Χ.Κλουμ: Έκλεισε τα 51 και πόζαρε ολόγυμνη στο Instagram (φωτο)

 Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της και «πλημμύρισε» το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία σειρά από σέξι αναρτήσεις.

Το supermodel έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά από τους εορτασμούς της το Σαββατοκύριακο μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Η Mirror «υμνεί» την Πάρο και τη Μήλο – «Είναι ιδανικοί προορισμοί»

 Η βρετανική εφημερίδα Mirror, «υμνεί» με δημοσίευμά της την Πάρο και τη Μήλο, καθώς συγκαταλέγει τα δύο νησιά ανάμεσα στους εναλλακτικούς ελληνικούς προορισμούς.

Η γνωστή Tik Toker Amanda Monique στο ειδικό αφιέρωμά της για την Ελλάδα γράφει:

«Τα γραφικά χωριά και οι όμορφες παραλίες της Πάρου την καθιστούν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση.

Η Μήλος είναι γνωστή για τα μοναδικά τοπία της, με παραλίες με κόκκινο και λευκό βράχο που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.

Τι βλέπετε πρώτο στην εικόνα; Απλό τεστ αποκαλύπτει πως αντιμετωπίζετε τη ζωή Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε αυτό που βλέπετε πρώτο

 Τεστ προσωπικότητας υπόσχεται να αποκαλύψει πώς αντιμετωπίζετε τη ζωή και εάν λειτουργείτε περισσότερο προσεκτικά ή είστε πιο ανέμελος/-η.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.


FURIOSA: A Mad Max Saga (Furiosa: H Γέννηση της Οργής)

 H ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους.

Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Ισραήλ-Δημοσκόπηση: Το 40% υποστηρίζει την ισραηλινή πρόταση για εκεχειρία- Σε έδρες προηγείται η αντιπολίτευση

 Δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι του Ισραήλ έδειξε ότι το 40% των ερωτηθέντων υποστηρίζει την ισραηλινή πρόταση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την Παρασκευή, ενώ το 27% είναι αντίθετο.

Στη συνέχεια της έρευνας, το 40% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η συναλλαγή, εάν προχωρήσει, θα οδηγήσει στο τέλος του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ το 34% είναι της άποψης ότι, ακόμη και αν υπογραφεί συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ο ισραηλινός στρατός θα επιστρέψει στο πεδίο της μάχης

Κλάουδια Σέινμπαουμ: Το προφίλ της πρώτης γυναίκας – προέδρου του Μεξικού

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής, η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού, Κλάουδια Σέινμπαουμ, θα πάρει την 1η Οκτωβρίου τη σκυτάλη στα ηνία της χώρας από τον πολιτικό της μέντορα, τον απερχόμενο πρόεδρο Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, για μια εξαετή θητεία, ως το 2030.

Ο πρώτος πιλότος της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται ήδη στο Κίεβο ως εκπαιδευτής για την εκπαίδευση των F-16

 

 


 














H Ντακότα Φάνινγκ μιλά για τον Τομ Κρουζ και δηλώνει «ευγνώμων» για το ταξίδι της στην υποκριτική

 Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τη συνεργασία της Ντακότα Φάνινγκ (Dakota Fanning) με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στο θρίλερ “War of the Worlds”, του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg).

Ο σούπερ σταρ της δράσης εξακολουθεί να δείχνει την αγάπη του προς εκείνη και κάθε χρόνο της στέλνει ένα δώρο γενεθλίων.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια μίλησε για την τρυφερή κίνηση του Κρουζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Watchers”, που πραγματοποιήθηκε στο AMC Lincoln Square στη Νέα Υόρκη.

Στ. Κασσελάκης: Η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου – Επιλογή μου να παρουσιάσω τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές

 «Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου.

Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές» τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει «Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Σε Λευκό Πύργο και Λιμάνι σήμερα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

 Στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσουν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών εκδηλώσεων, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ερευνητές αποκάλυψαν τις μυστηριώδεις ιδιότητες ενός σπάνιου ραδιενεργού στοιχείου

 Σχεδόν 80 χρόνια αφότου οι επιστήμονες στο Εθνικό Εργαστήριο Oak Ridge στο Τενεσί των ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα εξαιρετικά σπάνιο ραδιενεργό στοιχείο που ονομάζεται προμήθειο, μια άλλη ερευνητική ομάδα στο ίσιο εργαστήριο κατάφερε κάτι που θα μπορούσε να «ξαναγράψει τα βιβλία χημείας». 

Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή νέα μέθοδο, οι ερευνητές ανακάλυψαν τις βασικές ιδιότητες του προμηθείου, ενός στοιχείου σπάνιας γαίας με ελάχιστα κατανοητές εφαρμογές.

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Προεκλογικές «φωτιές» για το τεκμαρτό εισόδημα – Σχέδιο δράσης με προσφυγές σε δικαστήρια και ΔΕΑ

 Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων για τα τεκμήρια φορολόγησης, προχωρώντας σε «μπαράζ» προσφυγών στα αρμόδια δικαστήρια αλλά και την Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ο τεκμαρτός προσδιορισμός του καθαρού εισοδήματος, που οδηγεί σε αυξημένες φορολογικές επιβαρύνσεις αλλά και η ελεγκτική διαδικασία, έχει ξεσηκώσει τους θεσμικούς φορείς,

Τιμολόγια ρεύματος: Αυξήσεις στα «πράσινα» έκαναν οι προμηθευτές για τον Ιούνιο – Αναλυτικά οι νέες τιμές

 Σε αυξήσεις στα πράσινα τιμολόγια ρεύματος για τον Ιούνιο προχώρησαν οι προμηθευτές εξαιτίας της ανόδου της χρηματιστηριακής τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας τον προηγούμενο μήνα.

Ειδικότερα, η μέση τιμή στο Χρηματιστήριο Ενέργειας το Μάιο διαμορφώθηκε στα 81,08 ευρώ ανά μεγαβατώρα έναντι 60,11 ευρώ ανά μεγαβατώρα τον Απρίλιο.

  • Το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο για τον τρέχοντα μήνα είναι της ΔΕΗ, η οποία αύξησε το ποσοστό έκπτωσης στο 38%, απορροφώντας μεγάλο μέρος της αύξησης.

Σε κλοιό ζέστης με 38άρια και αφρικανική σκόνη η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου – Προβλέψεις για αρκετά θερμό καλοκαίρι

 Σε τροχιά ανόδου και σήμερα η θερμοκρασία, καθώς η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένεται να κυλήσει με τον υδράργυρο να δείχνει 3 έως 6 βαθμούς παραπάνω από ό,τι τα τελευταία 20 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

 Ήδη χθες Κυριακή καταγράφηκαν υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τη μέγιστη της ημέρας να σημειώνεται στη Σκάλα Μεσσηνίας στους 37,8 °C. Σε αυτά τα επίπεδα αναμένεται να σκαρφαλώσει ο υδράργυρος την Τρίτη και την Τετάρτη, τοπικά σε περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και Πελοποννήσου και της Κρήτης.