Εγκατέλειψε τη Σαουδική Αραβία ο γιος του Τζαμάλ Κασόγκι

Ο μεγαλύτερος γιος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι έφυγε από τη Σαουδική Αραβία, μαζί με την οικογένειά του, αφού ήρθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση Human Rights Watch.
«Ο Σάλαχ και η οικογένειά του βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα αεροπλάνο» που τους μεταφέρει στην Ουάσινγκτον, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Λία Γουίτσον, η διευθύντρια της HRW για τη Μέση Ανατολή, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Άγγελος Αναστασιάδης και με τη βούλα στην Εθνική

Οι εξελίξεις όσον αφορά την αλλαγή στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ήταν ραγδαίες, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι αυτός που αναλαμβάνει και επίσημα το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, με τον Μίκαελ Σκίμπε να αποτελεί παρελθόν.
Τα νέα είχαν γίνει γνωστά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Απέμενε το τυπικό σκέλος, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει και επίσημα την αλλαγή στον «γαλανόλευκο» πάγκο, αλλά και για τα θέματα που έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση.

Αυτοκίνητο σταθεροποιεί δίκτυο ηλεκτροδότησης

Το Nissan Leaf προκρίθηκε ως ένας μεγάλος σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των  Διαχειριστών του  Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Γερμανίας (TSO).
Με μια καινοτόμο λύση φόρτισης και διαχείρισης ενέργειας, οι εταίροι του έργου,  η τεχνολογική εταιρεία The Mobility House, ο πάροχος  ενέργειας Enervie και ο διαχειριστής του συστήματος μεταφοράς Amprion, έχουν προκρίνει το Leaf, σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις που πλαισιώνουν  την

Στα 31 εκατ. τα ευρωπαϊκά έσοδα του Ολυμπιακού από το 2017-2018

Ο Ολυμπιακός με βάση τα νούμερα που έδωσε στην δημοσιότητα η UEFA θα λάβει 31 εκατομμύρια ευρώ για την παρουσία του στο Champions League την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός θα πάρει 2 εκατομμύρια για την παρουσία του στα πλέι οφ του θεσμού, 12.700.000 ως μπόνους συμμετοχής στους ομίλους,

Η πρώτη νύχτα του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή

Την πρώτη νύχτα τους στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασαν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης την πύλη των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Ισπανία-Στη φυλακή πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ ζήτησε ο Ροντρίγκο Ράτο

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πρώην υπουργός στην Ισπανία, Ροντρίγκο Ράτο, οδηγήθηκε σήμερα στη φυλακή. Πριν περάσει την πύλη, ο 69χρονος είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: «Ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και από τους ανθρώπους που μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι ή ότι επηρεάστηκαν».