Irina Shayk: Βόλτα στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με μία βόλτα στην παραλία γιόρτασαν η Irina Shayk και ο σύντροφός της Bradley Cooper, την ημέρα των ερωτευμένων.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τα σημάδια της εγκυμοσύνης της Ρωσίδας καλλονής να είναι εμφανή.

Grammys 2017: O Kάρλος Σαντάνα απολογείται στη Beyoncé

O Κάρλος Σαντάνα αποφάσισε να διευκρινίσει σμε ανάρτηση του στο Facebook το σχόλιο που έκανε εις βάρος της μεγάλης χαμένης της βραδιάς Beyoncé σε συνέντευξη του τη νύχτα των μουσικών βραβείων Grammy.
Θέλοντας να συγχαρεί την Adele του μεγάλου θριάμβου (η βρετανή καλλιτέχνης κέρδισε τα πέντε πιο σημαντικά Grammy της βραδιάς) ο Σαντάνα είπε σύμφωνα με τη New Zealand Herald:

Έτσι ζει η χήρα του Σέρβου πολέμαρχου Αρκάν..Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς

Η γυναίκα που έζησε στο πλευρό του διαβόητου Αρκάν, του Σέρβου παραστρατιωτικού ηγέτη Ζέλικο Ραζνάτοβιτς, που έβαψε τα χέρια του με αίμα στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και δολοφονήθηκε το 2000 επέδειξε για πρώτη φορά, μέσω των social media, τη ζωή της.

Η είναι άλλωστε μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της Σερβίας και εξακολουθεί να ζει στη βίλα που μοιραζόταν με τον Αρκάν.

Τι πρόλαβε και είπε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ο αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν μία γυναίκα από τη Μιανμάρ στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ναμ, ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως μετέδωσε το μαλαισιανό πρακτορείο Bernama.
Η γυναίκα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, σύμφωνα με το πρακτορείο. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ήταν μόνη της την ώρα της σύλληψης και είχε διαβατήριο του Βιετνάμ.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ μιλά για πρώτη φορά για την Πάμελα Άντερσον και το «ειδύλλιό» τους

Έξι φορές το τελευταίο πεντάμηνο η γοητευτική Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον «Mr Wikileaks» Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνου και οι φήμες για την ερωτική σχέση μεταξύ τους έδωσαν και πήραν.
Για πρώτη φορά όμως ο ίδιος ο Τζούλιαν Άσανζ μίλησε για την 49χρονη πάλαι ποτέ σεξοβόμβα και τις συναντήσεις τους.

O Τζέιμι Λάνιστερ έπιασε δουλειά στη Google! (pics & vid)

Όταν δεν σφάζει βασιλιάδες κερδίζοντας το παρατσούκλι Kingslayer, ο Τζέιμι Λάνιστερ του «Game of Thrones» θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ο Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, ο Δανός ηθοποιός που εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του HBO ύστερα από έξι σεζόν (καθόλου εύκολο κατόρθωμα), φοράει στην πλάτη την κάμερα 360 μοιρών της Google και περπατάει στη Γροιλανδία συγκεντρώνοντας εικόνες για το Street View.

Μήνυμα τέλους στην λιτότητα έστειλε ο Τσίπρας - Μοσκοβισί: Σημαντικός εταίρος το ΔΝΤ

Το ΔΝΤ είναι πολύ σημαντικός εταίρος, θέλουμε να είναι μαζί μας, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Όπως ανέφερε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χρειάζεται μια συμφωνία που να περιλαμβάνει το ΔΝΤ, το οποίο, όπως είπε, αποτελεί δικλείδα ασφαλείας και για την Ελλάδα.Vids.

Ξεχωριστά θα πωλείται ο φορτιστής για ασύρματη φόρτιση στο iPhone 8;

Το αρκετά έγκυρο blog από την Ιαπωνία Mac Otakara αναφέρει πως η φημολογούμενη ασύρματη φόρτιση του iPhone 8 θα χρειάζεται έναν ειδικό φορτιστή που οι καταναλωτές θα πρέπει να τον αγοράσουν ξεχωριστά.
Αναφερόμενο σε πηγές κοντά στην παραγωγική αλυσίδα της Apple τονίζουν επίσης πως από την συσκευασία θα λείπει ο 3.5 mm αντάπτορας για τα ακουστικά που βρήκαμε φέτος στο

Airselfie, η μικρότερη ιπτάμενη κάμερα στον κόσμο (video)

Θέλει να φέρει την εναέρια φωτογραφία στις μάζες. Ποια εναέρια φωτογραφία; Μα τη selfie, φυσικά.
Ο λόγος, για την Airselfie. Την πιο ελαφριά και λεπτεπίλεπτη εναέρια κάμερα, η οποία ενσωματώνεται σε έξυπνο κινητό.
Είναι η πιο μικρή (διαστάσεις 3,72 εκατ. επί 2,65 εκατ.), η πιο ελαφριά (μόλις 52 γραμμάρια) φορητή κάμερα.
Ένα drone, το οποίο ενσωματώνεται σε ειδική θήκη για το κινητό.

Η Nokia επιστρέφει με μια έκπληξη: Το «θρυλικό» 3310 σε νέα έκδοση

Η Nokia επιστρέφει δυναμικά με δύο νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη στις 26/2 αλλά και μία έκπληξη: το πιο γνωστό κινητό της εταιρείας, το 3310 σε νέα έκδοση!

Το κινητό που είχε κυκλοφορήσει το 2000 αναμένεται να λανσαριστεί ως feature phone με κόστος 59 ευρώ.

Η Ινδία εκτόξευσε ταυτόχρονα 104 δορυφόρους στο διάστημα (video)

Η Ινδία προχώρησε σήμερα στην ταυτόχρονη εκτόξευση 104 δορυφόρων από έναν κοινό πύραυλο-φορέα από το διαστημικό κέντρο της Σριχαρικότα, που βρίσκεται στη νότια ομόσπονδη πολιτεία του Άντρα Πραντές.

Οι δορυφόροι εκτοξεύτηκαν με τον πύραυλο-φορέα του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικών Ερευνών (Polar Satellite Launch Vehicle PSLV-C37) στις 09:28 το πρωί (τοπική ώρα).

Ιταλία: Σε βάρος εκείνου που απατά πρώτος θα βγαίνουν τα διαζύγια

Με επίσημη απόφαση του το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι το διαζύγιο πρέπει να βγαίνει σε βάρος του μέλους του ζευγαριού που απατά πρώτο.

Η όλη υπόθεση αφορά δικαστική διαμάχη πρώην ζευγαριού για τα δικαστικά έξοδα και καταβολή τυχόν διατροφής.

Η ελληνική φέτα εκπέμπει SOS

Τον κώδωνα του κινδύνου για την προστασία της ελληνικής φέτας, ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-Καναδά (CETA), κρούουν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ).
Η εξαίρεση της ελληνικής φέτας από τα προστατευόμενα προϊόντα στη συγκεκριμένη συμφωνία και η επανεξέταση του θέματος μετά από μια πενταετία κάνει τους παραγωγούς να μιλούν για καταστροφή ενός προϊόντος

Παραχωρητήρια σε 12.000 δικαιούχους εργατικών κατοικιών

Στον καθορισμό ενιαίας τιμής μονάδας παραχώρησης στους δικαιούχους 12.000 κατοικιών σε 150 οικισμούς του τέως ΟΕΚ, θα προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας έως το τέλος του μήνα. Παράλληλα θα ανακοινώσει και πλαίσιο διευκολύνσεων αποπληρωμής χρεών προς τους οικιστές των κατοικιών αυτών, σύμφωνα με δηλώσεις του Γ.Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

Γεννηματά: «Υποτακτικοί» Τσίπρας και Μητσοτάκης

Άλλα μια χθεσινή τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά απέδειξε χθες ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να τηρούν ίσες αποστάσεις από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα χθες η κυρία Γεννηματά μιλώντας στα Παραπολιτικά επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον λίγο-πολύ «υποτακτικό», αφού όπως είπε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στη Γερμανία για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για τα αυτιά της κυρίας Μέρκελ, όταν στην Ελλάδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόγραμμα.