Περιβάλλον-Ένα εκπληκτικό time-lapse για τη «ματωμένη Σελήνη» της 15ης Απριλίου Βίντεο .

Ήταν ορατό μόνο στους κατοίκους της Βόρειας και Νότιας Αμερικής
Στις 15 Απριλίου 2014 οι κάτοικοι σε Βόρεια και Νότια Αμερική είχαν την ευκαιρία να δουν την πρώτη φετινή ολική έκλειψη Σελήνης (κόκκινο φεγγάρι), η οποία δυστυχώς δεν ήταν ορατή στα δικά μας μέρη εκτός αν παρακολουθήσατε το live-webcast των NASA και Space.com.

Περιβάλλον- Οκάπι Ένα «ντροπαλό» και σπάνιο είδος - Kεφάλι καμηλοπάρδαλης σώμα αλόγου και πόδια ζέβρας!

Σήμερα ζουν ελεύθερα περίπου 15.000  τα οποία δύσκολα εντοπίζονται στη χαμηλή βλάστηση του τροπικού δάσους Ιτούρι του Ανατολικού Κονγκό
Με κεφάλι καμηλοπάρδαλης, σώμα αλόγου και πόδια ζέβρας, το οκάπι μοιάζει σα να βγήκε από παραμύθι η βιβλίο μυθολογίας .

Στον εμφύλιο βυθίζεται η Ουκρανία: Τουλάχιστον 38 νεκροί στην Οδησσό και 50 τραυματίες.

Σε τουλάχιστον 50 ανέρχονται οι τραυματίες - Οχτώ από τους νεκρούς έπεσαν στο κενό για να σωθούν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων
Ολοένα και περισσότερο βυθίζεται η Ουκρανία στον εμφύλιο πόλεμο καθώς στη φονικότερη σύγκρουση ανάμεσα σε φιλορώσους και εθνικιστές Ουκρανούς, στην Οδησσό, το απόγευμα της Παρασκευής ο απολογισμός κάνει λόγο τουλάχιστον για 38 νεκρούς και 50 τραυματίες.

Τάμτα «Με φίλησε η Πάολα στο στόμα» : Θα φιλούσα στο στόμα την Βανδή, την Βίσση και την Παπαρίζου

Για το φιλί που αντάλλαξαν στην πίστα με την Πάολα, αλλά και για το ποιες άλλες τραγουδίστριες θα φιλούσε στο στόμα μίλησε η Τάμτα καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Νάντια Κοντογεώργη: Το «Κάτω Παρτάλι» ήταν ένα δωράκι

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω ότι το ευρύ κοινό βλέπει και ευχαριστιέται τη σειρά. Μέχρι πριν από λίγο διάστημα, καθώς βρισκόμουν συνέχεια ανάμεσα στα γυρίσματα και στις παραστάσεις, δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε», είπε η ηθοποιός
Για το «Κάτω Παρτάλι», την ξαφνική αναγνωρισιμότητα, αλλά και τη ζωή της πριν συμμετάσχει στην πολύ πετυχημένη σειρά μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Νάντια Κοντογεώργη.

Βάρκα - «τέρας» από τη Φουκουσίμα Διήνυσε 4.500 μίλια ακυβέρνητη ξεβράστηκε στο Σιάτλ των ΗΠΑ

Ταξίδευε παρασυρμένη από τα κύματα επί τρία χρόνια - Έχει μετατραπεί σε πλωτή αποικία θαλάσσιων ζώων και φυτών - Συναγερμός στις υγιεινομικές αρχές
Από κοντά μοιάζει απόκοσμη, μοιάζει με ένα μεγάλο θαλάσσιο τέρας γεμάτο πλοκάμια και παράξενα χρώματα.

Two subway trains collide in Seoul, at least 170 injured Δύο τρένα του μετρό συγκρούστηκαν στη Σεούλ 170 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Two subway trains collided with one another in Seoul Friday afternoon, causing at least 170 injuries.
Let's go directly to our Yoo Li-an for the latest.
Li-an, how serious is the situation? Have there been any serious injuries reported?

Ροζ Πάνθηρες: Πώς εξαρθρώθηκε η «πολυεθνική» των ληστών - Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τρία μέλη από τους «Ροζ Πάνθηρες»

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο από τη δράση τους - Το modus operandi και το... polish key
Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις Σέρβοι υπήκοοι,  μέλη της περιβόητης συμμορίας Σέρβων, «Ροζ Πάνθηρες», που θεωρείται ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των διωκτικών Αρχών διεθνώς, για κλοπές τεράστιας αξίας, κοσμημάτων και έργων τέχνης.

Κακό photoshop: «Αβγάτισε» τους ψηφοφόρους σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κόρινθο

Οι πολίτες-ψηφοφόροι που παρακολούθησαν την ομιλία του δημάρχου, αν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν πολλοί, ξαφνικά πολλαπλασιάστηκαν... επικίνδυνα
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια «μοναδική» φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου δημάρχου στην Κόρινθο!

Αλ. Τσίπρας: Η συνέντευξη μεταδόθηκε στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» «Το ευρώ δεν είναι φετίχ, ούτε εγώ Χάρρυ Πόττερ»

«Δεν ερχόμαστε να υποσχεθούμε σε όλους όλα. Ερχόμαστε να αποκαταστήσουμε τις μεγάλες αδικίες», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Αντώνη Σρόϊτερ
Να κλείσει τη συζήτηση για το νόμισμα, διαμηνύοντας πάντως ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, αλλά και να αποφύγει την καλλιέργεια ανεξέλεγκτων προσδοκιών, τονίζοντας ότι δεν είναι «ο Χάρρυ Πόττερ και αυτά που κατέστρεψαν σε τέσσερα  χρόνια να τα αποκαταστήσω σε μια μέρα»

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ 3-1 Από το... πουθενά η Σεβίλλη στον τελικό!


Μόλις στην τρίτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, η Σεβίλλη κατάφερε να σκοράρει με τον Εμπιά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τον τελικό του Europa League παρά την ήττα της με 3-1 από τη Βαλένθια.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 0-0 Με 9 η Μπενφίκα «έκλεισε» το σπίτι της Γιουβέντους


Τελικά το 2-1 στο «Ντα Λουζ» αποδείχθηκε αρκετό για την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο και θα… επιστρέψουν σε αυτό σε 13 μέρες, στις 14 Μαϊου, καθώς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη!