O Ewan McGregor βρήκε το ταίρι του Ο σκωτσέζος ηθοποιός συνδυάζει την αγάπη του για τις μοτοσικλέτες με τη μόδα και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Belstaff

Αν δεν ξέρατε τη μάρκα, καιρός να τη μάθετε, μιας και τα ξένα περιοδικά έχουν γεμίσει με τις ολοκαίνουργιες διαφημίσεις της. O βρετανικός οίκος Belstaff ιδρύθηκε το 1924 και καθιερώθηκε στον τομέα των αδιάβροχων και δερμάτινων ενδυμάτων και αξεσουάρ για μοτοσικλετιστές. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν είχε δυναμική παρουσία στον χώρο της μόδας, πράγμα που ανέλαβε να αλλάξει ο νέος επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος, Μάρτιν Κούπερ (προερχόμενος από τον οίκο Burberry). Πίσω από την προσπάθεια αναβίωσης κρύβεται η ελβετική εταιρεία Labelux, η οποία εξαγόρασε πρόσφατα τον οίκο..

Η νέα συλλογή έχει σκοπό να μας συστήσει εκ νέου τη φίρμα και να επιτύχει ισορροπία μεταξύ της ισχυρής βρετανικής κληρονομιάς και της σύγχρονης κομψότητας.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καμπάνια έχει ο σκωτσέζος ηθοποιός Γιούαν Μακ Γκρέγκορ τον οποίο πλαισιώνουν γνωστά μοντέλα, ένα εκ των οποίων η Κάρμεν Πεντάρου.

Ο ίδιος ο Μακ Γκρέγκορ δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «GQ»: «έχω φορέσει Belstaff για χρόνια και οδηγώ ποδήλατο καθημερινά. Λατρεύω τη νοσταλγία των παλαιών μοτοσικλετών και την κληρονομιά της μάρκας η οποία με πηγαίνει πίσω στα 20s».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες





phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...