Ο «σταρ» Μπιλ Κλίντον στο πλευρό του Ομπάμα

Μια εμφάνιση- σταρ αναμένεται να κάνει απόψε, στο συνέδριο του δημοκρατικού κόμματος, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και νυν επαγγελματίας εκφωνητής ομιλιών, Μπιλ Κλίντον, που ρίχνεται στην μάχη των προεδρικών, στο πλευρό του Ομπάμα.
Ο «σταρ» Μπιλ Κλίντον στο πλευρό του Ομπάμα..


Κατά την σημερινή του εμφάνιση στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Μπιλ Κλίντον αναμένεται να εξυμνήσει τα επιτεύγματα της θητείας του Ομπάμα και να εξηγήσει στους οπαδούς τις «καλύτερες μέρες που τους περιμένουν» αν εκλέξουν εκ νέου τον Αμερικανό πρόεδρο.

Με την ομιλία του ο πρώην πρόεδρος επανέρχεται στο επίκεντρο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία του με τον Μπαράκ Ομπάμα, οι τεταμένες σχέσεις με τον οποίο παραμένουν πηγή ατέλειωτου κουτσομπολιού.

Ο Κλίντον έχει ενεργό ρόλο σε κάθε συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, από το 1972 και τώρα ρίχνεται ξανά στην μάχη, ενώ φέρεται να συγκεντρώνει ήδη χρήματα από πλούσιους και να δίνει στρατηγικές συμβουλές.

Μεγάλη απούσα από το συνέδριο θα είναι η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον, η οποία βρίσκεται εκτός ΗΠΑ και απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμη να αφήσει τον σύζυγό της να κλέψει την παράσταση

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...