Για έναν μήνα παρατείνεται η παραμονή τριών αστροναυτών στο στο διαστημικό σταθμό

Τρία μέλη του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) που επρόκειτο να επιστρέψουν την Πέμπτη στη Γη θα αναγκαστούν να παραμείνουν σε τροχιά για άλλον έναν μήνα, λόγω της απώλειας του ρωσικού διαστημοπλοίου Progress, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ * Microsoft: Windows τέλος μετά την έκδοση 10

Την τελευταία έκδοση των Windows θα αποτελούν για την Microsoft τα Windows 10, σύμφωνα με τα όσα πρόσφατα ανακοίνωσε η πολυεθνική εταιρεία και μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο σχετικές δηλώσεις του Τζέρι Νίξον, υψηλόβαθμου στελέχους της Microsoft.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ * Νέο bug στο Facebook ταλαιπωρεί τους χρήστες

Την ενόχληση πολλών χρηστών του Facebook έχει προκαλέσει η πληθώρα υπενθυμίσεων για γενέθλια «φίλων» που εμφανίζονται στις σελίδες τους ή αποστέλλονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μοίραζε προεκλογικά αστέρια σε ξενοδοχεία η Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργικές αποφάσεις που έχριζαν «πεντάστερα» ξενοδοχεία, έως τις 23 Γενάρη, καταγγέλλουν με ερώτησή τους στην Βουλή 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητούν ανάκληση και διοικητική έρευνα για ξενοδόχους που ωφελήθηκαν.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει το casus belli της Τουρκίας προς την Ελλάδα

Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προέβη σε συστάσεις προς την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υιοθετώντας ένα επικριτικό ψήφισμα κατά της Τουρκίας, ενόψει της έκθεσης προόδου για την ένταξή της στην ΕΕ.

Συνάντηση Κοτζιά - Τσαβούσογλου: Να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς είχε συναντήσεις στην Άγκυρα με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά ζητήματα, ενώ εκφράστηκε και «η κοινή βούληση των δύο χωρών για την επίλυση του κυπριακού και για συνεργασία στο Αιγαίο».

Εμμανουηλίδης: Κύριε Λοβέρδο άλλο ερωτική σχέση με τη Παιδεία και άλλο σχέση επιβήτορα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την Παιδεία τόνισε πως «η Αριστερά έχει μια σχέση ερωτική με την Παιδεία και βαθιά ιστορικά χαραγμένη».

Η Μέρκελ αποκαθιστά τη φήμη των «τεμπέληδων» Ελλήνων

«Μάθημα» κατά των εθνικών στερεοτύπων έδωσε η καγκελάριος Μέρκελ, που μετά από 5 χρόνια γερμανικής λοιδορίας του ελληνικού λαού με αφορμή την οικονομική κρίση, αποκατάστησε την φήμη των «τεμπέληδων» Ελλήνων λέγοντας σε μαθητές λυκείου που επισκέφτηκε ότι «είναι λάθος να θεωρεί κανείς ότι οι Έλληνες δεν είναι εργατικοί».

Προχωρά το έργο μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο Αργολίδας στην περιοχή της Επιδαύρου

Προχωρά με την ανακήρυξη του αναδόχου, το μεγάλο έργο της κατασκευής δικτύου μεταφοράς νερού για άρδευση, από τις πηγές του Ανάβαλου Αργολίδας στην περιοχή της Επιδαύρου.

Η κυβέρνηση βλέπει συμφωνία. Απομακρύνεται η πιθανότητα δημοψηφίσματος

Το πρώτο κυβερνητικό συμβούλιο μετά το Eurogroup. Κυβερνητικές πηγές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για επίτευξη της συμφωνίας μέσα στον μήνα. Τι είπε ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του

Ολοκληρώθηκε μετά από 5 ώρες συνεδρίασης το κυβερνητικό συμβούλιο με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τους υπουργούς και να γίνεται μια συνολική αποτίμηση των διαπραγματεύσεων.

Υγεία .Ζωή* Αγαπήστε τα λαχανικά με 7 συμβουλές που θα βοηθήσουν

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν τα λαχανικά ένα απαραίτητο «κακό» και τα καταναλώνουν αραιά και πού με το ζόρι; Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να μάθετε να τα αγαπάτε και να τα βάλετε σε μεγαλύτερες ποσότητες στη διατροφή σας.
Αν και η… απόσταση από τα λαχανικά παρατηρείται συνήθως στις μικρότερες ηλικίες,

Υγεία .Ζωή* Θέλετε να φτάσετε τα 100; Δείτε τι τρώνε αυτοί που τα φτάνουν!

Μπορεί οι διάφορες υπερτροφές όπως το κατσαρό λάχανο, το acai berry και η κινόα να έχουν το «όνομα» και να υπόσχονται μακροζωία, σε διάφορα μέρη του κόσμου, όμως, οι άνθρωποι φτάνουν πραγματικά τα 100, χωρίς να ξέρουν καν τι είναι το acai berry. Θέλετε να μάθετε τι τρώνε;

Υγεια.Ομορφιά : 5 πράγματα που (ίσως) δε γνωρίζετε για την αυξητική χειλιών

  Οι γνωστές ενέσεις, που χαρίζουν πλούσια και σαρκώδη χείλη, μπορεί να είναι συνηθισμένες και σχεδόν θέμα ρουτίνας πλέον, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε.
Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά η συμπλήρωση υαλουρονικού οξέος είναι η πιο συχνή
Η καλύτερη επιλογή λέγεται ότι είναι ένα είδος ζελέ που μιμείται το υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι υπεύθυνο για το σαρκώδες αποτέλεσμα.

Υγεία .Ζωή* Οι 10 χώρες με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής

«Να τα εκατοστήσεις» φωνάζουμε όλοι μαζί στα γενέθλια κάποιου, η αλήθεια είναι, όμως, ότι το να φτάσει τα 100 ο εκάστοτε εορταζόμενος, δεν έχει και τόσο μεγάλη πιθανότητα. Αν, όμως, είχε γεννηθεί σε κάποια από τις παρακάτω χώρες, σίγουρα θα είχε σοβαρή πιθανότητα να φτάσει και να ξεπεράσει τα 85.

Ζεύγος Ομπάμα: Το πρώτο ραντεβού τους γίνεται ταινία

Ο Μπαράκ, φοιτητής στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, μαθητευόμενος στη νομική εταιρεία του Σικάγο Sidley Austin ζητά ραντεβού από τη Μισέλ. Το love story γίνεται ταινία
Βασισμένο στην αληθινή ιστορία της γνωριμίας, για την ακρίβεια του πρώτου ραντεβού του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, το φιλμ του Ρίτσαρντ Ταν,

Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο καλοκαιρινές συναυλίες στο Θέατρο Βράχων

Δυο μαγικές βραδιές, γεμάτες παλμό, συναίσθημα, ένταση και ενέργεια, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ - Έρχονται λεφτά από την ΕΚΤ

Τα παρακάλια σε Αθήνα (κυρίως) και Ευρώπη, όλων αυτών που ήθελαν σήμερα (12/05/2015) μία Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά γύρω από το λαιμό της Ελλάδας, δεν έπιασαν τόπο.

Μηχανή του Χρόνου:70 χρόνια από την τελευταία μάχη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Βερολίνο, φωτογράφος του Ρόιτερς απαθανατίζει τα ίδια σημεία με την ίδια μηχανή!.

H αντεπίθεση του ρώσικου στρατού ενάντια στη Γερμανία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1945 με αποκορύφωμα τη μάχη του Βερολίνου, που σήμανε και το τέλος του πολέμου. Ο Χίτλερ σε μια ύστατη προσπάθεια, συγκέντρωσε όλους τους άντρες που του απέμειναν και τους κάλεσε να εκτελέσουν τα τελευταία τους καθήκοντα. Ο Κόκκινος Στρατός πλησίαζε επικίνδυνα τη γερμανική πρωτεύουσα, αποτελούμενος από 2.500.000 άντρες και χιλιάδες άρματα μάχης και πυροβόλα.

Μηχανή του Χρόνου: Το χαστούκι που έριξε το 1968 μια γερμανίδα ακτιβίστρια Μπεάτε Κλάρσφελντ, στο καγκελάριο Κίζινγκερ.

Τότε το αφιέρωσε στον Μανώλη Γλέζο για την αντιναζιστική του δράση. 47 χρόνια μετά τον συνάντησε και του το “πε από κοντά.

O Μανώλης Γλέζος παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Βερολίνο που διοργανώθηκε από την Ευρω-κοινοβουλευτική ομάδα του Die Linke με θέμα «70 Χρόνια από την ημέρα της Απελευθέρωσης».

Μηχανή του Χρόνου: H τολμηρή φωτογράφιση του Σταμάτη Γαρδέλη με μεξικάνα καλλονή το 1991

Πόζαραν με θερμοκρασία υπό του μηδενός στη λίμνη Στυμφαλία. "Είδα το γυμνό ως επαναστατικοκοινωνική συμπεριφορά", δήλωνε ο Γαρδέλης (Pics)

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τη δεκαετία του ’80 μεσουρανούσε όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στις καρδιές των νεαρών κοριτσιών.

Η αποθέωση της γυναίκας, της μόδας, της τέχνης μέσα από την έμπνευση της φύσης!.

Ο κόσμος της μόδας συχνά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό το φυσικό κόσμο για να οδηγήσει τη δημιουργικότητά της, και αυτή ακριβώς η σχέση που Ρώσο καλλιτέχνη Liliya Hudyakova έχει τόσο καλό μάτι για. Μόδα & Φύση φωτογραφία ζευγάρια σειρά της επιτυγχάνεται φορέματα σχεδιαστών μόδας »και άλλα κομμάτια με τις φυσικές απόψεις που φαντάζεται μπορούσε να τους ενέπνευσε.

Η Βίλλα των ονείρων στη Τζια: Made in Greece από τον Χρήστο Βλάχο για Ιταλό λάτρη του Αιγαίου

Ο Χρήστος Βλάχος είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας αρχιτέκτονας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Polytecnico di Milano. Το αρχιτεκτονικό του έργο εστιάζεται σε κτίρια κατοικιών.
Έχει καταξιωθεί χάρη στην υψηλή αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ποιότητα των έργων του, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην Κέα,