Με το τραγούδι «Turn Up the Night» Heidi Klum: Χορεύοντας pole dancing

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, τραγουδιστή Seal, η Heidi Klum επανέρχεται δριμύτερη. Η 38χρονη καλλονή γύρισε ένα βιντεοκλίπ όπου χορεύει και τραγουδάει η ίδια για λογαριασμό του περιοδικού «The Hunger»...

Halle Berry: Πόλεμος με τους παπαράτσι

Με τους παπαράτσι τα έχει βάλει τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός Halle Berry, καθώς δεν υπάρχει καμιά στιγμή που να μην τους βλέπει πίσω της.
Το σημαντικότερο πράγμα για τη 45χρονη σταρ είναι η ασφάλεια της κόρης της, Nahla Aubry, αλλά και η ασφάλεια όλων των παιδιών των σταρ τα οποία εκτίθενται χωρίς λόγο: «Δεν χρειάζεται να παρακολουθούν μέρα και νύχτα τα μικρά παιδιά επειδή τυχαίνει και έχουν επώνυμους γονείς. Δεν είναι καθόλου σωστό. Ξεφυλλίζω τα περιοδικά και βλέπω σχόλια για την κόρη μου, τι φοράει, πώς συμπεριφέρεται. Τα παιδιά είναι αθώα και γι’ αυτό θα έπρεπε να προστατεύονται. Να παίζουν δίκαια το παιχνίδι. Εντάξει, εμένα, αλλά όχι τα μικρά παιδιά. Είναι λάθος, λάθος, λάθος», δήλωσε πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της.
πηγη

Eurovision το τραγούδι της Ισπανίας Παστόρα Σολέρ

Η τραγουδίστρια Παστόρα Σολέρ που μετέχει στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον για λογαριασμό της Ισπανίας, αποκάλυψε σήμερα στη δημόσια τηλεόραση ότι την συμβούλεψαν "να μην κερδίσει" στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο επειδή η διοργάνωση του επόμενου φεστιβάλ, του χρόνου "θα στοίχιζε πολλά χρήματα" σε μια περίοδο που η χώρα της είναι βυθισμένη στην κρίση...

Audrina Patridge: Όλα τα φλας πάνω της

Συνεχίζει τις διακοπές της στο Μεξικό η Audrina Patridge! Η 27χρονη τηλεπερσόνα έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η οποία αναδεικνύεται τέλεια μέσα από τα μικροσκοπικά της μπικίνι.Η Audrina εθεάθη σε...

Ευγενία Νιάρχου: Από τη Νέα Υόρκη στις Κάννες

Την ώρα που ο Σταύρος Νιάρχος περνούσε μαζί με την αγαπημένη του Τζέσικα Χάρτ την πόρτα του καινούργιου τους «παλατιού» στο Λος Άντζελες, η αδερφή του Ευγενία επιβιβαζόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το αεροδρόμιο της Νίκαιας..

Καζάνι που βράζει» το Καζίνο Λουτρακίου!

      Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι εργαζόμενοι..

Ο.Ε.Σ.Ι.Κ «48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝΣΩΜΑΤΕΙΩΝΙΔΙΩΤΙΚΩΝΚΑΖΙΝΟ..

Νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού Στο νοσοκομείο ο Elton John!

O Elton John νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με το «Us Weekly» ο Elton John ανακοίνωσε πως από χθες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες αλλά η κατάστασή του δείχνει να καλυτερεύει...

Λος Αντζελες Megan Fox: Περιμένει κόρη

Με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα εθεάθη η ηθοποιός Megan Fox σε εστιατόριο στο Λος Αντζελες. Η 26χρονη μέλλουσα μαμά είναι ιδιαίτερα..

Kim Kardashian VS Paris Hilton: Δύο «ξένες» στο ίδιο party!

Μπορεί το Φεστιβάλ των Καννών να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του, ωστόσο καθημερινά όλο και περισσότεροι «αστέρες» καταφτάνουν στη γαλλική πόλη, προκειμένου να δώσουν το παρών στις πρεμιέρες των ταινιών αλλά και στα δεκάδες πάρτυ που διοργανώνονται στην Κρουαζέτ. ..

Irina, Kelly και Karolina: Οι «άγγελοι» του Brad Pitt!

Όπως όλα δείχνουν ο Brad Pitt εξακολουθεί να σαγηνεύει τις γυναίκες της showbiz που κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθούν κοντά του και να φωτογραφηθούν μαζί του. ..

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Ελένης Φουρέιρα

Ο καιρός σιγά σιγά φτιάχνει και η Ελένη Φουρέιρα είπε να ξεκινήσει… την ηλιοθεραπεία! Φόρεσε, λοιπόν, το μικροσκοπικό μαγιό της -που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της- και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα...

«Ελλάδα, Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» το κόμμα του Γ. Τράγκα

Την ίδρυση του πολιτικού forum-φορέα «Ελλάδα, Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, πρόκειται για ένα μέτωπο που δεν επιλέγει Δεξιούς ή Αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά εντός ζωής.
Στην ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος γίνονται γνωστές κάποιες από τις αρχές του νέου σχηματισμού όπως «άμεση ακύρωση όλων των παράνομων διεθνών συμβάσεων και των μυστικών συμφωνιών που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική και πολιτική εξάρτηση από τους διεθνείς κερδοσκόπους» ενώ αναφέρεται και ότι θα διεκδικηθεί «με πρωτοβουλίες και διεθνή δράση η ανάκτηση της ισότιμης θέσης μας στην Ενωμένη Ευρώπη των λαών και όχι του διεθνούς κεφαλαίου και των πολιτικών εκφραστών του».
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Ξεκίνησε το Ράλι Ακρόπολις

Στο Ζάππειο δόθηκε σήμερα το απόγευμα παρουσία χιλιάδων θεατών η εκκίνηση του 58ου Ράλι Ακρόπολις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αλλά και η Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη...

"You May!" στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου, στη Μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών η Ομάδα Χορού της Ζωής Δημητρίου παρουσιάζει μία νέα χοροθεατρική πρόταση που διερευνά τις σφαίρες της φαντασίας, της επιθυμίας και του κινδύνου στη σημερινή κοινωνία...

Φεστιβάλ Καννών: Η Νικόλ Κίντμαν πιο σέξι και πιο τολμηρή από ποτέ

«Θέλω να σπρώχνω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα και σε σημεία απαγορευτικά, ριψοκίνδυνα. Θέλω να δίνομαι σε ρόλους απρόβλεπτους, ή επικίνδυνους...

Η πορεία της εξέλιξης των superbikes μέσα από την Ιστορία της Honda

Η πορεία της εξέλιξης των superbikes μέσα από την Ιστορία της Honda
Από την εμφάνιση του πρώτου CBR900RR το 1992, περισσότερα από 20 χρόνια εξέλιξης έχουν περάσει μέσα από τα σπορ μοντέλα της Honda...

Vilner Custom Bike BMW F800 R Predator

Τις απαιτήσεις ενός Ρώσου επιχειρηματία, που δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της BMW F800 R μοτοσικλέτας του ικανοποίησε ο οίκος βελτιώσεων Vilner από την Βουλγαρία δημιουργώντας την εκπληκτική Predator..

Ράλι Ακρόπολις Sebastian Loeb. Δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε γι' αυτόν

Θεωρείται και είναι το βαρύτερο όνομα στον χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Είναι πολυπρωταθλητής με απίστευτα ρεκόρ που δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει κάποιος οδηγός στον άμεσο μέλλον.
Ο λόγος φυσικά για τον Γάλλο οδηγό της Citroen, τον Sebastian Loeb...

Ράλι Ακρόπολις: Δύσκολο το Σάββατο

Η τρίτη και τελευταία ημέρα των αναγνωρίσεων διεξήχθη σήμερα, με τα κορυφαία πληρώματα του WRC να πραγματοποιούν αναγνωρίσεις στην εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα (Κινέττα) καθώς και στις 4 Ειδικές Διαδρομές (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρεια).
 Οι περισσότεροι οδηγοί στάθηκαν στο βαθμό σκληρότητας των Ειδικών Διαδρομών, ενώ παράλληλα θεωρούν πως το Σάββατο είναι η πιο δύσκολη ημέρα του Ράλι Ακρόπολις...

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο σκάκι 8χρονος Κύπριος

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι, στην κατηγορία του, αναδείχθηκε ο 8χρονος Ανδρέας Χ. Νικολάου.
Ο μικρός Αντρέας είναι παιδί προσφύγων από τον κατεχόμενο Καραβά της Κερύνειας και είναι μαθητής της δευτέρας τάξης στο Β’ Δημοτικό Δερύνειας...

Gary Connery Βουτιά στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο

Δείτε πως κατάφερε ο 42χρονος κασκαντέρ Gary Connery, να προσγειωθεί πάνω σε 18.600 χαρτόκουτα, πετώντας σε ύψος 760 μέτρων χωρίς τη βοήθεια αλεξίπτωτου (Pics+Vid)..

Παγωτό με καρπούζι και lime

Είναι ένας απίστευτος και υπερβολικά δροσιστικός συνδυασμός. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι είναι καλό να τα έχει στο ψυγείο σας! 

Υλικά:
5 κούπες καρπούζι κομμένο και χωρίς κουκούτσια.
Χυμός lime ½ μπουκάλι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη..

 Εκτέλεση:
 Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και ρίξτε τα στο μπλέντερ, χτυπώντας τα για 2 λεπτά. Αν ακόμη έχουν κομματάκια, αλλά το μείγμα είναι καλό, βγάλτε τα κομμάτια και στη συνέχεια ρίξτε στις κούπες. Βάλτε το στην κατάψυξη το βράδυ και από το πρωί είναι έτοιμο, μετά όμως από 12 ώρες.
Η συνταγή είναι ακόμη ωραιότερη με λίγες φράουλες!
πηγη

Κι όμως, πιέζουν για νέες μειώσεις μισθών

Συμφωνία με τα συνδικάτα για άμεση μείωση των κλαδικών μισθών , ζήτησε ο ΣΕΒ απαντώντας στην πρόταση του υπηρεσιακού υπουργού εργασίας κ. Αντώνη Ρουπακιώτη να προχωρήσουν εργοδότες και εργαζόμενοι σε μορατόριουμ   ώστε να μη μειωθούν οι μισθοί τουλάχιστον μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση .Οι έλληνες βιομήχανοι συνόδευσαν την πρόταση τους ,προβάλλοντας φιλολαϊκό προφίλ ,με το αίτημα να καταργηθεί ο νόμος του..

Κεράσια: γλυκά σαν αμαρτία, ευεργετικά σαν φάρμακο Διαθέτουν τόσα αντιοξειδωτικά, όσα κανένα άλλο φρούτο

Οταν ήμασταν παιδιά, τα κάναμε…σκουλαρίκια. Κόκκινα και λαχταριστά, τα κεράσια συνδυάζουν υψηλή διατροφική αξία και γευστική απόλαυση, είναι άλλωστε τα φρούτα που υπερτερούν σε αντιοξειδωτικά. Σε λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ, τον Μάιο θα βρείτε πρώιμες ποικιλίες (Precoce Bernard, Bigarreau Burlat, Larian), συνήθως λεπτόφλουδα και ευαίσθητα κεράσια εξαιτίας των βροχοπτώσεων που επικρατούν κατά τη συγκομιδή τους. Οι όψιμες ποικιλίες (π.χ. Εδέσσης, Βόλου, πετροκέρασα Τριπόλεως) κυκλοφορούν τον Ιούνιο: συνήθως είναι τραγανά, σκληρόφλουδα, πιο ανθεκτικά και μεγαλύτερα σε μέγεθος κεράσια. ..

Νέα σπορ έκδοση για το Renault Twingo

Μια νέα έκδοση, που αποτελεί φόρο τιμής στην αγωνιστική ομάδα F1 της Renault, δημιούργησαν οι άνθρωποι της εταιρίας. Πρόκειται για το Twingo R.S. Red Bull Racing RB7, το οποίο διαθέτει όλες τις αλλαγές που έχει η αντίστοιχη έκδοση του Clio...

Ούτε μία λέξη για τα «καρφιά» της Μέρκελ

Σε άλλες εποχές, η δήλωση της κ. Μέρκελ στο CNN, ότι για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε ο ελληνικός λαός ευθύνονται οι Ελληνες πολιτικοί, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων από τους «ευαίσθητους» εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου..