Προς γνώση του κυρίου Μητσοτάκη. Μήπως να τους στείλουμε μερικά ακόμη C-130 με πολεμικό υλικό!! Πρωτοφανής πρόκληση της Ουκρανίας κατά της Ελλάδας!

 

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι πήγε σήμερα σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες και να τους απονείμει κρατικές τιμές για τις θυσίες τους.

 

 

 

Μεγάλη διαδήλωση στα Τίρανα χθες, για τέταρτη μέρα, κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων. Στην Ελλάδα αυτά τα θέματα τα έχουμε λυμένα.

Σωματεία εργαζομένων στη #ΛΑΡΚΟ

 «Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής! Η τιμή του νικελίου καταγράφει ιστορικά ρεκόρ και η κυβέρνηση κλείνει τη ΛΑΡΚΟ, τον μοναδικό παραγωγό στην ΕΕ, τον 5ο παραγωγό παγκόσμια» τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα Σωματεία Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και υπογραμμίζουν: «Ο αγώνας μας τους καθυστέρησε, τους "πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη" και αυτοί μας λένε ότι "δεν είναι αυτό που βλέπουμε"».

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης που υπογράφουν τα ΔΣ των Σωματείων Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας (ΣΕΛ), Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ «Ο Αγιος Ιωάννης», Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Καστοριάς και Σερβίων και το Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΑΕ (Αθήνα) έχει ως εξής: