Την Κυριακή έχει αγώνα στη Μόντσα F1: Στο ναό της ταχύτητας

Η θρυλική πίστα της Μόντσα αποτελεί την επιτομή του motorsports για την Ιταλία. Όχι άδικα ονομάζεται ναός της ταχύτητας καθότι η μέση ωριαία ταχύτητα ενός γύρου με μονοθέσιο F1 είναι πάνω από 250km/h.
Τέτοιος ρυθμός απλά δεν υπάρχει σε άλλη πίστα του πρωταθλήματος. Το Ιταλικό GP φιλοξενείται στην πίστα της Μόντσα από το 1950 ανελλιπώς και φέτος θα διεξαχθεί εκεί για 62η φορά. Μόνο μια φορά το 1980 φιλοξενήθηκε στην πίστα της Ίμολα. .

Η Britney έκανε το πρώτο βήμα

Αρχικά ήταν ο μάνατζέρ της. Σήμερα είναι ο άνδρας της ζωής της. Ο 39χρονος Jason Trawick αποκαλύπτει ότι η... πελάτισσά του Britney Spears ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα, ώστε να αλλάξει το είδος της σχέσης τους από επαγγελματική σε ερωτική..

Μασαχουσέτη Taylor Swift: Αγόρασε σπίτι δίπλα στον φίλο της

Δίπλα στον αγαπημένο της Conor Kennedy στο Cape Cod, στη Μασαχουσέτη, αγόρασε σπίτι η τραγουδίστρια Taylor Swift, της οποίας η επόμενη κίνηση μάλλον θα είναι να εγκατασταθεί στο δικό του...

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο νέο της trailer η Eλ. Μελέτη

Οι διακοπές τελείωσαν και η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο πόστο της στο ραδιοφωνικό σταθμό «89,8», ενώ προετοιμάζεται για τη «Μεσημεριανή Μελέτη» που κάνει πρεμιέρα στο Star στις 17 Σεπτεμβρίου...

Mέρκελ: Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο ευρώ

«Η Ισπανία και η Γερμανία θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να επιλυθεί οριστικά η κρίση του ευρώ» τόνισε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Μαδρίτη της Γερμανίδας καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ. «Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο ευρώ στο σύνολό του» υπογράμμισε από την πλευρά της η καγκελάριος Μέρκελ...

Μόντι: Η ιταλική Bουλή «βράζει» κατά της Γερμανίας

«Από την αρχή της θητείας μου διαπίστωσα στο ιταλικό κοινοβούλιο -ακόμη και σε δυνάμεις που είχαν σημείο αναφοράς την Γερμανία και όσους κυβερνούν την Γερμανία- βράζουν από δυσαρέσκεια κατά της χώρας αυτής και της κυβέρνησής της», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι μιλώντας ενώπιον του ευρωπαϊκού πανεπιστημιακού ινστιτούτου του Φιέζολε..

Κλάουντια Καρντινάλε: «Ηρεμείς μόνον όταν ακολουθείς την ηλικία σου»

Η 74χρονη ηθοποιός στις επάλξεις, με την ταινία του Μανοέλ Ντε Ολιβέιρα

Ενας ζωντανός θρύλος της Ιταλίας και γενικότερα του παγκόσμιου κινηματογράφου,  η Κλάουντια Καρντινάλε, έδωσε το παρόν στη Μόστρα για την παρουσίαση της τελευταίας ταινίας της, «Ο Γκέμπο και η σκιά», που είναι επίσης η τελευταία ταινία του «αειθαλούς» πορτογάλου σκηνοθέτη Μανοέλ ντε Ολιβέιρα, ενεργητικότατου ακόμη παρά τα …104 χρόνια του!..

Tα τακούνια της φύσης Oι Μαριέκα Ράτσμα και Κοστίκα Σπάχο εμπνέονται από το κεφάλι ενός πτηνού

Τα ιδιαίτερα αυτά ψηλοτάκουνα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του ολλανδού σχεδιαστή μόδας Μαριέκα Ράτσμα και του αμερικανού αρχιτέκτονα Κοστίκα Σπάχο.
Σύμφωνα με τους ίδιους «η φύση μπορεί να δώσει έμπνευση για παραγωγικά σχέδια και..

O Ewan McGregor βρήκε το ταίρι του Ο σκωτσέζος ηθοποιός συνδυάζει την αγάπη του για τις μοτοσικλέτες με τη μόδα και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Belstaff

Αν δεν ξέρατε τη μάρκα, καιρός να τη μάθετε, μιας και τα ξένα περιοδικά έχουν γεμίσει με τις ολοκαίνουργιες διαφημίσεις της. O βρετανικός οίκος Belstaff ιδρύθηκε το 1924 και καθιερώθηκε στον τομέα των αδιάβροχων και δερμάτινων ενδυμάτων και αξεσουάρ για μοτοσικλετιστές. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν είχε δυναμική παρουσία στον χώρο της μόδας, πράγμα που ανέλαβε να αλλάξει ο νέος επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος, Μάρτιν Κούπερ (προερχόμενος από τον οίκο Burberry). Πίσω από την προσπάθεια αναβίωσης κρύβεται η ελβετική εταιρεία Labelux, η οποία εξαγόρασε πρόσφατα τον οίκο..

Η Μέριλιν φορούσε Ferragamo Με ένα λεύκωμα και μία έκθεση ο οίκος Salvatore Ferragamo τιμά την αμερικανίδα σταρ

Εκείνη προτιμούσε και αναδείκνυε τις δημιουργίες του οίκου και ο οίκος τώρα τιμά τη μνήμη της. Με αφορμή τα 50 χρόνια από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρό, το Μουσείο Salvatore Ferragamo στη Φλωρεντία διοργανώνει έκθεση με φωτογραφίες, ρούχα και παπούτσια της αμερικανίδας σταρ, που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου του 2013..

700.000 δολάρια για το παλάτι της έκτης συζύγου του βασιλιά των Ζουλού

Το ποσό των 700.000 δολαρίων ζητάει από την κυβέρνηση ο βασιλιάς των Ζουλού στη Νότια Αφρική Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι προκειμένου να χτίσει ένα παλάτι για την έκτη και νεότερη σύζυγό του, βασίλισσα Ζόλα Μαφού.
Η νεαρή βασίλισσα προς το παρόν έχει την «ατυχία» να μοιράζεται ένα παλάτι με κάποια άλλη από τις συζύγους του Ζουελιτίνι, ηγέτη της μεγαλύτερης εθνοτικής ομάδας της Νοτίου Αφρικής. .

Στην Ελλάδα του 2030

 Πρωθυπουργός: Περσέας Γεωργιάδης.

Γιος του παλιού ακροδεξιού πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη ο Περσέας ανέλαβε τα ινία του ΛΑΟΣ το 2028 διαδεχόμενος τον θείο του Λεωνίδα. Στις εκλογές του 2029 αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 64,2%

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Κυριάκος Μητσοτάκης..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Η Ελλάδα υπό ξένη κατοχή. Ένα πολύπλοκο έγκλημα, που ζητά απλές απαντήσεις.
Οι 8 ερωτήσεις, που θα πρέπει να απαντήσει ο Πρωθυπουργός, για να μην κατηγορηθεί για προδοσία.
Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι η υπογραφή του γνωστού μνημονίου και ο ασφυκτικός έλεγχος της πατρίδας μας από το ΔΝΤ μόνο με ξένη κατοχή μπορεί να συγκριθεί...

Στη χώρα των φοροφυγάδων

Ότι οι Ελληνες φοροδιαφεύγουν δεν αποτελεί φυσικά είδηση. Το βλέπουμε, το ζούμε, το αντιλαμβανόμαστε με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Σε ποια χώρα που βιώνει μια βαθύτατη οικονομική κρίση, με 1,5 εκατομμύριο ανέργους θα βρίσκονταν περισσότεροι από 150.000 συμπολίτες μας να πλήρωναν από 25-85 ευρώ για να πάνε στις παραστάσεις του, καταπληκτικού πράγματι, Cirque du Soleil και μερικές δεκάδες χιλιάδες ακόμα για να γεμίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers με εξίσου αλμυρό εισιτήριο;..

Κάλτσες made in Albania

Βρίσκομαι στο νησάκι του Λίντο λίγο πιο έξω από την Βενετία, εκεί όπου χρόνια τώρα γίνεται το κινηματογραφικό φεστιβάλ. Κάνω μια βόλτα στο Μπέλι, το πολυκατάστημα της κεντρικής οδού Σάντα Μαρία Ελιζαμπέτα. Στο Μπέλι μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Το μάτι μου πέφτει στο πανέρι με τις κάλτσες, χρειάζομαι ένα ζευγάρι, το παίρνω. Και φτάνοντας στο ταμείο τι ανακαλύπτω κοιτάζοντας το καρτελάκι;..

Κολομβία: Δολοφονήθηκε η «Βασίλισσα της Κοκαΐνης»

Δύο άγνωστοι την εκτέλεσαν ενώ έβγαινε μέρα μεσημέρι, από κρεοπωλείο
Η «Νονά» Γκρισέλντα Μπλάνκο σε μιά πρόσφατη φωτογραφία της. Στα νιάτα της είχε... μάθει τα κόλπα του λαθρεμπόριου της κόκας στον «Βασιλιά» Πάμπλο Εσκομπάρ.
Ήταν γνωστή ως «Νονά» και «Βασίλισσα της Κοκαίνης» - η διασημότερη γυναίκα επικεφαλής καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών, η λαθρέμπορος που στα νιάτα της ενέπνευσε και καθοδήγησε τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Και το τέλος της δεν μπορούσε παρά να είναι ανάλογο της διαδρομής της: δύο άγνωστοι την εκτέλεσαν ενώ έβγαινε, μέρα μεσημέρι, από το αγαπημένο της κρεοπωλείο στο Μεντεγίν. ..

Διχάζει τη Ρουμανία το Ελντοράντο του Τσαουσέσκου

Τεράστιο, επιφανειακό και εγκαταλελειμμένο: το παλιό χρυσωρυχείο στην Ρόσια Μοντάνα της Τρανσυλβανίας
Ρόσια Μοντάνα, μια μικρή πόλη στην περιοχή της Τρανσυλβανίας, έχει γίνει το επίκεντρο έντονων συζητήσεων στη Ρουμανία το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος; Η προσεχής επαναλειτουργία ενός τεράστιου υπαίθριου ορυχείου χρυσού, του μεγαλύτερου της Ευρώπης, που εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό. Κάποιοι μιλούν για το «Ελντοράντο του πρώην δικτάτορα Τσαουσέσκου» που θα φέρει δουλειές στην περιοχή και χρήματα στη χώρα, άλλοι για ένα υπερεκτιμημένο σχέδιο που θα συνοδεύεται από σκάνδαλα διαφθοράς και περιβαλλοντική καταστροφή..

Τουρκία: 25 νεκροί από έκρηξη σε στρατιωτική πυριτιδαποθήκη

Αφιονκαραχισάρ, Τουρκία, 5/9/2012, φωτογραφία αμέσως μετά την έκρηξη στο στρατόπεδο, που στοίχισε τη ζωή σε 25 στρατιώτες [EPA/SERDAR YILMAZ/ANADOLU AGENCY TURKEY]
«Αδιευκρίνιστα είναι τα αίτια», σύμφωνα με το τουρκικό γενικό επιτελείο, της μεγάλης έκρηξης που σημειώθηκε χτες τη νύχτα σε αποθήκη πυρομαχικών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Αφιονκαράχισαρ, όπου σκοτώθηκαν 25 Τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν 4 στρατιώτες και 4 πολίτες...

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβολή η άρνηση Ρομπάι να συναντηθεί με Τσίπρα

Ως «ατόπημα» και «προσβολή του ελληνικού λαού και την δημοκρατίας» χαρακτηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ μια ενδεχόμενη επίσημη άρνηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι να συναντήσει τον κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει ότι «μένουμε έκπληκτοι με την συγκεκριμένη εξέλιξη» και προσθέτει ότι «περιμένουμε βέβαια την επίσημη απάντηση του κ. Ρομπάι στην επίσημη πρόσκληση που του κάναμε»..

Χάκερ ισχυρίζονται ότι έκλεψαν κωδικούς από συσκευές της Apple

Μια ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της ένα εκατομμύριο ταυτότητες (ID) που ανήκουν σε χρήστες συσκευών της Apple. Η ομάδα AntiSec υποστηρίζει ότι υπέκλεψε τους κωδικούς των χρηστών από έναν φορητό υπολογιστή του FBI. Ο ισχυρισμός της δεν έχει επιβεβαιωθεί..

Ο «Αντίχριστος της Σίλικον Βάλεϊ»Παγιδευμένοι στα κοινωνικά δίκτυα..

Ο «Αντίχριστος της Σίλικον Βάλεϊ», όπως αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό του ο συγγραφέας και επιχειρηματίας Αντριου Κιν, έχει εξαπολύσει πόλεμο στο facebook και στο twitter, τονίζοντας πως η επανάστασή τους «μας διχάζει, μας μικραίνει και μας αποπροσανατολίζει»Πόσο ελεύθεροι αισθάνεστε κάθε φορά που κάνετε «like» στο facebook ή ανεβάζετε ένα σχόλιο στο twitter; Τα κοινωνικά δίκτυα έφεραν την πληροφορία κυριολεκτικά στα χέρια μας, δίνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία σε εκατομμύρια ανθρώπους να γίνουν παραγωγοί και όχι απλώς καταναλωτές περιεχομένου. Δεν έχουν, όμως, όλοι την ίδια γνώμη...

Μπιλ Κλίντον: «Με τις πολιτικές Ομπάμα ξεκίνησε η ανάκαμψη στις ΗΠΑ»Video

Την απόλυτη στήριξή του στον Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε στην ομιλία του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στρέφοντας συγχρόνως τα πυρά του κατά των Ρεπουμπλικάνων, κατηγορώντας τους ότι εμποδίζουν την ανάκαμψη της χώρας. Η ομιλία Κλίντον, που φαίνεται ότι εξομάλυνε τις σχέσεις των δύο ανδρών, επικεντρώθηκε στις πολιτικές του Ομπάμα και στα θετικά τους αποτελέσματα. Δείτε το βίντεο..

Γουδί: Αστυνομικοί απέκλεισαν τη σχολή των ΜΑΤ

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες περικοπές στις αμοιβές τους. Νωρίς σήμερα τα ξημερώματα ομάδα αστυνομικών απέκλεισε την κεντρική πύλη στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι «κλούβες» των ΜΑΤ που πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...

Ο «σταρ» Μπιλ Κλίντον στο πλευρό του Ομπάμα

Μια εμφάνιση- σταρ αναμένεται να κάνει απόψε, στο συνέδριο του δημοκρατικού κόμματος, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και νυν επαγγελματίας εκφωνητής ομιλιών, Μπιλ Κλίντον, που ρίχνεται στην μάχη των προεδρικών, στο πλευρό του Ομπάμα.
Ο «σταρ» Μπιλ Κλίντον στο πλευρό του Ομπάμα..

PLANET STARS: REUTERS News.NEWS IN video

Massive fire rips through Brazil slum 





Michelle Obama loves her husband more now


....

Τα πρώτα της smartphone παρουσίασε η Motorola

Τα πρώτα της smartphone παρουσίασε χθες η κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών κινητής τηλεφωνίας, Motorola, μετά την εξαγορά της από την Google.
Τα πρώτα της smartphone παρουσίασε η Motorola..

ΣΕ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ Εναρκτήριο λάκτισμα στις έρευνες για πετρέλαιο - φυσικό αέριο

Η νορβηγική Petroleum Geo-Services (PGS) επελέγη για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, με απώτερο στόχο να προκηρυχτεί γύρος παραχωρήσεων στις περιοχές αυτές στα μέσα του 2014, ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Τετάρτη..

Νέα 24ωρη απεργία από το προσωπικό της Lufthansa

Το ιπτάμενο προσωπικό της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa κήρυξε 24ωρη απεργία για την Παρασκευή, ανακοίνωσε σήμερα το συνδικάτο του Ufo.