Ο Αρμάνι στο αποχαιρετιστήριο επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι ήταν μέλος της ιταλικής αντιπροσωπείας στο δείπνο προς τιμήν του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, στις 18 Οκτωβρίου, στον Λευκό Οίκο.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα δέχθηκε τον Ιταλό πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο σε επίσημη επίσκεψη την περασμένη Τρίτη. Ο Ρέντσι επέλεξε εξέχουσες προσωπικότητες της Ιταλίας για να συνοδεύσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ανιέσε Λαντίνι στο δείπνο.

Κυβερνοεπίθεση σε servers έριξε το «μισό Διαδίκτυο»

Χάκερς με στοχευμένη επίθεση DDOS (Distributed Denial of Service) σε DNS servers της εταιρείας Dyn προκάλεσαν μετάλο πρόβλημα πρόσβασης σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους ιστοτόπους του Διαδικτύου.
Αν και η επίθεση, που έγινε σήμερα το πρωί, ήταν στους servers της Dyn, οι οποίο βρίσκονται στις ΗΠΑ, επηρεάστηκε η κίνηση σε μερικά από τα σημαντικότερα sites παγκοσμίως.

ΕΚΤΑΚΤΟ - Πυροβολισμοί στην Πανόρμου με έναν νεκρό

Αιματηρή συμπλοκή πριν από λίγο στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων με ένα νεκρό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άντρες στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου διαπληκτίσθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα,Πάω να πάρω το όπλο μου και έρχομαι να σε τακτοποιήσω.

Η «μαύρη τρύπα» που απορροφά το νερό του Ειρηνικού στο Ορεγκον- Δείτε φωτογραφίες

Σαν εφέ από ταινία επιστημονικής φαντασίας μοιάζει η γιγάντια τρύπα στα ανοιχτά του Όρεγκον, στον Ειρηνικό Ωκεανό, που μοιάζει να παρασύρει τα νερά του στα απύθμενα βάθη της.

Ονομάζεται Thor’s Well και ορισμένοι το αποκαλούν «πύλη προς την κόλαση» αν και στην πραγματικότητα έχει βάθος περίπου 6 μέτρων.

Το θέαμα είναι ωστόσο εντυπωσιακό- και προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο που θέλουν να δουν το νερό του Ειρηνικού να «χάνεται».

Οι πανέμορφες λεοπαρδάλεις του χιονιού που εξολοθρεύονται εκδικητικά

Εκατοντάδες λεοπαρδάλεις του χιονιού σκοτώνονται από λαθροκυνηγούς κάθε χρόνο στις οροσειρές της Ασίας ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μόλις 4000 από αυτά τα πανέμορφα κομψά αιλουροειδή έχουν απομείνει στη φύση.

Οι ειδικοί λένε πως περίπου τέσσερα πέφτουν νεκρά από

Κορυφώνεται η βροχή των Ωριωνίδων σήμερα το βράδυ

Βροχή από πεφταστέρια τα ξημερώματα του Σαββάτου στο βόρειο ημισφαίριο που περιλαμβάνει και τη χώρα μας.

Οι Ωριωνίδες είναι μια μέτριας έντασης βροχή διαττόντων αστέρων, που κάθε χρόνο εμφανίζονται από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου.

Τα πιο εντυπωσιακά βουνά σε όλο τον κόσμο Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Πώς μοιάζει η ανατολή από την κορυφή ενός βουνού; Η θέα όταν κάποιος στέκεται στην άκρη ενός γκρεμού προκαλεί δυνατές συγκινήσεις. Κάτι τέτοιες στιγμές όλοι αισθάνονται μικροί μπροστά στο μεγαλείο της φύσης.

Ταξιδέψτε στις πιο όμορφες και εντυπωσι
ακές θέες από όλο τον κόσμο, από το brightside.

Υποβρύχιες φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον… τρομακτικό κόσμο του ωκεανού

Μέχρι σήμερα, έχει διερευνηθεί λιγότερο από το 5% του ωκεανού και θεωρώντας ότι καλύπτει περισσότερο από το 70% του πλανήτη μας μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι η θάλασσα είναι το σπίτι για κάθε είδους τρομακτικό πλάσμα, έχει τη δύναμη να αποδεκατίσει ολόκληρες πόλεις με τη δύναμη της και είναι τόσο βαθειά και σκοτεινή που δύσκολα μπορεί κάποιος να την εξερευνήσει πλήρως.

Η απάντηση του Πολάκη για το «5ευρω» του Άδωνη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαντάστηκε πως επιστρέφει το 5ευρω στα νοσοκομεία και άστραψε το μάτι του. Ο Παύλος Πολάκης δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στο tweet του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στη συνέχεια έσβησε, όπως εκατοντάδες άλλα στο παρελθόν.
Αναλυτικά, η απάντησή του:
«ΠΕΡΙ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ
Πέταξε μια μπαρούφα ο Άδωνις και ένα «ειδησεογραφικό» σάιτ και πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες;

Είδε 5ευρω στα νοσοκομεία και «άστραψε το μάτι» του Άδωνη Γεωργιάδη (εικόνες)

Ένα καλό πήγε να κάνει η κυβέρνηση, επαναφέροντας το 5ευρω της εξέτασης στα δημόσια νοσοκομεία και το πήρε πίσω.
Κάτι τέτοιο πρέπει να φαντάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάπου, κάπως, κάποτε, είδε κάποια είδηση η οποία υποτίθεται αφορούσε τη θέσπιση της καταβολής πέντε ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία, πράξη η οποία υπήρξε η κορωνίδα της… κοινωνικής πολιτικής που εφάρμοσε ο ίδιος κατά τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Την Παρασκευή 21/10 εισάγονται στο Χ.Α. οι ομολογίες της Forthnet

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. οι 233.748.933 ονομαστικές ομολογίες της εταιρείας Forthnet με τιμή εκκίνησης στο ταμπλό 0,30 ευρώ.
Είναι ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης εκάστης 0,30 ευρώ έκαστη, οι οποίες προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, διάρκειας εννέα ετών, σταθερού επιτοκίου 1,00% ετησίως.

«Ζωγραφίζει» ο ισχυρισμός της Βούλτεψη: Δεν καλέσαμε εμείς το ΔΝΤ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τη μνήμη, την υπομονή και τις αντοχές των ελλήνων πολιτών «παίζουν» ορισμένοι στη Βουλή.
Σε δηλώσεις της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «δεν καλέσαμε εμείς το ΔΝΤ, το κάλεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»

Η νέα υστερία Λοβέρδου στην Εξεταστική

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Στρατή Λιαρέλη που εκπροσωπεί τον τ/σ ΑΝΤ1.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος φωτογράφισε την εφημερίδα Αυγή, ρωτώντας τον κ. Λιαρέλη αν ο ίδιος θα δημοσιοποιούσε στοιχεία από προσωπικά e-mail,

Ο υπουργός του «μαύρου» τότε και σήμερα…

Έχοντας μπει από την Τρίτη στην τελική ευθεία για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον νόμο Παππά για το νέο τηλεοπτικό τοπίο, οι «συνήθεις ύποπτοι» παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, προκαλώντας για πολλοστή φορά τη κοινή γνώμη, προκειμένου να επανέλθει το «βερεσέ» στις τηλεοπτικές συχνότητες.
Ο άλλοτε εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σαμαρά, Σίμος Κεδίκογλου, ο «αρχιτέκτονας» του «μαύρου» στην ΕΡΤ, αδυνατεί να

Έτρεχε με… τετάρτη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστάνα νίκησε εύκολα με 4-1

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Αστάνα την οποία νίκησε εύκολα με 4-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι» που σκαρφα΄λωσαν στη πρώτη θέση του ομίλου τους, ουσιαστικά τελείωσαν το ματς στο 34’ όταν και προηγήγθηκαν με 3-0 με τα τέρματα των Φιγκέιρας 25’, Ελιονούσι 33’ και Σεμπά 34’. Η Αστάνα μείωσε στο 54’ με τον Καμπανάγκα και ο Σεμπά στο 65’ διαμόρεφωσε το τελικό 4-1.

Χαρμολύπη για τον Παναθηναϊκό στο Βέλγιο

Αυτή τη φορά που επισκέφτηκε το Βέλγιο ο Παναθηναϊκός δεν έχασε. Θα μπορούσαν όμως οι «πράσινοι» να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης από τη Λιέγη όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σταντάρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 με τα τέρματα του Ιμπάρμπο (12’, 36’), η Σταντάρ μείωσε στο ημίχρονο (45’) με πέναλτι… φάντασμα που εκτέλεσε ο Εντμίλσον και

Ήττα… καμπανάκι του ΠΑΟΚ στο Μπακού

Ήττα με… κάτω χέρια γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Μπακού από την Καραμπάκ με 2-0 για την 3η αγωνιστική του Europa League. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κιντάνα (56’), Αμιργκουλιγιάεφ (87’).
Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την εμφάνιση του και έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης και τους Αζέρους τους οποίους θα υποδεχθεί στη Τούμπα στις 3 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που πελαγοδρομούσε και δεν μπορούσε να δημιουργήσει παιχνίδι-πόσο μάλλον να απειλήσει…