Βίντεο: Τρόμος από κατάρρευση παγόβουνου στο Newfoundland του Καναδά!

Πώς μια ρομαντική βόλτα και ένα πανέμορφο παγόβουνο μπορούν να εξελιχθούν σε... εφιάλτη
Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ζευγάρι που αποφάσισε να κάνει μια ρομαντική βόλτα με το σκάφος στα ανοιχτά του Newfoundland στον Καναδά.

«Άμεση και άνευ όρων κατάπαυση του πυρός στη Γάζα», αποφάσισε το Συμβούλιο Ασφαλείας

Οι 15 χώρες μέλη καλούν το Ισραήλ και τη Χαμάς να τηρήσουν την εκεχειρία καθ' όλη τη διάρκεια της μουσουλμανικής γιορτής Αΐντ του τέλους του Ραμαζανιού και «πέραν της ημερομηνίας αυτής»
Δήλωση που θα καλεί σε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα αναμένεται να υιοθετήσουν οι 15 χώρες-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στη Νέα Υόρκη.

Εκτός εαυτού ο Χόρνερ... GP Ουγγαρίας: Ένταση στη συνέντευξη Τύπου!

Χτες το απόγευμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των ομάδων στο Ουγγρικό GP παρευρίσκονταν ύστερα από πρόσκληση της FIA, οι αγωνιστικοί διευθυντές: Έρικ Μπουλιέ - McLaren, Κρίστιαν Χόρνερ - Red Bull, Μάρκο Ματιάτσι - Ferrari, Κλαιρ Ουίλιαμς - Williams, Βιτζάι Μαλία επίσης ιδιοκτήτης της Force India, Μονίσα Κάλντεμπορν - Sauber.

Από 1η Ιανουαρίου του 2015 Στο σφυρί 90.000 ακίνητα ιδιωτών και επιχειρήσεων

.Τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας θεωρούν ότι μπορούν να ξεκινήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε όσα είναι ακριβά και πολλών τετραγωνικών - Το αργότερο έως τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα έχει καταθέσει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια
Πάνω από 90.000 ακίνητα που αγοράστηκαν με δάνεια από ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα οποία, όμως, στη συνέχεια δεν αποπληρώθηκαν, θα κατασχεθούν και θα βγουν σε πλειστηριασμό από την 1η Ιανουαρίου του 2015.