Παρίσι: Στις φλόγες ιστορικό μνημείο στο Σηκουάνα

Μεγάλη πυρκαγία εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ιστορικό κτίριο στην καρδιά του Παρισιού.

Ο ιδιωτικός ξενώνας Lambert, που βρίσκεται στο νησί Saint-Louis στον ποταμό Σηκουάνα, παραδόθηκε στις φλόγες.

Περισσότεροι από 140 πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου έξι ώρες, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στο ακατοίκητο κτίριο.

Κατάσχεση της περιουσίας του Μπερνάρ Ταπί διέταξε το δικαστήριο

Η γαλλική δικαιοσύνη διέταξε την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί, ο οποίος κατηγορείται για οργανωμένη απάτη στην υπόθεση της διαιτησίας όπου εμπλέκεται και η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, έγινε σήμερα γνωστό από δικαστική πηγή.

Σαρκοζί για Ολάντ: «Τον είδες τον γελοίο, τον χοντρούλη που βάφει τα μαλλιά του;»ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EXPRESS

Δεν φαίνεται να φείδεται...κοσμητικών επιθέτων, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, όταν αναφέρεται στον διάδοχό του, Φρανσουά Ολάντ, τον οποίο- σύμφωνα με γαλλικό περιοδικό- αποκαλεί «χοντρούλη, γελοίο που βάφει τα μαλλιά του».

WSJ: Η Ευρώπη δεν θα πάρει ποτέ τα χρήματα που της χρωστά η Ελλάδα -«ΑΝΕΚΔΟΤΟ» Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

H συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας, για την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα, ήταν το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο θα είναι η εξόφληση, γράφει η Wall Street Journal, υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που δανείζει στην χώρα μας,

Λιπόθυμος στο πεζοδρόμιο βρέθηκε ο Πολ Γκασκόιν-ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΤΟ

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι ο κατήφορος του άλλοτε σταρ του βρετανικού ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, η εξάρτηση του οποίου από το αλκοόλ μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη. Τελευταία απόδειξη οι φωτογραφίες που τον δείχνουν μεθυσμένο και λιπόθυμο δίπλα σε κάδο απορριμάτων.

Το υποβρύχιο Πρωτεύς προσάραξε σε αρχαίο μώλο κοντά στη Σούδα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι στο Ναύσταθμο της Σούδας όταν το υποβρύχιο Πρωτεύς κατά τη διάρκεια ελιγμού «βρήκε» σε βυθισμένο αρχαίο μώλο.
Αμέσως από το Ναύσταθμο κινητοποιήθηκαν τα απαραίτητα μέσα για την αποκόλληση του υποβρυχίου και την επιστροφή του για λεπτομερή έλεγχο.

Εκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση

Στις οθόνες το νέο λογότυπο, με μουσικό «χαλί» - Π. Καψής: Εκπομπή προγράμματος μέσα στις επόμενες ώρες - Θα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ θα περνούν και κάποιες ειδήσεις με τη μορφή τίτλων - Σίμος Κεδίκογλου: Σε ένα τρίμηνο η εκπομπή του νέου φορέα - Αντιδρούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Σαν Φρανσίσκο. Με τον «αυτόματο πιλότο» πήγαινε για προσγείωση το μοιραίο Boeing 777!.

Δεκαεξάχρονες μαθήτριες οι δύο νεκρές από τη συντριβή του αεροσκάφους-Boeing 777.
Στους 181 οι τραυματίες - 124 επιβαίνοντες έχουν διασωθεί - Η μοιραία πτήση 214 της Asiana Airlines είχε απογειωθεί από τη Σεούλ, με 291 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα - Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα σε μηχανή ή κινητήρες
Ένα Boeing 777 των νοτιοκορεατικών αερογραμμών Asiana Airlines προερχόμενο από τη Σεούλ, συνετρίβη κατά την προσγείωσή του και πήρε φωτιά στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο το Σάββατο. Δύο νεκροί και 181 τραυματίες μεταξύ των 307 επιβαινόντων, εκ των οποίων 16 μέλη του πληρώματος, είναι ο τελευταίος απολογισμός των αρχών.

Fiat 500L Trekking (2014) picture-video.

Κάθε μέρα μπορεί να φέρει άγνωστο έδαφος, απλά περιμένουν να εξερευνηθούν. Αλλά βγείτε έξω εκεί με το ενδιαφέρον και την ευκινησία απαιτεί ταλέντο. Όπως εκείνη του νέου Fiat 500L Trekking, ένα ελεύθερο πνεύμα με δύο τέλεια λιωμένο ψυχές που αγαπούν να παίζουν μακριά ο ένας τον άλλο κάθε μέρα: μία μητροπολιτική, για breezing μέσα στην πόλη, και ένα πιο τολμηροί, ιδανικό για εκείνες τις μικρές απολαύσεις Σαββατοκύριακο που κάνουν τη ζωή αξίζει να ζει.