Με εντάσεις για το κατεπείγον ξεκίνησε η συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο--Επιστολή Χαρακόπουλου

Στουρνάρας: Τρέχουμε γιατί στις 17 Απριλίου θα εκταμιευθεί η δόση  - Για ιστορική συνεδρίαση μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ που θα βγάλει την χώρα από τα μνημόνια
Απρόβλεπτες εξελίξεις πυροδοτεί η παραίτηση του κ. Μαξιμου Χαρακόπουλου από τα υπουργικά του καθήκοντα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο. 

Ισθμός Κορίνθου : Εκκίνηση για το 60στο Ράλι Ακρόπολις!

Στην παλιά γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου δόθηκε η εκκίνηση του Εθνικού μας αγώνα που φέτος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ράλι.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: «… οι συμμετέχοντες στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, όπως και στον 1ο και τον 2ο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, πήραν εκκίνηση στην καθιερωμένη τελετή έναρξης, που φέτος, όπως και το 2009, πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, το χαρακτηριστικότερο σημείο της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου, που για πέμπτη συνεχή χρονιά αποτελεί το επίκεντρό του αγώνα.

Τρόικα για το γάλα: Αν δεν ισχύσουν τα συμφωνηθέντα, δεν ισχύει η συμφωνία-Χατζηδάκης: Μας κρίνει όλους το αποτέλεσμα

Κώδωνα κινδύνου έκρουσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, καθώς γίνονται ακόμα διαβουλεύσεις
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μορς απέστειλε επιστολή στο υπουργείο Ανάπτυξης το βράδυ της Παρασκευής. Στην επιστολή αυτή αναφέρει ότι, καθώς ακόμα γίνονται διαβουλεύσεις σχετικά με τις διατάξεις για το γάλα, σε περίπτωση που δεν ισχύσουν τα συμφωνηθέντα δεν θα ισχύσει η συνολική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει άμεσα όραμα και εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της γεωργικής και κτηνοτροφικής πολιτικής
«Πρέπει άμεσα να εγκαταλείψει η κυβέρνηση και ο υπουργός Ανάπτυξης τους πειραματισμούς με την επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος» διεμήνυσε από τα Γιάννενα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Αμετάπειστος ο Κασσής: Δεν ψηφίζω ως έχει το νομοσχέδιο για το γάλα

Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάλα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής αν δεν υιοθετηθούν οι θέσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία στιγμή έβαλε την υπογραφή του την Παρασκευή το βράδυ για να κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο στην Βουλή. Ο κ. Κασσής δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega ότι «εάν δεν γίνουν δεκτές οι θέσεις του κ. Τσαυτάρη σε ό,τι αφορά τη διάρκεια ζωής του παστεριωμένου γάλακτος, εγώ θα το καταψηφίσω».

Ραχήλ Μακρη: Όσοι ψηφίσουν να πάρουν σκοινί να κρεμαστούν στο Σύνταγμα

Χαρακτήρισε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «κοπάδι προβάτων» και το πολυνομοσχέδιο «νομοθετικό ατόπημα» - Όπως ο Χρυσοχοΐδης, θα πουν ότι δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν και δεν ήξεραν τι ακριβώς έχουν ψηφίσει,