Καίτη Γαρμπή: Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα, υπάρχουν άρρωστα μυαλά

 

Η νεαρή Δανάη είχε γρήγορα αντανακλαστικά και μπήκε γρήγορα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ενώ πίσω της βρισκόταν ο 22χρονος ο οποίος είχε το μόριο του έξω.

Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα το οποίο διαδραματίστηκε στη Νέα Σμύρνη ήταν ραγδαίες καθώς η κοπέλα είχε το σθένος να δημοσιοποιήσει το περιστατικό στα social media και η Αστυνομία να φτάσει γρήγορα στην ταυτοποίηση του 22χρονου.

Η Καίτη Γαρμπή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον 22χρονο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη (video) LIFESTYLE

 

Πριν λίγες ημέρες ο Snik είχε γενέθλια και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ευχήθηκε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Συγκεκριμένα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τον σύντροφό της χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο με το οποίο φαίνεται σαν μικρό παιδί.

«Χρόνια πολλά top boy, φαίνεσαι φρέσκος», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Βέλη» της Εριέττας Κούρκουλου στα «αθώα» θηλυκά κουτσομπολιά

 

Εριέττα Κούρκουλου, τονίζοντας πως πολλές φορές ξεχνούν πως έχουν μόνο μία φωνή.


«Οταν σχολιάζουμε άλλες γυναίκες, ακόμα και πάνω στο κουτσομπολιό, χρησιμοποιώντας “αθώες” φράσεις, όπως “Κοίτα τι φοράει αυτή”, “Είδες; χωρίς Photoshop είναι γεμάτη κυτταρίτιδα”… τις ίδιες φράσεις θα χρησιμοποιήσουμε και για τον εαυτό μας.

Η μεγάλη «κωλοτούμπα» της ΝΔ: Εκεί που μιλούσε για «εμβολιόδεντρα», τώρα διεκδικεί την πατρότητα της πρότασης για τις πατέντες!

 

Με μπαράζ απαξιωτικών δηλώσεων είχαν αντιμετωπίσει διάφορα κυβερνητικά στελέχη τον Αλέξη Τσίπρα..

Πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας επιχειρεί η κυβέρνηση στον απόηχο της πρότασης Μπάιντεν για την άρση της πατέντας των εμβολίων, την οποία υιοθετεί και η Κομισιόν, προσπαθώντας να πείσει κατόπιν εορτής πως ο πρωθυπουργός πρώτος είχε προβεί στη σχετική πρόταση.


Να του στείλουμε… χαρτομάντηλα: Πολύ λυπάται ο Ερντογάν που η Αίγυπτος συνεργάζεται με την Ελλάδα!

 

Να ανακτήσει και να συνεχίσει τους ιστορικούς δεσμούς της Τουρκίας με την Αίγυπτο θέλει ο Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στις διερευνητικές επαφές που ξεκίνησαν ανάμεσα στις δυο χώρες.


Μάλιστα ο σουλτάνος δήλωσε πολύ λυπημένος! Ο λόγος; «Μας προκαλεί λύπη ότι ο αιγυπτιακός λαός με το ζόρι είναι μαζί με τον ελληνικό λαό. Ο Αιγυπτιακός λαός συμπαραστέκεται στον ελληνικό λαό και αυτό μας προκαλεί λύπη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαμάντι 101 καρατίων «στο σφυρί» σε δημοπρασία στη Γενεύη

 

Το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει ποτέ κοπεί στη Ρωσία, μια πέτρα 100,94 καρατιών, που ονομάζεται Alrosa Spectacle, θα δημοπρατηθεί στη Γενεύη αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το διαμάντι θα μπορούσε να πωληθεί έναντι 12 και 18 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, όταν βγει στο σφυρί στις 12 Μαΐου, από τον οίκο Christie's.

«Αυτό το φανταστικό 100 καρατίων διαμάντι προέρχεται από μια ακατέργαστη πέτρα που ζύγιζε αρχικά περισσότερα από 200 καράτια. Ονομαζόταν το ακατέργαστο διαμάντι Sergei Diaghilev και την είχαν εξορύξει το 2016», εξήγησε η Μαρί-Σεσίλ Κισαμόλο, μια ειδικός στο τμήμα κοσμημάτων του οίκου δημοπρασιών.

Κολομβία: Ο πρόεδρος Ντούκε ζήτησε την απομάκρυνση των οδοφραγμάτων

 

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Ιβάν Ντούκε ζήτησε χθες την απομάκρυνση των οδοφραγμάτων που έχουν πολλαπλασιαστεί μετά από δέκα μέρες αντικυβερνητικών αιματηρών διαδηλώσεων, που έχουν κατασταλεί βίαια σε αρκετές πόλεις της χώρας.

«Ναι στο διάλογο, ναι στην οικοδόμηση, αλλά σίγουρα όχι σε οδοφράγματα, επειδή τα οδοφράγματα δεν είναι ειρηνικά, παραβιάζουν τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων», είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους στο προεδρικό παλάτι στην Μπογκοτά.

8 Μαΐου 1821: Η μάχη στο Χάνι της Γραβιάς και η νίκη του Οδυσσέα Ανδρούτσου

 

Σαν σήμερα στις 8 Μαΐου του 1821, έγινε η μάχη στο Χάνι της Γραβιάς, μία από τις πολεμικές εμπλοκές της ελληνικής επανάστασης του 182, με νικηφόρα έκβαση για τους Έλληνες. Στη μάχη αυτή, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος με μόνο 117 άνδρες νίκησε τον στρατό του Ομέρ Βρυώνη.

Μετά την ήττα των Ελλήνων στην Αλαμάνα (23 Απριλίου 1821), άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τους Τούρκους πασάδες Ομέρ Βρυώνη και Κιοσέ Μεχμέτ προς την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο. Ο μαρτυρικός θάνατος του Αθανάσιου Διάκου είχε αφήσει χωρίς ικανό αρχηγό τους εξεγερμένους ραγιάδες.

Στον εισαγγελέα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης

 

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο νεαρός σάτυρος ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο λόγος για τον 22 ετών φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μιας νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη όταν άρχισε να την ακολουθεί με το μόριό του έξω.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε συνδυασμό με τη δύναμη των social media, οδήγησε στην εξιχνίαση της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η νεαρή.

Αιφνιδιάζει για τον Covid-19 το Ευρωβαρόμετρο

 

Αντίθετα με τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι δημοσκοπήσεις των ελληνικών εταιρειών ανίχνευσης της κοινής γνώμης είναι ποσοστά επί των απαντήσεων των Ελλήνων πολιτών που δημοσιεύονται από το Ευρωβαρόμετρο και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες αυτής της χώρας αντιλαμβάνονται την πανδημία, τον τρόπο διαχείρισής της από την κυβέρνηση, αλλά και τον τρόπο και τα μέσα καταπολέμησης του Covid-19.


Έτσι, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο και σε πλήρη αντίθεση με τις απαντήσεις που κατά καιρούς δημοσιεύονται από τις ελληνικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, το 31% των Ελλήνων πολιτών αμφισβητούν πως τα εμβόλια είναι ο μοναδικός τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισης της πανδημίας. 

Ο Μάριος Αθανασίου για το εργασιακό νομοσχέδιο: Τα νέα μέτρα σε… ταληράκια (Video)

 

Τα μέτρα που περιλαμβάνει το επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τα εργασιακά και τη διευθέτηση του ωραρίου σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου.


Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media του τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μ. Αθανασίου -με μουσική υπόκρουση τα «Νέα Μέτρα» του Λουκιανού Κηλαηδόνη– κάνει… ταληράκια τα νέα μέτρα και, όπως λέει: «Μόλις καταργήσουν το οκτάωρο, θα καταλάβετε τη διαφορά, όταν θα χρειαστεί να δουλεύεται 300 ώρες υπερωρία δωρεάν μέσα σε έξι μήνες».