Marinakis heads a 100% take-over of Nottingham Forest FC

Nottingham Forest Football Club have released the following statement regarding the take-over by Mr Evangelos M. Marinakis.
Nottingham Forest FC have announced the take-over of the club by a consortium headed by Evangelos M. Marinakis, a Greek shipowner, businessman and owner of Greek champions Olympiacos FC, and Sokratis Kominakis, a Greek businessman and investor, previously a senior executive with several multinational corporations. The completion of the purchase of 100% of the club’s shares follows the EFL’s review of the business plan submitted for the club.

Και επίσημα αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα το αφεντικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού πέρασε τα τεστ των ιδιοκτητών στην Αγγλία και μίλησε για το πως οραματίζεται το σύλλογο αλλά και για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι το νέο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πέρασε τα fit and proper test της Football League, η οποία εξέτασε εξονυχιστικά τις υποθέσεις και το επιχειρηματικό του πλάνο. Ζήτησε επίσης και την άποψη της UEFA, η οποία άναψε το πράσινο φως.

Λαβρόφ: Ανάγκη αποφυγής της βίας στο θέμα των υδρογονανθράκων

Την ανάγκη αποφυγής της χρήσης βίας και της επίλυσης των διαφορών με διάλογο, εντός του πλαισίου της διεθνούς νομιμότητας, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις και απειλές για θερμό επεισόδιο στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Την απάντηση αυτή έδωσε ο κ. Λαβρόφ απαντώντας σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου στη Λευκωσία, για τη διασύνδεση, από την πλευρά της Άγκυρας,

Καταδίκη για τον εκβιαστή της οικογένειας Σουμάχερ

Ανακοινώθηκαν οι ποινές για τον άνδρα, που εκβίαζε την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό, για να μην πάθουν κάποιο «ατύχημα» τα δύο παιδιά του.
Η ανακοίνωση της απόφασης ενός γερμανικού δικαστηρίου αποκάλυψε ένα περιστατικό, που είχε μείνει κρυφό. Πρόκειται για μία απόπειρα εκβιασμού της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 από ένα άτομο, προφανώς με ψυχολογικά προβλήματα.

Deutsche Welle: Ισχυρή πολιτική βούληση για συμφωνία τη Δευτέρα

Αισιοδοξία για επίτευξη συνολικής απόφασης για την Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει το ζήτημα του χρέους, επικρατεί στις Βρυξέλλες λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα.
Στη βελγική πρωτεύουσα αναγνωρίζουν ότι εξακολουθούν ακόμη να υπάρχουν εκκρεμότητες, κυρίως σε σχέση με το χρέος στις διαβουλεύσεις που γίνονται με το ΔΝΤ, ωστόσο υπογραμμίζουν την ισχυρή πολιτική βούληση στους κόλπους των δανειστών για συνολική απόφαση στο Εurogroup.

Ο Μπερνάρ Ταπί καταδικάστηκε να επιστρέψει 404 εκατομμύρια ευρώ

Ο γάλλος επιχειρηματίας και πρώην υπουργός Μπερνάρ Ταπί καταδικάστηκε τελεσίδικα σήμερα να επιστρέψει τα 404 εκατ. ευρώ που του είχαν δοθεί, στο πλαίσιο ενός σκανδάλου στο οποίο έχει εμπλακεί μέχρι και η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Τον Ιούνιο του 2016, η γαλλική δικαιοσύνη ακύρωσε τη διαιτησία που είχε γίνει πριν από οκτώ χρόνια για να διευθετηθεί η αντιδικία του Ταπί με την τράπεζα Credit lyonnais σχετικά με την πώληση της εταιρείας αθλητικών ειδών Adidas.

Η Renault στο Φεστιβάλ των Καννών

Από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου η Renault θα βρίσκεται στη θέση του οδηγού του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Στα πλαίσια του φεστιβάλ περισσότερα από 330 αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας θα συνοδεύσουν μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της 7ης τέχνης.
Η γαλλική εταιρία, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την 7η τέχνη από την ίδρυσή της, με τις πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρείας να βρίσκονται δίπλα στο στούντιο των αδερφών Lumière στο Billancourt.

Κάννες 2017: Bellucci χούφτωσε και φίλησε με πάθος τον συμπαρουσιαστή της (εικόνες – video)

H Monica Bellucci κατάφερε για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα φλας αλλά το το βλέμματα όλων πάνω της.
Η 52χρονη ηθοποιός ήταν η οικοδέσποινα στο Φεστιβάλ Καννών και εμφανίστηκε στη σκηνή με μια μαύρα εντυπωσιακή τουαλέτα Dior.

Επιστροφή των δεσμευμένων καταθέσεων ζήτησε από την πρόεδρο της Ελβετίας ο Τσίπρας

 Να γυρίσουν στη χώρα μας από την Ελβετία 27,5 εκατ. ευρώ ζητά ο Τσίπρας
    Το ποσό  είχε δεσμευτεί το 2012 από την ελβετική εισαγγελία

Στο περιθώριο της συνόδου για τον «Νέο Δρόμο του Μεταξιού» στο Πεκίνο ο έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από την πρόεδρο της Ελβετίας Ντόρις Λόιτχαρντ να επιστραφούν στη χώρα μας καταθέσεις ύψους 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (27,5 εκατ. ευρώ).

Μεγάλα ονόματα της Αθήνας στην ατζέντα Αλβανού «Εσκομπάρ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Αλβανός διακινητής κοκαΐνης συνελήφθη στην οδό Τσόχα στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα του, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, βρήκαν ένα τετράδιο το οποίο περιείχε ιδιόχειρες σημειώσεις του δράστη, κάποιες από αυτές σαφώς αναφέρονταν σε ποσότητες ναρκωτικών, ενώ άλλες ήταν κωδικοποιημένες, με σκόρπιες λέξεις, που συνοδευόταν από αριθμούς και δίπλα τους γραμμένα νούμερα κινητών τηλεφώνων.

Η εγγονή του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας τα παρατάει όλα για να παντρευτεί έναν... κοινό θνητό (pics)

Για χάρη του έρωτα η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας απαρνιέται τον τίτλο της και την θέση της, καθώς ο γάμος με έναν κοινό θνητό της στερεί κάθε δικαίωμα που απορρέει από την αυτοκρατορική καταγωγή της, σύμφωνα με την παράδοση..
Είναι μόλις 25 ετών και εγγονή του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ακιχίτο. Δεν θα διαδεχόταν ποτέ τον παππού της, καθώς το σύστημα διαδοχής στην χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου» επιτρέπει μόνο σε αρσενικά τέκνα να ανέλθουν στον

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ: Οι κάμερες δούλευαν και τώρα δεν μπορούν να μας «δουλεύουν»...

Το ξέρω ότι είναι από κουραστικό έως αηδιαστικό αυτό που έγινε και χθες σε ένα Ελληνικό γήπεδο. Είναι λογικό ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων έχει αγανακτήσει με τα τελευταία επεισόδια… Γι’ αυτά τα συναισθήματα ήθελα να γράψω, αλλά… στην πορεία όλα όσα διάβασα και άκουσα να περιγράφονται για τη Λεωφόρο, με ανάγκασαν να ασχοληθώ και πάλι με τα αυτονόητα…   Ε ναι! Δεν γίνεται να μας βγάλουν τρελούς… Ειδικά τώρα που οι κάμερες λειτουργούν….

Πέθανε ο Chris Cornell των Soundgarden (pics & vids)

Λίγες μέρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα για να τραγουδήσει με την Άννα Βίσση, ο Chris Cornell πέθανε σε ηλικία 52 ετών...
Σοκ στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής από την είδηση του θανάτου του Chris Cornell...

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός χάρη στις ερμηνείες του με τους SoundGarden, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό έγινε.