ΔΙΑΤΡΟΦΗ* Πόσες θερμίδες πρέπει να «κόψετε» για να βελτιώσετε ύπνο, διάθεση και σεξουαλική ζωή

Ο περιορισμός της πρόσληψης θερμίδων δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους αλλά επιδρά θετικά και στη διάθεση, στον ύπνο και στη σεξουαλική ζωή, διαπίστωσαν ερευνητές από το Κέντρο Βιοϊατρικών Ερευνών Πένινγκτον στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση JAMA Internal Medicine, η μείωση των θερμίδων κατά ένα τέταρτο βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής.

ΥΓΕΙΑ* Τι περιλαμβάνει η Στρατιωτική Δίαιτα των 3 ημερών

Εάν θέλετε να... τιμωρήσετε τον εαυτό σας για τις ατασθαλίες που κάνατε στις διακοπές, η Στρατιωτική Δίαιτα είναι μάλλον αυτό που χρειάζεστε! Όπως φανερώνει και το όνομά της, χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία για να την ακολουθήσετε, αλλά δεν προτείνεται για περισσότερο από 3 ημέρες την εβδομάδα.
Η δίαιτα περιλαμβάνει περίπου 860-1.150 θερμίδες την ημέρα και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε θερμίδες.

Μπάσκετ: Θα θυμηθούν τα... παλιά Ολυμπιακός και Κεφαλληνιακός

Το coach basketball πάντα πιστό στο άθλημα του μπάσκετ διοργανώνει την 2η εκδήλωση του στο νησί της Κεφαλονιάς Φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι Ολυμπιακού Πειραιώς-Παλαίμαχοι Κεφαλληνιακού.

Αντί για εισιτήριο θα μαζεύονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας τα οποία θα διατεθούν με μέριμνα της Ιερά Μητρόπολης Κεφαλληνίας στις ευπαθείς ομάδες του νησιού.

ΠΑΣ... τρένο, 3-0 τον Ατρόμητο...ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναιτωλικό

Παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 του Ατρομήτου, στον εναρκτήριο αγώνα των δύο ομάδων στη φετινή Super League.

Επίδειξη δύναμης - - ΡΩΣΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ

Επίδειξη δύναμης από τη Ρωσία στη συνοριακή περιοχή με την Ουκρανία, την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας και στον Βόρειο Καύκασο:

Από τις 5 του Σεπτέμβρη έως και σήμερα Σάββατο διεξάγονται στρατιωτικά γυμνάσια στην «ευαίσθητη» αυτή ζώνη.

Η άσκηση φέρει την κωδική ονομασία «Καύκασος 2016».

«Φουριόζα» η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Η Ένωση επικράτησε 4-1 την Ξάνθη,Video.

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ! Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, η «Ένωση» διέλυσε 4-1 την Ξάνθη και έστειλε μήνυμα από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος.  Με τον Πατίτο να μοιράζει σακούλες στους αντιπάλους και γκολ στους συμπαίκτες του και τον Αλμέιδα να θυμίζει το «θωρηκτό περασμένων ετών, οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο τους.

Αργολίδα. 50 ροζ φλαμίγνκο στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου

Στον υδροβιότοπο της Νέας Κίου μπορείς να δεις χειμώνα – καλοκαίρι σπάνιους επισκέπτες.
 Το χειμώνα γράψαμε στο CNN Greece για τους κορμοράνους που έφτασαν στην Αργολίδα.

Πριν από λίγες μέρες, έφτασαν νέοι επισκέπτες. Ο λόγος για 50 φλαμίγνκο που στο ταξίδι τους από τα δυτικά στα ανατολικά, σταμάτησαν να ξεκουραστούν.

Τυνησία Τζέρμπα: Το νησί των λωτοφάγων

Η Τζέρμπα, θεωρείται από τους Τυνήσιους, ότι είναι το νησί των λωτοφάγων από το οποίο πέρασε ο Οδυσσέας χωρίς όμως να γευτεί τον απαγορευμένο καρπό που θα τον έκανε να λησμονήσει τον προορισμό του, την Ιθάκη.

Βρίσκεται στον κόλπο του Γκάμπες στην Τυνησία και βρέχεται από τη Μεσόγειο θάλασσα. Έχει έκταση μόλις 514 τετραγωνικά χιλιόμετρα.