Με τη βοήθεια του Κριστιάνο ο 4χρονος ορφανός Σύριος στην Αγγλία

Τις ευαισθησίες του έδειξε για μία ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ βοηθά στην προσπάθεια που γίνεται να μεταβεί ο Χαϊντάρ Μουσταφά στην Αγγλία.
Πρόκειται για ένα τετράχρονο παιδί από τη Συρία, που έχασε και τους δύο γονείς του το 2015 σε βομβιστική επίθεση του ISIS στη Βηρυτό. 
Ο Ρονάλντο συμβάλλει στην προσπάθεια να μεταφερθεί ο Χαϊντάρ στο Λονδίνο, όπου κατοικούν ο θείος του και η σύζυγός του.

Τη Δευτέρα η απόφαση της Εξεταστικής: Ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα

Ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα προδιαγράφει το πόρισμα της πλειοψηφίας της Επιτροπής της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κ. Πουλακίδα στην ΑΥΓΗ της Κυριακής, στον έλεγχο της Δικαιοσύνης στέλνει υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, τραπεζίτες και στελέχη ΜΜΕ το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης .

Έρευνα της ΤτΕ αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν τα δισεκατομμύρια του Σώρρα

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά κάποιοι πίστεψαν και έκαναν «σημαία» πως ίσως και να υπήρχαν τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα, που θα ξοφλήσουν το δημόσιο χρέος.
Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής, ο «θησαυρός»… ήταν άνθρακες.
Πρόκειται για ανακοίνωση που έγινε φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα, στην οποία αναγράφονταν δέκα τραπεζικοί λογαριασμοί διαφορετικών πιστωτικών ιδρυμάτων,

Λουτράκι.Τι θα κάνει ο Θεοδωράκης μόλις εγκαταλείψει την πολιτική; (video)

Αρκετοί πολιτικοί σκέφτονται κατά τη διάρκεια της πολιτικής τους δράσης το επόμενο βήμα. Αυτό μετά την πολιτική. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αποτελεί εξαίρεση.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα ήθελε να γίνει αγρότης όταν εγκαταλείψει τον «στίβο» της πολιτικής, όπως δήλωσε στα βραβεία «Αγρότης της χρονιάς 2017», στο Λουτράκι.

Μοσκοβισί: Όχι άλλα μέτρα για την Ελλάδα – Προχωρούν οι μεταρυθμίσεις

Είναι φυσιολογικό να ζητούν από την Ελλάδα οι εταίροι της να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της, αλλά μόνον αυτές και όχι διαρκώς επιπλέον απαιτήσεις: το μήνυμα, επί λέξει, στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί με συνέντευξή του στην «Real News».
«Από τότε που ανέλαβα στο Eurogroup», αφηγείται, πριν από πέντε χρόνια, έχω την πεποίθηση πως η Ελλάδα έχει περισσότερο από ποτέ θέση στους κόλπους της ΕΕ.

Το απίθανο κάρφωμα του «ιπτάμενου» Αντετοκούνμπο super video.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απογειώθηκε μπροστά στον Χασάν Γουάιτσαϊντ και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Δείτε το, όπως και τα highlights της εμφάνισής του κόντρα στους Χιτ.
Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είναι από τους κορυφαίους μπλοκέρ του ΝΒΑ, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Μήπως ψάχνεις για δουλειά ; Δες εδώ θέσεις που άνοιξαν για το 2017

Είσαι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της ευρύτερης Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης, έχεις ηλικία 18 έως 28 ετών και πτυχίο ή μάστερ στα πεδία της μηχανολογίας, υπολογιστών και εφαρμοσμένης φυσικής. Τότε ίσως μπορείς να δουλέψεις στο CERN. Άνοιξαν 39 θέσεις εργασίας!
Μήπως ψάχνεις για δουλειά στο CERN; Πρέπει να βιαστείς, γιατί η τελική ημερομηνία για την αποστολή αίτησης είναι η 3η Φεβρουαρίου 2017.
Μπες στο Jobby.gr και μάθε όλες τις πληροφορίες και στείλε το βιογραφικό σου!

Οι ταράτσες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο που κόβουν την ανάσα

Ο ανταγωνισμός των πολυτελών ξενοδοχείων σε ό,τι αφορά τις παροχές προς τους επισκέπτες τους είναι έντονος και οι προτάσεις τους για να κατακτήσουν τις καρδιές των φιλοξενούμενών τους είναι διαρκής αγώνας δρόμου.
Οι εντυπωσιακές ταράτσες, με σημεία χαλάρωσης και άπλετη θέα, είναι αναμφίβολα ένα από τα ατού πολλών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.
Θέα στο ηλιοβασίλεμα, βουτιές σε πισίνα, κοκτέιλ και ευχάριστη μουσική είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να «απογειώσουν» την εμπειρία.

Μέσα στο πιο πολυτελές εμπορικό τζετ του κόσμου

Διαθέτοντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία στολισμένη με δερμάτινες καρέκλες, σερβίτσιο από πορσελάνη και κρύσταλλα, ο χώρος που θα δείτε στις φωτογραφίες μπορεί να μοιάζει με ένα πανάκριβο εστιατόριο.
Μόνο που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αεροπλάνο με ειδική διακόσμηση και πολυτελείς παροχές. Πρόκειται για το εσωτερικό του αεροσκάφους που έχει χαρακτηριστεί, σύμφωνα με την Daily Mail, ως το πιο πολυτελές εμπορικό τζετ του κόσμου.

Μια πανέμορφη και άγνωστη πόλη Περιηγηθείτε στη γοητευτική Λίμπεκ

Χτισμένη ανάμεσα στους παραπόταμους του Τράβε, η μεσαιωνική πόλη Λίμπεκ βρίσκεται στην βόρεια Γερμανία στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.
Το ιστορικό της κέντρο που καταστράφηκε μερικώς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είναι ιδανικό για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τις ομορφιές της πόλης.
Από το 1987 έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Πολυτελής διαμονή μέσα στο δάσος Ανοίγει για το κοινό ακόμα ένα εντυπωσιακό δενδρόσπιτο στη Σουηδία

Για όποιον ονειρεύεται μια νύχτα στο δάσος που να συνδυάζει τόσο τη φύση όσο και την πολυτέλεια, το σουηδικό Treehotel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία: το 7ο δωμάτιό του που αναμένεται να υποδεχθεί στο τέλος της εβδομάδας τους πρώτους του επισκέπτες.
Η εντυπωσιακή καμπίνα των δύο υπνοδωματίων βρίσκεται σε ύψος περίπου δέκα μέτρων, κρυμμένο μέσα στις κορυφές των δέντρων.

Λήξη συναγερμού στην Παπούα Νέα Γουινέα, αναθεωρήθηκε η προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 8 βαθμών σημειώθηκε 47 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Αράουα, στο νησί Μπούγκενβιλ της Παπούας Νέας Γουινέας και το εστιακό του βάθος ήταν 154 χιλιόμετρα, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Ισχυρός σεισμός 8 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα και προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 8 βαθμών σημειώθηκε 47 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Αράουα, στο νησί Μπούγκενβιλ της Παπούας Νέας Γουινέας, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).
Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι για τον Ειρηνικό Ωκεανό επεσήμανε ότι τις επόμενες τρεις ώρες "είναι πιθανό να δημιουργηθεί εκτεταμένο τσουνάμι" εξαιτίας του σεισμού στις ακτές της Παπούας Νέας Γουινέας, στα Νησιά του Σολομώντα, στα νησιά Νάουρου, Πόνπεϊ, Κοσράε, Βανουάτου, Τσουκ και την Ινδονησία.

Συνεχίζονται οι διώξεις στην Τουρκία, ακόμη 400 εντάλματα σύλληψης

Οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον 400 ανθρώπους, ανάμεσα τους στρατιώτες και αξιωματούχους ασφαλείας, σε 48 επαρχίες σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των μαζικών διώξεων μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Τούρκοι στρατιωτικοί: Ήρθαμε στην χώρα σας για να μας σώσετε

Λίγο πριν το «ναι» ή το «όχι» του Άρειου Πάγου στο αίτημα της Άγκυρας  για έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έφτασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο ζητώντας άσυλο, αμέσως μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου, το Έθνος της Κυριακής μίλησε με έναν από αυτούς.

ΥΠΕΞ Σερβίας προς Σκόπια: Γιατί παραμένετε στον ΟΗΕ αν σας ενοχλεί η ονομασία ΠΓΔΜ;

Η αναγραφή της ονομασίας Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στις αποδείξεις των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο στη νότιο Σερβία, στην περιοχή του Πρέσεβο, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, το οποίο ζήτησε από τη Σερβία «να μην χρησιμοποιεί την "προσβλητική" ονομασία Πρώην