Ιταλία: Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε βουλεύτρια του Μπερλουσκόνι

 Η ακροδεξιά ιταλίδα πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι και παραχώρησε δηλώσεις στον Τύπο και ανακοίνωσε την επιλογή της Ελιζαμπέτα Καζελάτι (πρώην προέδρου της Γερουσίας) ως νέας υπουργού Δικαιοσύνης.

Ρωσία: "Τεταμένη" η κατάσταση στα ουκρανικά μέτωπα - Εκκενώνονται πόλεις στην περιοχή της Χερσώνας

 Ο Σεργκέι Σουροβίκιν, διοικητής των ρωσικών δυνάμεων, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν "δύσκολες αποφάσεις", την ώρα που η κατάσταση στην Χερσώνα είναι "τεταμένη".

«Η κατάσταση στην περιοχή της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης μπορεί να περιγραφεί ως τεταμένη»,

Ιταλία: Ο Πούτιν έστειλε 20 μπουκάλια βότκα στον Μπερλουσκόνι για τα γενέθλιά του

 Σε μια ηχογράφηση που κυκλοφόρησε από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ακούγεται να λέει ότι αποκατέστησε τις σχέσεις του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κορίνθου - Πατρών: Τροχαίο με ανατροπή φορτηγού - Δύο τραυματίες

 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της Ακράτας. Ανατράπηκε φορτηγάκι, δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της Ακράτας.

Οι Ιρανοί κατασκεύασαν drones με «βοήθεια» από τις ΗΠΑ–Η κατάρριψη του stealth RQ-170 Sentinel

 «Φρουροί της Επανάστασης χρησιμοποιούν τα drones στην Ουκρανία» λένε οι Αμερικανοί

Λίγοι θυμούνται πως το τεχνολογικό άλμα των Ιρανών σε ότι αφορά την κατασεκευή και παραγωγή drones που αυτή την στιγμή έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη στους Ρώσους στην Ουκρανία οφείλεται… στις ίδιες τις ΗΠΑ!

Μιλάμε για το μακρινό πλέον 2011, όταν μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου του ιρανικού Στρατού κατάφερε και εντόπισε και «κατέβασε» στο έδαφος αμερικανικό UAV RQ-170 Sentinel το οποίο φέρει χαρακτηριστικά stealth όταν το τελευταίο παραβίασε τον ιρανικό εναέριο χώρο κοντά στα σύνορα με το γειτονικό Αφγανιστάν.