Μπόμπ Ντίλαν, Ντόλι Πάρτον και Ντέιβιντ Μπάουι: Mεγάλοι σε ηλικία αλλά και ταλέντο! Video.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που συνεχίζουν να γνωρίζουν μεγάλες στιγμές στην καριέρα τους, στην έκτη και έβδομη δεκαετία της ζωής τους
Η 68χρονη Dolly Parton κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ και παίρνει τις καλύτερες κριτικές της καριέρας της. Ο 73χρονος θρύλος της μουσικής, Μπομπ Ντίλαν πραγματοποιεί μία παγκόσμια περιοδεία και ενθουσιάζει τους θαυμαστές του, τη στιγμή που η 68χρονη Cher «σκαρφαλώνει» στην κορυφή του Billboard με το τελευταίο της single «Woman's World». Α

Το πρώτο άλμπουμ εδώ και 20 χρόνια.θα κυκλοφορήσουν οι Pink Floyd *με τίτλο Τhe Endless River

To θρυλικό συγκρότημα της βρετανικής ροκ Pink Floyd θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Οκτώβριο το νέο του άλμπουμ, με τίτλο Τhe Endless River, το πρώτο εδώ και 20 χρόνια.

Το πρώτο άλμπουμ τα τελευταία 20 χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι Pink Floyd Την είδηση ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η Πόλι Σάμσον, που έχει παντρευτεί τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Ντέιβιντ Γκίλμορ και η οποία έχει γράψει τους στίχους πολλών τραγουδιών των Πινκ Φλόιντ στο παρελθόν.

Νικαράγουα* Νέα διώρυγα θα συνδέει Ειρηνικό - Ατλαντικό


Τη διάνοιξη διώρυγας στη Νικαράγουα που θα συνδέει τους δυο ωκεανούς τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό και θα περνάει από τη λίμνη Κοσίμπολκα, τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Λατινική Αμερική, τη λίμνη Κοσίμπολκα, ανακοίνωσαν η κυβέρνηση της Νικαράγουας και η κινεζική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή αυτού του τιτάνιου έργου.

ΗΠΑ: Κέρδισε σε λοταρία 259 εκατ. δολάρια και τα χαρίζει*έχει πάρει όρκο φτώχειας

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία της Λοταρίας στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών και τα 259 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε ένας 58χρονος, είναι ένας αριθμός που οι περισσότεροι μπορούν μόνο να ονειρευτούν.
Αλλά ο άνθρωπος που τα κέρδισε, ο Ρόι Κόκρουμ, από το Νόξβιλ, αρνήθηκε να τα πάρει όλα στο σπίτι του.

H ΔΕΗ ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στη Βουλγαρία -*Θυγατρική στην Τουρκία ίδρυσε η ΔΕΗ

Φωτογραφία αρχείου Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας, από κοινού με την ελβετική εταιρεία ALPIQ Group, με έδρα τη Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, και αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε η ΔΕΗ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.


Στη νέα εταιρεία, η ΔΕΗ κατέχει το 85% των μετοχών της, ενώ η ALPIQ το 15%. 

Αρπακτικός καπιταλισμός,* τρία σε ένα Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας βρίσκεται στον πυρήνα του νεοφιλελεύθερου πρότζεκτ

«Αυξανόμενος ο ρόλος των χρηματιστικών κινήτρων, των χρηματιστικών αγορών, των χρηματιστικών φορέων και χρηματιστικών θεσμών στη λειτουργία των εγχώριων και διεθνών οικονομιών» Το κράτος, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα εκτελούν τις εντολές της χρηματιστικής ελίτ και των μεγάλων επιχειρήσεων. Οι νέες τεχνολογίες πληροφορικής διευκόλυναν την εκστρατεία υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Στις ΗΠΑ, 60% του πληθυσμού κατέχει λιγότερο από το 2,5% του καθαρού πλούτου της χώρας

Γίνε τσοπάνης να σωθείς * Ενίσχυση της κτηνοτροφίας ζητούν συνεταιριστικές συνδικαλιστικές οργανώσεις και κλαδικοί φορείς

Στήριξη της αιγοπροβατοτροφίας, ζητούν οι κτηνοτρόφοι Το επάγγελμα του μέλλοντος... κτηνοτρόφος; Ο ετοιμοθάνατος μέχρι στιγμής ασθενής, η ελληνική κτηνοτροφία, που κοστίζει στην οικονομία πάνω από 2,3 δισ. ευρώ, λόγω των εισαγωγών γαλακτοκομικών - κρέατος, αν δεν επικρατήσουν αντίρροπες δυνάμεις αναμένεται να αναστηθεί με τον απινιδωτή της νέας ΚΑΠ 2015-20.

Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης*Οριστικό λουκέτο για ΕΒΖ Σερρών, Ορεστιάδας

Τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα επιδιώξουν να συναντήσουν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) Α.Ε., από τα δύο εργοστάσια της Θράκης σε Ορεστιάδα και Ξάνθη, που κλείνουν με απόφαση της διοίκησης, αλλά και της κυβέρνησης.

Γκρεμίστηκε το «success story» στο χρηματιστήριο * ΠΤΩΣΗ 4% ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από το κρίσιμο ψυχολογικά επίπεδο των 1.200 μονάδων, κλείνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Neue Zürcher Zeitung. Αποδυναμωμένη συγκυβέρνηση * Σαμαράς-Βενιζέλος προσπαθούν να δείξουν ότι δεν έχουν χάσει τον έλεγχο.

«Η εφαρμογή των συμπεφωνημένων μεταρρυθμίσεων είναι για την κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση. Στον δημόσιο τομέα, οι αντιστάσεις παραμένουν ισχυρές», διαπιστώνει η Neue Zürcher Zeitung. «Μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου, η κυβέρνηση είναι πολιτικά αποδυναμωμένη», σημειώνει εν μέσω καυτού απεργιακού καλοκαιριού στη σκιά της έλευσης της τρόικας.

Με ψυχανάλυση ξεπέρασαν οι Βραζιλιάνοι τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ

Σε 12ο παίχτη για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας τείνει να εξελιχθεί η ψυχολόγος Ρεγκίνα Μπραντάο, επί χρόνια συνεργάτιδα του Φελίπε Σκολάρι.

Μετά, λοιπόν, την ψυχοθεραπεία για την πρόκριση-θρίλερ επί της Χιλής, οι παίχτες της Σελεσάο ζήτησαν τη βοήθεια της Μπραντάο και για τον τραυματισμό-σοκ του Νεϊμάρ.

Το βίντεο της Ρεάλ για τον Ντι Στέφανο

Δείτε το αφιερωματικό βίντεο της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο Η Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Αλφρέντο Ντι Στέφανο «ανέβασε» ένα βίντεο αφιερωματικό για τον επίτιμο πρόεδρο της και τον –κατά πολλούς- μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της.

Καπίνο* Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Έτοιμος για το... άλμα στο εξωτερικό είναι ο Στέφανος Καπίνο! Σύμφωνα με πληροφορίες ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ήδη στη Λισαβόνα, προκειμένου να ‘χει τις τελικές επαφές και να μεταγραφεί στην Σπόρτινγκ!

Γκάνα: Τραγωδία με παρολίγον θύμα τον Ασαμόα Γκιάν

Ο επιθετικός των «μαύρων αστεριών» διασκέδαζε με φίλους του κάνοντας τζετ σκι - Διάσημος τραγουδιστής και φίλος του Γκιάν έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια κοπέλα
Τραγωδία την Κυριακή στην Γκάνα, με τον διεθνή άσσο των «μαύρων αστεριών» Ασαμόα Γκίαν να γλιτώνει από πνιγμό στη λίμνη Βόλτα της πατρίδας του.