέγγιση.

Χορός θανάτου στη Συρία: Αμερικανικό Typhoon απείλησε ρωσικό μαχητικό An-30 με επικίνδυνους ελιγμούς

 Ο Ρώσος πιλότος, επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματισμό, έλαβε αμέσως τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψει μια σύγκρουση», τόνισε ο Ρώσος υποστράτηγος

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Typhoon του φιλοαμερικανικού συνασπισμού πλησίασε επικίνδυνα ένα αεροσκάφος An-30 των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πάνω από τους ουρανούς της Συρίας, ανακοίνωσε υποστράτηγος Yuri Popov, υποστράτηγος του «Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντίπαλων πλευρών στη Συρία».

ο κορίτσι Hawk Tuah συμμετέχει σε διαγωνισμό μπικίνι καθώς κέρδισε 24.000 £ - αλλά ένα πράγμα είναι μέχρι τώρα

  Η βασίλισσα του Διαδικτύου Hailey Welch έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε διαγωνισμό μπικίνι στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο μαζί με μια παλιά φίλη, αλλά κάποια στιγμή βρήκε την κατάσταση υπερβολική

Hailey Welch, AKA Hawk Tuah girl, got emotional at a bikini contest where she reached a significant milestone.

The meme machine became an overnight internet sensation after her cheeky answer to a saucy question during a street interview with Tim & Dee TV went viral, sparking a frenzy of GIFs and memes. The 21-year-old from Nashville, Tennessee, was quizzed: "What's one move in bed that makes a man go crazy every time? That you do."

Η ψηλή ενήλικη σταρ των 7 ποδιών ζαλίζει με μαγιό με αμερικανική σημαία καθώς κάνει τους ανθρώπους πατριώτες

 A towering "7ft" racy star turned her fellow nationals even more patriotic on the 4th of July as she stunned in a stars and stripes bikini

Marie Temara from Syracuse, New York, grew up towering over all the guys in school, and a decade later is cashing in on her stature. The 28-year-old rakes in an eye-watering $100,000 (£87k) from lofty lady lovers per week.

Her latest Instagram post to mark the US celebration of Independence Day gave her fans exactly what they thirst for. In her post Marie wished her fans a happy July 4, and asked them to choose their favourite pic out of a saucy seven she had added.

House keys carry symbolic weight for Gaza families repeatedly displaced by war.. Στο μπρελόκ του, ο Χασάν Νοφάλ κρατά τα κλειδιά δύο σπιτιών.

 By  MOHAMMED JAHJOUH and FATMA KHALED

MUWASI, Gaza Strip (AP) — On his key chain, Hassan Nofal keeps the keys to two homes. One is to the house of his grandparents in what is now southern Israel, which he says his family was driven out of by Israeli forces in 1948 and to which they’ve never been able to return.

Τραμπ: Ο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος – Έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει

 Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε χθες Δευτέρα ότι ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μερίδα της παράταξής του να αποσυρθεί, εξαιτίας αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του.

«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News—την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.

Κολομβία: Μειώθηκε κατά 36% η αποψίλωση δασικών εκτάσεων το 2023

 Η Κολομβία απώλεσε 792.560 στρέμματα δασικών εκτάσεων το 2023, επιφάνεια ίση με αυτήν της πόλης της Νέας Υόρκης, πάντως μειωμένη κατά πολύ από τα 1.235.170 στρέμματα που χάθηκαν το 2022, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα η κυβέρνηση.

«Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό ως προς την αποψίλωση δασικών εκτάσεων τα τελευταία 23 χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο μέσω X.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποψίλωση μειώθηκε στο τμήμα της κολομβιανής επικράτειας που διασχίζει ο Αμαζόνιος (νοτιοανατολικά),

Τζ. Μελόνι: «Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία είναι ότι κανείς δεν μπορεί να θεωρεί ότι νίκησε»

 Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, προσερχόμενη στην Ουάσιγκτον για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, αναφέρθηκε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της Κυριακής στη Γαλλία.

«Θεωρώ ότι η ανάγνωση που είδα να γίνεται από πολλούς, με έμφαση στην ήττα του Εθνικού Συναγερμού, είναι κάπως απλοϊκή. Αν θέλουμε να δούμε τι συνέβη στην Γαλλία, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να θεωρεί ότι νίκησε», είπε.