hurriyetdailynews-Greek banker Filippidis sought for embezzlement detained in Istanbul

One of the former chairs of the Hellenic Postbank, Angelos Filippidis was sought with a red notice for embezzlement. REUTERS file photoGreek banker Angelos Filippidis, one of the main suspects of an embezzlement scheme regarding the Greek state bank Postbank, which was shut down last year, has been detained in Istanbul due to a pending red notice by the Interpol.

Μαϊάμι Βίντεο: Η Olga Kent ανεβάζει το θερμόμετρο στην παραλία

H πανέμορφη OlgaΜε ένα κορμί σαν το δικό της, με σχεδόν ιδανικές αναλογίες, το γεννημένο στη Μολδαβία μοντέλο από την Ιταλία μάγεψε τους λουόμενους
Άλλη μια εκθαμβωτική επίσκεψη σε παραλία πραγματοποίησε στο Μαϊάμι η Ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός Olga Kent.

Με ένα κόκκινο μπικίνι η 25χρονη Kent συγκέντρωσε - και όχι άδικα - όλα τα βλέμματα των αρρένων λουόμενων.

Irina Shayk: Με τέτοιο κορμί πώς να μην τρελαθεί ο Ronaldo!

Irina Shayk: Με τέτοιο κορμί πώς να μην τρελαθεί ο Ronaldo!Με φόντο μία τροπική παραλία και στο κέντρο το πανέμορφο μοντέλο να φορά σέξι μαγιό το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό
Η Irina Shayk είναι αναμφίβολα από τα πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο. Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή αυτή τη φορά πόζαρε για την καμπάνια της αμερικανικής μάρκας μαγιό «Beach Bunny», μερικά από τα οποία έχει σχεδιάσει μόνη της.

Ο νέος αγαπημένος της πρωταγωνίστριας του «Harry Potter» είναι ο παίχτης του ράγκμπι Matthew Janney

Emma Watson: Διακοπές στην ΤζαμάικαΟ νέος αγαπημένος της πρωταγωνίστριας του «Harry Potter» είναι ο παίχτης του ράγκμπι Matthew Janney, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα σέξι και ωραίος
Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον William Adamowicz, η 23χρονη ηθοποιός Emma Watson εθεάθη με νέο αγαπημένο. Το νέο ζευγάρι συνελήφθη από τους παπαράτσι να κάνει διακοπές στην Τζαμάικα και να επιδίδεται στην παραλία σε τρυφερές περιπτύξεις.

Δέσποινα Βανδή: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσα όμορφα λόγια που μου γράφετε!!!»

Δέσποινα Βανδή: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσα όμορφα λόγια που μου γράφετε!!!»Το ευχαριστώ της τραγουδίστριας μετά την πρεμιέρα του «The Voice»
Λίγες ώρες μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, «The Voice», που έκανε τα μηχανάκια της AGB να «χτυπήσουν» κόκκινο, μία εκ των διασήμων της κριτικής επιτροπής, η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

Βάνα Μπάρμπα: Οι γυναίκες με αγάπησαν παθιασμένα

Βάνα Μπάρμπα: Οι γυναίκες με αγάπησαν παθιασμένα«Ήταν η πρώτη γυναίκα που φόρεσε στο σχολείο της στα Γιάννενα παντελόνι!», είπε ο πατέρας της ηθοποιού
Για τους άνδρες και τους συντρόφους της ζωής της, αλλά και την κόρη της, Φαίδρα μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» το βράδυ της Παρασκευής.

«Τραβεστί»... Καπουτζίδης, Πετράκης, Σεργουλόπουλος;Oι τρεις άντρες θα υποδυθούν τρεις φίλους τραβεστί καλλιτέχνες επί σκηνής

Oι τρεις άντρες θα υποδυθούν τρεις φίλους τραβεστί καλλιτέχνες επί σκηνής
Πρωταγωνιστές του περίφημου μιούζικαλ «Priscilla - Η Βασίλισσα της ερήμου, το μιούζικαλ» που πρόκειται να ανέβει στις 25 Απριλίου στο θέατρο «Badminton» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού φαίνεται ότι θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Miley Cyrus - Britney Spears: Απαγορεύτηκαν στη Γαλλία

Miley Cyrus - Britney Spears: Απαγορεύτηκαν στη ΓαλλίαΤο Γαλλικό Pαδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έδειξε τα κοφτερά του δόντια στη Miley Cyrus και την Britney Spears. Και αποφάσισε να απογορέψει την προβολή των δύο video clips τους, Wrecking Ball και Work Bitch αντίστοιχα κατά της διάρκεια της ημέρας.

Η κόρη της Whitney Houston παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδερφό της

bobbi kristina brownΤελικά οι ανά τον κόσμο… celebrities έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Τελευταία προσπάθεια έκανε η κόρη της Whitney Houston η οποία όχι μόνο αποφάσισε, αλλά και παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδερφό της.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ εξελέγη πριν από λίγο, από την Κ.Ε του κόμματος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ» Οι πρώτες δηλώσεις Φιλιππίδη μετά τη σύλληψή του

Οι πρώτες δηλώσεις Φιλιππίδη μετά τη σύλληψή του Δεν είπα ποτέ ότι βρισκόμουν στην Αμερική, δεν κρύφτηκα, ήταν πολύ εύκολο για κάποιον να με βρεί, ενώ ο δικηγόρος μου, κ. Βαρλάμης, ενημέρωσε την Παρασκευή το μεσημέρι τον κ. ανακριτή ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος Φιλιππίδης


Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Άγγελος ΦιλιππίδηςΟδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης - Τον «πρόδωσε» το κινητό του τηλέφωνο από τις παρεμβάσεις του στους τηλεοπτικούς σταθμούς - Μέχρι αύριο η έκδοσή του στην Ελλάδα από τις τουρκικές αρχές - Διαβάστε τι δήλωσε αμέσως μετά τη σύλληψή του - Είχε πάνω του χρήματα (σε λίρες, δολάρια και ευρώ), καθώς και άδεια παραμονής στην Ελβετία -

Economist: Ξεπερνά όλες τις προσδοκίες η Ελλάδα-...ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ

Με ασυνήθιστη ροή καλών ειδήσεων ξεκινά το 2014 η Ελλάδα, το μέχρι πρότινος προβληματικό παιδί των χαμένων οικονομικών στόχων, που τώρα ξεπερνά όλες τις προσδοκίες, σύμφωνα με τη στήλη Καρλομάγνος του περιοδικού The Economist.

Θεσσαλονίκη: Καρκινοπαθείς και παιδιά με ειδικές ανάγκες διαδήλωσαν κατά της αιθαλομίχλης

Θεσσαλονίκη: Καρκινοπαθείς και παιδιά με ειδικές ανάγκες διαδήλωσαν κατά της αιθαλομίχληςΚρατώντας ένα κερί στο χέρι εξέφρασαν την αντίθεσή τους για το συγκεκριμένο φαινόμενο και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Μητροπόλεως
Δεκάδες πολίτες, καρκινοπαθείς και παιδιά με ειδικές ανάγκες διαδήλωσαν το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενοι για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης.