Ο Ερντογάν αποκάλυψε τον Τούρκο πράκτορα που έκανε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη

 Η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά σημαντική. Για όσους φυσικά ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα και κατανοούν ότι η μελέτη της ιστορίας είναι η πεμπτουσία για να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα και πως μπορούμε να αποτρέψουμε τα δεινά του αύριο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν λοιπόν σε μία ιστορική ομιλία, τεκμηρίωσε ένα ιστορικό γεγονός, το οποίο ενώ ήταν ευρέως γνωστό, είχε «θαφτεί» μεθοδικά εδώ και δεκαετίες.

Advertisement

Ο Ερντογάν λοιπόν, μνημόνευσε τον «αείμνηστο Σαδίκ Αχμέτ» στην επέτειο θανάτου του!

Σχεδιάζουν πτήσεις με μόνο έναν πιλότο! Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας Αεροπορίας σκέφτεται πώς θα γλιτώσουν χρήματα οι αεροπορικές βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

 H Ευρωπαϊκή Ενωση που μας «προστατεύει», σε όλο της το μεγαλείο! Υπέρ του συστήματος ενός πιλότου μέσα στα κόκπιτ τάσσεται τώρα η Ε.Ε., ως μέτρο εξοικονόμησης κόστους των αεροπορικών εταιριών, καθώς για να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλάνο σήμερα θα πρέπει να βγάλει εισιτήριο και στις βαλίτσες του!

Η σκέψη αφορά τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Ηδη όμως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) εξετάζει να

«Αίσχος! Θα τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων Ελλήνων!» – Έξαλλος ο Τσελέντης με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 Τα όσα είδε όλος ο πλανήτης στη χθεσινοβραδινή μαραθώνια τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού επέκρινε με ανάρτησή του στο facebook ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης.

Ο κ.Τσελέντης έκανε λόγο για «αίσχος» και σχολίασε ότι οι Γάλλοι «ντροπιάζουν την ιστορία μας», όπως επίσης και ότι «θα τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων Ελλήνων».

Ασύλληπτο τρολάρισμα Ζαχάροβα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών της Γαλλίας!

 «Η Ρωσία είναι έτοιμη να χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε Γάλλους πολίτες που υπέφεραν από την παρακολούθηση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η Ζαχάροβα μάλιστα ανακοίνωσε και αναλυτικές οδηγίες για την παροχή ασύλου!

Advertisement

Για να λάβετε άσυλο στη Ρωσία, θα απαιτηθούν τα ακόλουθα έγγραφα:

Έρχεται το διαβατήριο εμβολιασμού! Η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες έτοιμες να το υιοθετήσουν

 Αρχίζουν δοκιμές από Σεπτέμβριο για την εισαγωγή του στις κοινωνίες μας, διευκολύνοντας την επιτήρηση - Θα καταγράφει το ιατρικό ιστορικό κάθε πολίτη μέσω ψηφιακών εργαλείων

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά η κορονοτρομολαγνεία θερίζει και πάλι. Μάλιστα, εξέδωσε στατιστικές, ενώ βγήκαν οι ειδήμονες αυτοανακηρυσσόμενοι επιδημιολόγοι κι έπιασαν θέση στα μιντιακά στασίδια για την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου, που πάει ασορτί με εμβόλια, εμβολιασμούς και φυσικά αυξημένα κέρδη για τις φαρμακοβιομηχανίες.

Νομοθετικό πραξικόπημα στη Βουλή: Πενταετής παραγραφή, για κακουργήματα πόθεν έσχες!-Ο λόγος που δεν θέλουν Πολάκη στα ποδια τους

 Της Μαίρης Μπενέα από την ΕΣΤΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με νομοσχέδιο, που προωθεί η Κυβέρνηση, γίνεται προσπάθεια να μετατραπεί η Βουλή σε… “πλυντήριο” ξεπλύματος μαύρου χρήματος!

Εκεί οδηγείται η κατάσταση, εάν ψηφιστεί το προσφάτως κατατεθειμένο στη Βουλή νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο: «Ενίσχυση του συστήματος ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων του ν. 5026/2023 – Ρυθμίσεις για την τοποθέτηση αλλοδαπού ανηλίκου σε ίδρυμα, δομή παιδικής προστασίας

Τα εθνικά θέματα σε δεύτερη μοίρα

 Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες είναι πιθανόν να επηρεάσουν την πατρίδα μας επί δεκαετίες, και οι πολιτικές δυνάμεις και η πλειονότητα των ΜΜΕ περί άλλα τυρβάζουν.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Ο λόγος γίνεται για όσα περίεργα συνέβησαν με το ιταλικό ερευνητικό «Ievoli Relume», το οποίο είχε αναλάβει να κάνει μια σειρά από εργασίες εντός της ελληνικής ΑΟΖ.

Στ. Κασσελάκης: Ο Π. Πολάκης είναι στέλεχος με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία σε αντίθεση με άλλους που πληγώνουν το κόμμα

 Σε «διαρροές» σχετικά με θέμα Πολάκη, χωρίς να κατονομάζει κάποιον θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με μεταμεσονύκτια ανάρτησή του στο X.

Ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει ότι ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος λόγω συμπεριφοράς που δεν αρμόζει στο κοινοβούλιο, αλλά υποστηρίζει ότι «είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Πόλεμος στο Σουδάν: 22 νεκροί σε επίθεση εναντίον πόλης που πολιορκούν οι παραστρατιωτικοί στο Νταρφούρ

 Είκοσι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 17 τραυματίστηκαν χθες Σάββατο, όταν εξαπολύθηκαν πυρά πυροβολικού εναντίον της πόλης Ελ Φάσερ, στην αχανή περιοχή του Νταρφούρ, δεκαπέντε και πλέον μήνες μετά το ξέσπασμα του πολέμου στο Σουδάν, δήλωσε ιατρική πηγή.

«Οι βομβαρδισμοί εναντίον ζωοπανήγυρης και της συνοικίας Ρεντάγεφ στοίχισαν τη ζωή σε 22 ανθρώπους και άλλοι 17 τραυματίστηκαν», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο υπό τον όρο να μην κατονομαστεί η πηγή στο σαουδαραβικό νοσοκομείο της Φάσερ· αυτόπτες μάρτυρες

Μπενίν: Πέντε δασοφύλακες και επτά στρατιώτες νεκροί σε επίθεση αγνώστων σε εθνικό πάρκο

 Πέντε δασοφύλακες και επτά στρατιωτικοί δολοφονήθηκαν από αγνώστους μέσα στο εθνικό πάρκο W, στο βόρειο Μπενίν, ανακοίνωσε χθες Σάββατο η African Parks, μη κυβερνητική οργάνωση υπεράσπισης του περιβάλλοντος.

Στην επίθεση, η οποία διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης 24ης προς Πέμπτη 25η Ιουλίου, «πέντε rangers της African Parks» και «επτά μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Μπενίν» σκοτώθηκαν, τόνισε η ΜΚΟ.

Ο στρατός του Μπενίν επισήμως δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής.

Διασωθείσα ελεφαντίνα μισεί το νερό αλλά πηγαίνει την τυφλή καλύτερή της φίλη για κολύμπι

 Η Αλίσια, μία τυφλή ελεφαντίνα, διασώθηκε από ένα καταυλισμό για τουριστικά σαφάρι, όπου αναγκαζόταν να εργάζεται σκληρά. 

Το μόνο που ήθελε ήταν να χαλαρώσει και να κάνει νέους φίλους. Μόλις συνάντησε τη Μαλάι Νγκουν, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Η Μαλάι Νγκουν είχε επίσης διασωθεί από έναν καταυλισμό για τουριστικά σαφάρι, οπότε γνώριζε πολύ καλά τι είχε περάσει η Αλίσια. 

Από τη στιγμή που είδε τη νέα ελεφαντίνα να φτάνει στο καταφύγιο, ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και έκανε σκοπό της να είναι πάντα δίπλα της.

Μερική «συγγνώμη» των Γάλλων για τον «Μυστικό Δείπνο»

 Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ζήτησαν συγγνώμη από Καθολικούς και άλλους χριστιανούς που τυχόν προσβλήθηκαν από την παρωδία του διάσημου έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Μυστικός Δείπνος» κατά την τελετή έναρξης την Παρασκευή.

Το σκετς περιελάμβανε 18 ερμηνευτές που πόζαραν πίσω από ένα μακρύ τραπέζι, με παρόμοιο τρόπο όπως απεικονίζονται ο Ιησούς και οι 12 απόστολοί του στον πίνακα του ντα Βίντσι. Ανάμεσα στους ερμηνευτές ήταν drag queens,

Μητσοτάκης: Βλέπει «εύρυθμη λειτουργία» και «αναβάθμιση» στο διαλυμένο και ιδιωτικοποιημένο ΕΣΥ

 «Δείκτης ώριμης δημοκρατίας είναι και η εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αναβάθμιση του οποίου δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε με περισσή υποκρισία ο Κυριάκος  Μητσοτάκης που επί διακυβέρνησής του έχει διαλυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν ιδιωτικοποιηθεί βασικές λειτουργίες του, τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει ράντζα και οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έχουν χτυπήσει “κόκκινο” από την εργασιακή εξουθένωση ωθώντας πολλούς από αυτούς στην έξοδο και την παραίτηση από το ΕΣΥ.

Κουρσκ, επιδρομές με drone: πώς οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτίθενται στη Ρωσική Ομοσπονδία στις 28 Ιουλίου

 Украинская армия ночью 28 июля атаковала нефтебазу в Курской области с помощью беспилотников. В результате ударов пострадала женщина, она доставлена в больницу. Донецк и Горловку ВСУ атаковали с помощью натовского оружия. Массированным ударам подверглась Белгородская область. Инфраструктура многих городов и поселков была разрушена, также пострадали мирные жители. Все подробности об атаках ВСУ по территориям РФ — в материале NEWS.ru.

Что известно об атаке ВСУ на Горловку и Донецк

Τα στρατεύματα αλλάζουν δραματικά την κατάσταση στη ΛΔΔ: Νέα της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας για το βράδυ της 28ης Ιουλίου 28 Ιουλίου 2024

 Военный эксперт Борис Рожин в своем Telegram-канале сообщил, что военнослужащие Вооруженных сил России продвигаются по направлению к населенному пункту Желанное в зоне специальной военной операции. Министерство обороны России эту информацию не комментировало.

Главные новости о том, что произошло в зоне спецоперации на утро 28 июля, читайте в материале NEWS.ru.

На Украине признали неприятную правду о России в ДНР

Κάμαλα Χάρις:Συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία

 28 Ιουλίου 2024 στις 5:58 μ.μ

Τα κεντρικά γραφεία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris, η οποία διεκδικεί τη νίκη στις προεδρικές εκλογές, συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο δήλωση του αναπληρωτή διευθυντή της εκστρατείας Rob Flaherty.

Ο επικεφαλής της Μοσάντ έρχεται στη Ρώμη για συνάντηση για τη Γάζα - Σύμβουλος του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ

ΤΕΛ ΑΒΙΒ, 28 Ιουλίου. /TASS/. Ο Ντέιβιντ Μπαρνέα έφτασε στη Ρώμη με τον διευθυντή της CIA Γουίλιαμ Μπερνς, τον Πρωθυπουργό του Κατάρ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι και τον Διευθυντή του Αιγυπτιακού Γενικού Διευθυντή Πληροφοριών Αμπάς Καμέλ

TEL AVIV, July 28. /TASS/. Director of the Israeli intelligence service Mossad David Barnea arrived in Rome for a meeting on facilitation to an agreement on Gaza with CIA Director William Burns, Prime Minister of Qatar Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, and Director of the Egyptian General Intelligence Director Abbas Kamel, advisor to the office of Israel’s Prime Minister Dmitry Gendelman told TASS.

Η Ρωσία δεν αναμιγνύεται στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ — Μεντβέντεφ

 ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουλίου. /TASS/. Το αποτέλεσμα της προεδρικής κούρσας στις ΗΠΑ είναι να το αντιμετωπίσουν οι Αμερικανοί, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, απαντώντας στην ερώτηση του TASS. «Σίγουρα δεν θα ανακατευτούμε στις εσωτερικές υποθέσεις αυτής της χώρας», είπε ο αξιωματούχος.

Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας απελευθερώνει δύο κοινότητες στη ΛΔΚ την περασμένη ημέρα

ΜΟΣΧΑ, 28 Ιουλίου. /TASS/. Το Κέντρο Μάχης της Ρωσίας απελευθέρωσε τις κοινότητες Progress και Yevgenovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) την τελευταία ημέρα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε την Κυριακή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. «Οι μονάδες του Κέντρου της Μάχης απελευθέρωσαν τους οικισμούς Progress και Yevgenovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ σε ενεργές επιχειρήσεις», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.