Τα δέκα υπερπολυτελή πλοία που μόνο οι πλούσιοι μπορούν να αγοράσουν (βίντεο)


Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με δέκα υπερπολυτελή πλοία που μόνο οι πλούσιοι μπορούν να αγοράσουν

Υβριδικά οχήματα θα κατασκευάζει η εταιρεία παραγωγής των λονδρέζικων ταξί

Ένα νέο εργοστάσιο για να παράγει υβριδικά επαναφορτιζόμενα οχήματα που θα ανανεώσουν τον βρετανικό στόλο, ανοίγει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κατασκευαστής των διάσημων λονδρέζικων ταξί, των «black cabs», αλλά και για να επεκταθεί διεθνώς, ιδιαίτερα στη Γαλλία.
Η London Taxi Company (LTC) επένδυσε 300 εκατ. λίρες (350 εκατ. ευρώ) στο χώρο που διαθέτει στο Κόβεντρι (κεντρική Αγγλία) για να κατασκευάσει αυτό το εργοστάσιο,

Πώς μπορούν 2 εργάτες να προκαλέσουν ζημιές 1 εκατομμυρίου ευρώ σε μια αυτοκινητοβιομηχανία;

Το θέμα αποκαλύφθηκε από τη γνωστή, γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild, ενώ στην πορεία επιβεβαιώθηκε και από τη BMW, στις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου της οποίας διαδραματίστηκε το συμβάν στις αρχές Μαρτίου.
 Δύο εργάτες λοιπόν της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πριν ξεκινήσει η νυχτερινή βάρδιά τους είχαν κλειστεί στα αποδυτήρια, όπου και κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και μαριχουάνας.

NBA: Ο Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μπακς στα play offs

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τεράστια νίκη στο Πόρτλαντ με 93-90 και σταθεροποιήθηκαν στην 8άδα της Ανατολικής περιφέρειας στο NBA, που οδηγεί στα play offs. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός και πάλι, κυρίως στις αμυντικές του προσπάθειες.
Αναμετρήσεις όπως αυτή με το Πόρτλαντ, που επίσης κυνηγά την είσοδό του στα play offs στην Δυτική περιφέρεια (οι Μπλέιζερς είναι 9οι),

NBA: Νίκη των Μπακς του Αντετοκούνμπο επί των Σακραμέντο Κινγκς

Με μια "βασιλική" εμφάνιση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη 116-98 επί των Κινγκς μέσα στο Σακραμέντο, στην 4η νίκη εκτός έδρας του Μιλγουόκι σε 6 ματς, που το φέρνει τώρα στην 6η θέση της βαθμολογίας της Ανατολικής περιφέρειας και στα play offs του NBA.
Όπως έγραψαν και οι Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενεργοποίησε το beast mode και έκανε ένα εκοληκτικλό double double με 32 πόντους και 13 ριμπάουντς,

Παπαστράτος: Μετά από 86 χρόνια σταματάει την παραγωγή τσιγάρων στην Ελλάδα

Τέλος εποχής για μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της χώρας όπως την γνωρίζαμε. Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την Παπαστράτος
Αν κάποιος περπατήσει ανάμεσα στους τοίχους του παλιού εργοστασίου της Παπαστράτος στον Πειραιά, εκεί που σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο λιμάνι, θα έβλεπε στον χώρο που φιλοξενεί το μουσείο της εταιρείας ότι το χαρμάνι έχει αλλάξει πολλές φορές για να παραμείνει ζωντανή η εταιρεία.

Γεννηματά σε Γκάμπριελ: Γερμανία και Ευρώπη να επιδείξουν ευελιξία για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Με το σοσιαλδημοκράτη υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Συζήτησαν για τη διαπραγμάτευση επί του ελληνικού προγράμματος, αλλά και τη στάση της ΕΕ έναντι της Τουρκίας.

H γκάφα του νεότερου Τραμπ για την επίθεση του Λονδίνου (Video)

Ο μεγαλύτερος γιος του πλανητάρχη, ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος, επέλεξε εχθές να σχολιάσει την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο με … τον δικό του τρόπο.
Αντί για κάποιο μήνυμα συμπαράστασης επέλεξε να κριτικάρει τον (Μουσουλμάνο) δήμαρχο του Λονδίνου, τον Σάντικ Καν, επειδή υποστήριξε πως τα «τρομοκρατικά χτυπήματα είναι μέρος της καθημερινότητας μιας μεγαλούπολης».

Αυτοψία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου (Photos)

Στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου βρέθηκε τα ξημερώματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε αυτοψία για το πώς λειτουργεί η αγορά ψαριού. Παράλληλα συνομίλησε με πολλούς εργαζόμενους και παρακολούθησε πώς γίνεται η διαδικασία αγοραπωλησίας.

Ο Τσίπρας έκανε το τραπέζι στον Γκάμπριελ στο Βαρούλκο-Τι περιελάμβανε το μενού-Τι είπε ο Τσίπρας στον Λαζάρου; (Photos)

To τραπέζι στον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έκανε ο Αλέξης Τσιπρας στο εστιατόριο Βαρούλκο, στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Οι δυο άνδρες έφτασαν στον Πειραιά υπό άκρα μυστικότητα. Και σύμφωνα με  το Piraeuspress.gr τον Πρωθυπουργό συνόδευαν οι Υπουργοί Εξωτερικών κ. Κοντζιάς, Επικρατείας κ. Τζανακόπουλος και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παπάς.

Γεννηματά προς Γερμανία: Δείξτε λίγη ευελιξία για να κλείσει η αξιολόγηση

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του SPD και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης

Ο Λεμονής ξανά στον Ολυμπιακό Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Λεμονής ξανά στον Ολυμπιακό
Την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λέγοντας πως ο 57χρονος προπονητής είναι «κομμάτι της ιστορίας» του συλλόγου. «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού», δήλωσε ο ίδιος.

Βαρουφάκης: Ταχυδρόμος του Σόιμπλε ο Ντάισελμπλουμ

«Ταχυδρόμο» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαρακτήρισε ο Γιάννης Βαρουφάκης τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Μιλώντας στον realfm 97.8 ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ανέφερε:  «Εντολοδόχος είναι. Έναν αλγόριθμο να βάλεις στη θέση του, έναν υπολογιστή, ο οποίος δέχεται πληροφορίες και υλικό από εκεί που δέχεται ο κ. Ντάισελμπλουμ την ίδια δουλειά θα κάνει».
Ο κ. Βαρουφάκης προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τους άγνωστους διαλόγους από το Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου του 2015.

Αντηχούσε πορνό ο μιναρές στην Κασταμονή της Τουρκίας Για ανήθικη προβοκάτσια κάνει λόγο ο δήμαρχος

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη της Κασταμονής στην Τουρκία τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν με τα κινητά τους και δήλωσαν στο πρακτορείο Dogan πολίτες της πόλης άκουσαν το ηχητικό μέρος μιας ταινίας πορνό από τα δημοτικά μεγάφωνα της πόλης.

Πάλι πιάστηκε αδιάβαστος ο πρόεδρος Τραμπ

Για τους τελωνειακούς δασμούς στις Harley-Davidson που πάνε στην Ινδία..
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον έμεινε γνωστός σαν «ο Απατεώνας» -the Crook- από τη φράση του «δεν είμαι απατεώνας». Ο σημερινός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μείνει μάλλον γνωστός ως «ο Ψεύτης». Ή ο Πινόκιο.
Σπάνια θα περάσει μέρα χωρίς μια νέα του αναληθή δήλωση, την οποία με χαρά ξεσκεπάζουν τα διεθνή Μέσα, αυτά στα οποία ο Πρόεδρος έχει κηρύξει τον πόλεμο.

Αυτά είναι τα σχέδια της Fraport Greece για τη νέα εποχή των 14 αεροδρομίων

Στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 αεροδρομίων, η Fraport Greece έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον εκμοντερνισμό και ανάπτυξη τους. Το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει άμεσες αλλά και σε βάθος χρόνου εργασίες και έργα ανάπτυξης των υποδομών στα αεροδρόμια, οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του αριθμού των επιβατών, αλλά και στη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Σαν σήμερα:Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε’ αφορίζει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, που ξεσήκωσε τη Μολδοβλαχία.

Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως και μάρτυρας του Γένους.
Στις 23 Μαρτίου, κατόπιν πιέσεων του Σουλτάνου Μαχμούτ Β΄, αφόρισε τους επαναστάτες, χωρίς να πτοήσει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, που δεν φαίνεται να έδωσε σημασία στον αφορισμό.

Ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, όπως ήταν το κοσμικό του όνομα, γεννήθηκε το 1745 στη Δημητσάνα Αρκαδίας από φτωχούς και ευσεβείς γονείς, τον Ιωάννη και την Ασημίνα.

Σαν σήμερα: Η απελευθέρωση της Καλαμάτας

Επαναστατικός αναβρασμός επικρατούσε στη Μάνη τον Μάρτιο του 1821. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης βρισκόταν στην Καρδαμύλη και οι Φιλικοί είχαν κάμψει τις αντιρρήσεις του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη για το άκαιρο του ξεσηκωμού.
Στα μέσα του μηνός ένα πλοίο φορτωμένο με πολεμοφόδια, σταλμένο από τους Φιλικούς της Σμύρνης, φθάνει στο λιμάνι του Αλμυρού, έξω από την Καλαμάτα. Ο Νικηταράς και ο Αναγνωσταράς με τους άνδρες τους αναλαμβάνουν να μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο σε ασφαλές μέρος.

Αυτός είναι ο Βρετανός αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Λονδίνο - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το BBC, η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από την επίθεση του τρομοκράτη στο Λονδίνο.
Πρόκειται για τον 48χρονο Κηθ Πάλμερ ο οποίος υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια.

Μπέρδεψε τις θέσεις της ΝΔ και με ένα sms τον επανέφεραν στην τάξη (video)

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να ανασκευάσει τις -εκτός γραμμής- δηλώσεις του σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε αρχικά ότι «είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός». 

Τσίπρας: Επανάκτηση του κοινωνικού κεκτημένου – Γκάμπριελ: Λύση τον Απρίλιο (εικόνες – video)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος αποχώρησε χωρίς δηλώσεις. Κατά την υποδοχή του γερμανού υπουργού ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως η Ευρώπη βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή όπου θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα επανακτήσει το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
«Σας καλωσορίζω στην Αθήνα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή, αφού βρισκόμαστε μπροστά σε αποφάσεις τόσο για το μέλλον των χωρών μας, όσο και της Ευρώπης συνολικά.

Μετρό: Στα Μανιάτικα του Πειραιά έφτασε Μετροπόντικας

Στα Μανιάτικα στον Πειραιά έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης το μηχάνημα του μετροπόντικα, παρουσία του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, της διοίκησης της Αττικό Μετρό, δημάρχων της περιοχής, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων.
Πρόκειται για την επέκταση της γραμμής 3 από την Αγ. Μαρίνα προς Πειραιά, μήκους 7,6 χιλιομέτρων με έξι σταθμούς.

Έτοιμη την Μεγάλη Πέμπτη η Κορίνθου-Πατρών λέει ο Χρήστος Σπίρτζης

Πρόσκληση στους βουλευτές της Αχαΐας να γιορτάσουν την Μεγάλη Πέμπτη με ούζο και τσίπουρο στην πλατεία της Πάτρας την παράδοση του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών, εκτός από τρία –τέσσερα σημεία που θα καθυστερήσουν, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Σπίρτζης .
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση διευκρίνισε ότι στα σημεία που καθυστερούν

Την 1η Απριλίου παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 1η Απριλίου θα δοθεί, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λάρισας-Θεσσαλονίκης, ο οποίος περιλαμβάνει τις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα.
Πιθανότατα τη Μεγάλη Τετάρτη ή τη Μεγάλη Πέμπτη θα ακολουθήσει η παράδοση στην κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, επίσης από τον πρωθυπουργό, ενώ την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65.

Ντάισελμπλουμ: Ζητώ συγνώμη αλλά δεν παραιτούμαι

Σάλος ξέσπασε στην Ευρώπη από τις δηλώσεις του Γερούν Ντάισλεμπλουμ. Δύο μέρες μετά, ο πρόεδρος του Eurogroup αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη αν προσέβαλε κάποιον.

Ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ εξέφρασε την λύπη του, όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα παραιτηθεί από την θέση του στην Ευρωομάδα.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, ζήτησε την παραίτηση του, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του «ξενοφοβικές».

Hassan Fathy: Η σχέση του με την Ελλάδα

Στον διάσημο Αιγύπτιο αρχιτέκοντα, που μέσω των νέων τεχνολογιών της εποχής του προωτάστησε στην κατασκευή πολλών διάσημων κτιρίων στην Αίγυπτο, Hassan Fathy είναι αφιερωμένο το Doodle της Google για την 23η Μαρτίου.

Ο Fathy, ιδιαίτερη προσωπικότητα με χιλιάδες ταλέντα, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1900 και πέθανε στο Κάιρο το 1989.

Το Doodle της Google αφιερωμένο στον Hassan Fathy

Το Doodle της Google για την 23η Μαρτίου είναι αφιερωμένο στον Hassan Fathy, έναν διάσημο Αιγύπτιο αρχιτέκοντα που μέσω των νέων τεχνολογιών της εποχής του προωτάστησε στην κατασκευή πολλών διάσημων κτιρίων στην Αίγυπτο. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1900 και πέθανε στο Κάιρο το 1989.
Ο Hassan Fathy  ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα με χιλιάδες ταλέντα.