«Έπεσε» και πάλι το Facebook


.... Εκτός λειτουργίας παρέμεινε το Facebook για περίπου 20 λεπτά. Η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα στον κόσμο ήταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εκτός λειτουργίας από τις 22:00 περίπου το βράδυ της Δευτέρας.

Σκύλος με καρκίνο τραγουδάει λίγο πριν πεθάνει. Θα βάλετε τα κλάματα…Βιντεο

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το κουτάβι εκτός από το γεγονός ότι το όνομά του είναι Buddy Lee, είχε καρκίνο και έτρεχε κάθε φορά με όλο αγάπη όταν ερχόταν κάποιος στο σπίτι. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια στιγμή που μπορεί να σας κάνει να κλάψετε, ο σκύλος τραγουδάει λίγο πριν πεθάνει.

Λάκης Λαζόπουλος: Ψευτ βαγγεν...Τώρα βλέπουμε ποιοι κρατούν την σημαία της διαφθοράς.

Η Γερμανία θ”  αρχίσει τώρα να μαζεύει τους καρπούς απ” το μίσος που  μας σκόρπισε απλόχερα.
Μπήκαμε στην δεύτερη πράξη της τραγωδίας.
Στην πρώτη πράξη, οι θνητοί περνούν τα βασανιστήρια απ” τους βασιλιάδες και τους εξουσιάζοντες , έρχονται να υπηρετήσουν άδικους νόμους κι εντολές, πειθαρχούν στους τυράννους.

Μήνυμα Παυλόπουλου για τα 66 χρόνια από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Οι ιστορικοί δεσμοί και η φιλία μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, η σημασία της κινεζικής οικονομίας για την Ελλάδα, καθώς και αυτή των επενδυτικών σχέσεων και των σχέσεων θαλάσσιας συνεργασίας, υπογραμμίζονται στο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου επ’ ευκαιρία της 66ης επετείου της ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το οποίο ήδη προβάλλεται, μέσω ανταπόκρισης του πρακτορείου «Νέα Κίνα», σε περισσότερα από 80 διαδικτυακά ΜΜΕ της Κίνας.

Το Βερολίνο ανησυχεί για τις ταραχές σε κέντρο υποδοχής προσφύγων

Η γερμανική κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα «τη βαθιά της ανησυχία» για τις ταραχές που ξέσπασαν χθες Κυριακή μεταξύ πολλών εκατοντάδων προσφύγων σε ένα κέντρο υποδοχής, την ώρα που ένα συνδικάτο αστυνομικών πρότεινε να χωρίζονται οι χριστιανοί από τους μουσουλμάνους στα κέντρα υποδοχής.

Champions League: Με Ντομίνγκες και Ντα Κόστα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός


Ο Ντομίνγκες και ο Ντα Κόστα είναι οι δύο εκπλήξεις του Μάρκο Σίλβα ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, καθώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για τον αυριανό αγώνα του Λονδίνου.
Οι δύο πολύτιμοι για την πειραϊκή ομάδα ποδοσφαιριστές μετέχουν στην 20μελή αποστολή, ωστόσο είναι άγνωστο αν και κατά πόσο υπολογίζονται βάσει της ετοιμότητάς τους, από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Kαταρρέει και η Audi: Παραδέχθηκε την εγκατάσταση του λογισμικού παραποίησης ρύπων σε 2,1 εκατομμύρια αυτοκίνητά της!

Η Audi ανακοίνωσε σήμερα ότι το λογισμικό που επέτρεπε τη χειραγώγηση των μετρήσεων για τις εκπομπές ρύπων είχε εγκατασταθεί σε 2,1 εκατομμύρια αυτοκίνητά της, επεκτέινοντας έτσι το "diesel gate".

To σκάνδαλο πλέον προκαλεί συθέμελα "τριγμούς" σε γερμανική οικονομία και Α.Μέρκελ.

Συνεργασία Καμμένου με τον διοικητή αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην Ευρώπη

Συνάντηση με τον διοικητή των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην Ευρώπη, αντιστράτηγο Φρέντρικ Μπεν Χότζις είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διμερή συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ και την περιφερειακή ασφάλεια.

Το εκπληκτικό εξώφυλλο του Spiegel για το σκάνδαλο Volkswagen: «Η αυτοκτονία» (Photo)

Με μια καυστικότατη φωτογραφία το γερμανικό περιοδικό Spiegel σχολιάζει το σκάνδαλο Volkswagen, που έχει επεκταθεί πλέον σε Αμερική και Ευρώπη.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται η «κηδεία» του περίφημου «σκαθαριού», του δημοφιλέστατου μοντέλου της Volkswagen, με τον τίτλο να γράφει: «Η αυτοκτονία».

Μαγευτικές φωτογραφίες: Το 'ματωμένο' φεγγάρι σε όλο τον κόσμο (Pics)

Πραγματοποιήθηκε το σπάνιο φαινόμενο της ματωμένης πανσελήνου, που αναμένεται να ξανασυμβεί το 2033, με τις εντυπωσιακές εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Διαδικτυακή εκστρατεία ενάντια στη συνθήκες TTIP και CETA *** «Αντιδραστήριο»:***

Η ιστοσελίδα συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών Avaaz.org απευθύνει κάλεσμα για τη διακοπή της «Διατλαντικής Συμφωνίας Εμπορίου και Επενδύσεων» (ΤΤΙΡ) με τις ΗΠΑ και ακύρωση της «Συνολικής Οικονομικής και Εμπορικής Συμφωνία» (CETA).

Σκουρλέτης: Το δημόσιο θα διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο στη ΔΕΗ

Δεν προβλέπεται να υπάρξει περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real Fm.

«Ο διαχειριστής των δικτύων υψηλής τάσης, ο ΑΔΜΗΕ, υπήρχε το αίτημα από τους δανειστές να ιδιωτικοποιηθεί. Η βάση αυτού του αιτήματος ήταν να μην είναι μια θυγατρική της ΔΕΗ, όπως είναι τώρα ο ΑΔΜΗΕ,

Αποφεύγει να τοποθετηθεί ο Β. Μεϊμαράκης για το αν θα βάλει υποψηφιότητα στη ΝΔ

Για μια ακόμη φορά ο Β. Μεϊμαράκης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είχε την ακόλουθη στιχομυθία με δημοσιογράφο:
Δημοσιογράφος: Καλημέρα, τι κάνετε; Το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο, αν θα είστε υποψήφιος και αν σήμερα θα ακούσουμε την απόφασή σας.

Νέα Υόρκη Clinton Global Initiative Αλ.Τσίπρας: Να φέρουμε στο τραπέζι την ανάπτυξη (vid)

Υπάρχει ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον για την υποστήριξη της Ελλάδας, πάνω από όλα ως χώρα που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα στη περιοχή, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Clinton Global Initiative στη Νέα Υόρκη.