Βρέθηκε λογαριασμός με... 5,2 δισ. ευρώ! - Από... κόσκινο όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί άνω των 100.000 ευρώ

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί με ποσά πάνω από 100.000 ευρώ ενώ στη συνέχεια θα ελεγχθούν και τα ποσά άνω των 300.000 ευρώ.

Οι ελεγκτικές αρχές έχουν στα χέρια του 1.215.000 κινήσεις λογαριασμών οι οποίες έγιναν από το 2000 και μέχρι το 2012 και παραδόθηκαν σε 65 CD από τις τράπεζες.

Ανατριχίλα: 940 Ελληνες παρακολουθούσαν online ακόμη και βιασμούς βρεφών

Σοκαριστικά και ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αφορούν τα φαινόμενα παιδεραστίας αλλά και ορισμένες από τις πιο ειδεχθείς περιπτώσεις. Οι χάκερ της Δίωξης παρακολουθούν όλο το 24ωρο τις ανταλλαγές σεσημασμένων αρχείων μέσω του σύγχρονου υπερόπλου CPS (Child Protection System).

Αποκάλυψη: Ενα Tαμείο συντάξεων για όλους τους Ελληνες έως το 2017

Του Γιώργου Γάτου
Eνοποίηση όλων των βασικών λειτουργιών των Tαμείων κύριας ασφάλισης (είσπραξη εισφορών, οικονομική διαχείριση και απονομή συντάξεων) υπό «ενιαίες αρχές» προβλέπει το σχέδιο που προωθεί το υπουργείο Eργασίας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία ενός μόνο ταμείου συντάξεων για όλους έως το 2017!

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Δείτε όλα τα γκολ και τα πέναλτι

Με πρωταγωνιστές Διαμαντάκο (δύο γκολ) και Ρομπέρτο (δύο αποκρούσες στα πέναλτι), οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την πρωταθλήτρια Αγγλίας με 5-4 στα πέναλτι (2-2 κανονικός αγώνας) και πέτυχαν τη δεύτερη φιλική νίκη τους επί αμερικανικού εδάφους
Με δίδυμο μεγάλων πρωταγωνιστών τους Διαμαντάκο και Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός έγραψε άλλη μια μεγάλη νίκη στο τουρνουά των ΗΠΑ.