Η Βαλερί μόνη στην Ερμιόνη, ο Ολάντ με τη Ζουλί στην Πάτμο

Μέχρι την Ελλάδα έφτασε η χάρη του serial lover Φρανσουά - Ο Γάλλος πρόεδρος, περύσι το καλοκαίρι ήταν στην Πάτμο με την Γκαγιέ την ώρα που η Τριερβελέρ ήταν στην Ερμιόνη
Μπορεί η (πρώην;) επίσημη αγαπημένη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, να απολάμβανε μόνη τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ερμιόνη πριν μερικούς μήνες, όμως ο σύντροφός της δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Σε πολυτελές ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου ξεκουράζεται ο Λιάπης

Εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή
Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott στο Βουκουρέστι!

Όλα τα αεροπλάνα οδηγούν στην Ελλάδα Πυκνώνουν οι πτήσεις προς Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

H airberlin, ο δεύτερος σε μέγεθος αεροπορικός μεταφορέας της Γερμανίας, επεκτείνει την τουριστική προσφορά του γι' αυτό το καλοκαίρι πολλαπλασιάζοντας τις πτήσεις σε πολλούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων μια από τις κύριες θέσεις παίρνει η Ελλάδα.

Αύξηση της τάξης του 11%

Βερολίνο Πράσινη Εβδομάδα με άρωμα Ελλάδας Η ελληνική συμμετοχή είναι φέτος πενταπλάσια σε σχέση με πέρυσι.

Είναι η μεγαλύτερη έκθεση προώθησης αγροτικών προϊόντων στον κόσμο. Πάνω από 400.000 επισκέπτες προσφέρουν σε παραγωγούς τροφίμων από όλον τον κόσμο ένα βήμα προβολής των προϊόντων τους. Η «Grüne Woche», στην οποία συμμετέχουν φέτος 1.650 εκθέτες από 70 χώρες θεωρείται η «Μέκκα» του μάρκετινγκ αγροτικής παραγωγής, και έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις χώρες που παράγουν αγροτικά προϊόντα.

Die Presse.Πώς ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να σώσει την ευρωζώνη», είναι ο τίτλος εκτενούς δημοσιεύματος στην αυστριακή Die Presse που φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δημοσίευμα της Die Presse αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στην παρούσα φάση υπάρχουν ελάχιστες αμφιβολίες ότι το μέλλον ανήκει στην ελληνική αντιπολιτευτική συμμαχία. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις το αριστερό λαϊκίστικο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως ισχυρότερη πολιτική δύναμη ενώ η επόμενη δοκιμασία βρίσκεται προ των πυλών, όταν οι έλληνες ψηφοφόροι αποφασίσουν τον Μάιο για την σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους συσχετισμούς δυνάμεων στους δήμους.

Süddeutsche Zeitung: Χρηματοδοτικά κενά σε μεγάλες τράπεζες Οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες χρειάζονται πρόσθετα ίδια κεφάλαια συνολικού ύψους έως 485 δις ευρώ.

Την έρευνα συνυπογράφουν ο Γερμανός Σάσα Στέφεν, καθηγητής στην Ευρωπαϊκή Σχολή Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας (ESMT) με έδρα το Βερολίνο και ο Βιράλ Αχαρύα από το Stern School of Business της Ν.Υόρκης. Έχοντας εξετάσει τα οικονομικά στοιχεία των 109 από τις 124 τράπεζες της ευρωζώνης που θα υποβληθούν μέσα στο 2014 στα αποκαλούμενα «τεστ αντοχής» υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι δύο ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι τράπεζες αυτές παρουσιάζουν ένα χρηματοδοτικό κενό συνολικού ύψους 770 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να θωρακιστούν ενόψει μίας πιθανής μελλοντικής κρίσης.

Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τα έβαλε με τα μόνιππα της Νέας Υόρκης

Ο νέος δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης θέλει να καταργήσει τα λαντό για να προστατεύσει τα άλογα από την κακομεταχείριση??

Μια παλιά παράδοση της Νέας Υόρκης πάει να καταργήσει ο Μπιλ ντε Μπλάζιο. Ο νέος Δημοκρατικός δήμαρχος, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν από μερικές ημέρες, διαδεχόμενος τον Ρεπουμπλικανό Μάικλ Μπλούμπεργκ, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι σχεδιάζει να απαγορεύσει τα μόνιππα, γνωστά και ως «λαντό».