Το φαινόμενο Μarilyn: 51 χρόνια από το θάνατο της μεγάλης σταρ

Πενήντα ένα χρόνια μετά τον θάνατο της, η Marilyn συνεχίζει να ιντριγκάρει και να ξαφνιάζει με άγνωστες πτυχές της ζωής της που έρχονται στη δημοσιότητα.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:ΚΚΕ: Πωλούνται μόνο υποδομές και μηχανήματα του 902

Την πώληση του σταθμού 902 αριστερά στα FM ανακοίνωσε επίσημα σήμερα, Δευτέρα, το ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η πώληση έγινε «για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων του σταθμού και ότι «η πώληση αφορά υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρίας», ενώ «ο διακριτικός τίτλος και τα σήματα λεκτικά και ηχητικά παραμένουν στο Κόμμα». Αναφέρεται δε ότι «γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει έλλειμμα στην ενημέρωση του λαού, αλλά δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση».

Jennifer Aniston: Νέα εμφάνιση φουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη

Τα βλέμματα τράβηξε η φουσκωμένη της κοιλιάΤι κι αν ο μάνατζέρ της διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν έγκυος, οι νέες φωτογραφίες της Jennifer Aniston άλλα «λένε».

Η 44χρονη ηθοποιός, που ήταν για μια ακόμη φορά να ήταν εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας οπού και πρωταγωνιστεί με τίτλο «We're Τhe Millers», ωστόσο αυτή τη φορά τα βλέμματα τράβηξε η φουσκωμένη της κοιλιά.

Επιμένει στην αθωότητά του Μπερλουσκόνι: Θα μείνω και θα παλέψω

Ο Σίλβιο δήλωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της - 25.0000 διαδηλωτές που επευφημούν τον Ιταλό μεγιστάνα συγκεντρώθηκαν στην οδό Πλεμπισίτο της Ρώμης

Η Rihanna εκτός ελέγχου στο καρναβάλι των Μπαρμπέιντος

Μόνο με το μαγιό της εμφανίστηκε η τραγουδίστρια στο καρναβαλικό πάρτι... σε στιγμές ευφορίας
Για κάποια που φόρεσε ολόσωμο μαγιό και βγήκε για ψώνια δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποφάσισε να φορέσει ένα λευκό –αυτή τη φορά- ολόσωμο μαγιό και να ξεσαλώσει με φίλους της στο καρναβάλι των Μπαρμπέιντος.

Εγκρίθηκε η εξαγορά μέρους της «Δούκας» από τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης»

«Δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά», έκρινε η Επιτροπή

Ελληνογερμανικός πόλεμος στη Μύκονο- Η Bild ψαρεύει «φοροφυγάδες» στην Ψαρού

Ο 28άχρονος δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» όργωσε τη Μύκονο για δύο μέρες - χωρίς να αλλάξει ρούχα και αποφεύγοντας να βουτήξει στα γαλάζια νερά με την εντολή: «Βρες έναν Ελληνα εφοπλιστή που να πίνει σαμπάνιες και να καυχιέται ότι δεν πληρώνει φόρους»

Γαλλία, Το Βραβείο του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων απονεμήθηκε στον Μπόνο.

Το διάσημο μέλος του συγκροτήματος U2 απέσπασε το βραβείο για τη συμβολή του στη μουσική αλλά και τη σημαντική ανθρωπιστική του δράση. Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τη Γαλλίδα υπουργό Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, ο Μπόνο είπε πως αισθάνεται τεράστια τιμή, ενώ υπογράμμισε πως η διάκριση ανήκει σε όλο το συγκρότημα.

RussiaToday-Video-News-World:Μουσουλμάνοι της Αιγύπτου και των Κοπτών ζουν ειρηνικά; (RT Ντοκιμαντέρ)

Their churches are set on fire. They are killed on the streets. Their women are kidnapped and converted to Islam by force. The Coptic Christians of Egypt are the largest Christian community in the Middle East. RT explores the dramatic changes that the fall of Hosni Mubarak's regime brought about.