ΕΠΙΣΤΟΛΗ 188 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ

Κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτ Τουσκ, αναφορικά με την κατασταλτική πολιτική της ισπανικής κυβέρνησης στην Καταλονία και την παραβίαση των άρθρων 2 και 6 της Συνθήκης της Λισαβόνας για την προστασία των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απέστειλαν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Κώστα Δουζίνα, και 186 ευρωβουλευτές, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους.

«Πειρατής» – σταθμός εμποδίζει την ERT Open 106.7 FM να εκπέμψει (ηχητικό)

Εδώ και τρεις μήνες το ραδιόφωνο της ERT Open 106.7 FM δεν εκπέμπει στη συχνότητα του στα FM καθώς ένας «πειρατής» έχει «καβαλήσει» παράνομα τη συχνότητα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ERT Open 106.7 FM «η συντονισμένη αυτή ενέργεια δεν καθίσταται μόνο ανήθικη αλλά και παράνομη» καθώς η συχνότητα αυτή έχει παραχωρηθεί προς χρήση από την ΕΡΤ στην ERT Open τιμώντας τους αγώνες για ελευθεροφωνία.

Οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων στην Κέρκυρα -Με σκάφη 10 θέσεων [εικόνες]

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις των υδροπλάνων στον ελλαδικό χώρο, με αφετηρία το λιμάνι της Κέρκυρας.
Το σκάφος Quest Kodiak, χωρητικότητας δέκα θέσεων, έκανε τις πρώτες δοκιμαστικές του πτήσεις στον ουρανό του Ιονίου, με αλλεπάλληλες προσθαλασσώσεις και αποθαλασσώσεις από τον λιμένα της Κέρκυρας και προορισμούς τους Παξούς και τα διαπόντια νησιά.

Grand Prix από τον Σύλλογο Μοντελιστών Κεφαλονιάς - “Paranoia Rc Pylaros Club”

Η Κεφαλονιά πάντα μπροστά !
Πρωτοπόρος και στον Μοντελισμό, η Κεφαλονιά κάνει άλμα στο μέλλον του χώρου με την διοργάνωση αγώνα Grand Prix της Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης (ΕΛ.Μ.Ε.) τηλεκατευθυνόμενων χωμάτινων αυτοκινήτων κλίμακας Buggy 1/8, το Σάββατο 11 και την Κυριακή  12 Νοεμβρίου 2017.