Τα πλουσιόπαιδα της Σιγκαπούρης που οδηγούν τα αυτοκίνητά τους… γυμνά

Η Σιγκαπούρη θεωρείται ως η «γη με τα πιο ακριβά πράγματα», το πιο ακριβό μέρος για να ζει κάποιος στον πλανήτη και η περιοχή όπου ζουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι.
Έτσι δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι κάποια από τα παιδιά της Σιγκαπούρης κάνουν την πιο πολυτελή ζωή στον κόσμο. Τα αριστοκρατικά, πανάκριβα αυτοκίνητά τους, τα ατελείωτα μετρητά και η χλιδάτη ζωή τους, κάνουν τους πλούσιους νέους άλλων χωρών να μοιάζουν φτωχοί μπροστά τους.

Τι ξέχασε να κρύψει η Σακίρα και «έπεσε» το Ίντερνετ; (Photo)

Η πασίγνωστη Κολομβιανή τραγουδίστρια, η Σακίρα, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook η οποία προκάλεσε πανικό στου Ίντερνετ.

Η γνωστή τραγουδίστρια απεικονίζεται να βάφει τα νύχια της αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Στο κάτω ράφι του κομοδίνου της διακρίνεται ένας μεγάλος μωβ δονητής, ο οποίος προκάλεσε πραγματική θύελλα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παλάτι που πουλάει ο Ντι Κάπριο έναντι 11 εκατ. δολαρίων Δείτε φωτογραφίες

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει «αντίο» στο Μαλιμπού, με την πώληση του παραθαλάσσιου σπιτιού του στην πόλη της Καλιφόρνια έναντι 11 σχεδόν εκατομμυρίων δολαρίων (για την ακρίβεια 10.950.000).
Ιστοσελίδα που ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σημειώνει ότι ο 41χρονος ηθοποιός πουλάει το σπίτι του έναντι της συγκεκριμένης τιμής, καθώς επιθυμεί να κερδίσει πολλά από αυτό.

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ

Η αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ έπειτα, από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του, διευκρινίζει ο ιστότοπος.

Γκάφα «ακατάλληλη για ανηλίκους» από αυστραλιανή εφημερίδα! (Photo)

Μια… ακατάλληλη για ανηλίκους εικόνα βρίσκεται στο οπισθόφυλλο της αυστραλιανής εφημερίδας «Border Mail», η οποία προκαλεί σοκ στους αναγνώστες του φύλλου.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί στα σύνοτα της Νέας Νότια Ουαλία με την Βικτώρια στην Αυστραλία.
Η εν λόγω ακατάλληλη φωτογραφία συνοδεύει ένα άρθρο για τη συνταξιοδότηση ενός άνδρα, του Ντάνιελ Μάχερ, ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου «Albury Tigers».

Το φυσικό και εξαιρετικά απλό υποκατάστατο του… βιάγκρα

Μία έρευνα έρχεται να δημιουργήσει... πανικό στις φαρμακευτικέ εταιρείες που ασχολούνται με τα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών. Η έκθεση των ανδρών στο λαμπερό φως μπορεί να βελτιώσει την εξασθένηση της σεξουαλικής διάθεσης, αναφέρει έρευνα ιταλικού πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με την έρευνα, όπως γράφει ο Independent, η έκθεση στο φως αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία και ικανοποίηση.

Καρέ – καρέ η πτώση του Απάτσι στη θάλασσα Βίντεο - ντοκουμέντο από το συμβάν

Βίντεο δείχνει καρέ-καρέ την πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ορφανού κοντά στη Θεσσαλονίκη.
Στο βίντεο που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται το ελικόπτερο να χάνει ύψος μετά από ελιγμό, να πέφτει στη θάλασσα και να γυρίζει ανάποδα.

Βαρδινογιάννης για Star: Θα δικαιωθούμε από το ΣτΕ

Περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε, δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα “θαλασσοδάνεια” σε κόμματα και ΜΜΕ κληθείς να σχολιάσει τον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλειπτικές άδειες. Τόνισε πάντως ότι ήδη εκπονούνται σχέδια προκειμένου να βρεθούν οι τρόποι εκπομπής του καναλιού, όχι με παράνομη μορφή, και χωρίς να μπει στο περιθώριο ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»

Με «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» μοιάζουν όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στα νησιά μας, με αποκορύφωμα τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στη Μόρια, γεγονότα που αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης και την επιτακτική ανάγκη για άμεση λύση στο προσφυγικό.
Ως παράταξη από την πρώτη στιγμή επισημάναμε το αυτονόητο: ότι οι εξελίξεις θα είναι δραματικές, τόσο για τους χιλιάδες

«Φουρτούνες» για το «Αίολος Κεντέρης» Πού βρίσκεται τώρα το «θρυλικό» πλοίο της ΝΕΛ

Καθυστερεί η ολοκλήρωση των εργασιών στο «Αίολος Κεντέρης» και στη δρομολόγησή του στη γραμμή Αγκούστα Σικελίας - Βαλέττα Μάλτας καθώς προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, κάποια προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι επισκευαστικές εργασίες στη Gas Turbine, τη μηχανή που δίνει τη δυνατότητα στο πλοίο να αναπτύξει πολύ υψηλές ταχύτητες -σύμφωνα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το πλοίο αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβων-,

AΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ APACHE ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΣΑΡΙΣΑ 2016" - ΣΩΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Ελικόπτερο Απάτσι κατέπεσε στη Β. Ελλάδα..Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την είδηση ότι στρατιωτικό ελικόπτερο, τύπου Apache (ΑΗ-64D της αεροπορίας στρατού), κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Στρυμονικό Κόλπο (Κόλπος Ορφανού), ανατολικά της Χαλκιδικής.

​Η πτώση του ελικοπτέρου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «ΣΑΡΙΣΑ 2016» Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr,

«Τελειώστε τον Παππά», οι εντολές στους δημοσιογράφους του #perouka_gate

Στον απόηχο του χθεσινού σκανδάλου #perouka_gate, το οποίο ομολογουμένως προκάλεσε θυμηδία στην πλειοψηφία του κόσμου και σκεπτικισμό στη δημοσιογραφική πιάτσα, τα ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το αν οι δύο δημοσιογράφοι ενήργησαν αυτοβούλως ή αν έλαβαν εντολές.
Τα δεδομένα
  • Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι την ελληνική αποστολή και τον Νίκο Παππά, με στόχο να εξακριβώσουν τι ακριβώς κάνει στη Νέα Υόρκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Σαν σήμερα «έφυγε» ο Νομπελίστας Γιώργος Σεφέρης

Ποιητής, δοκιμιογράφος, μεταφραστής και διπλωμάτης , ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες που τιμήθηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1963, «έφυγε» σαν σήμερα, το 1971.
Ο λόγος για τον Γεώργιο Σεφεριάδη, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.
Ο Σεφέρης γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 1900 στη Σμύρνη. Ήταν το μεγαλύτερο παιδί του Στυλιανού Σεφεριάδη δικηγόρου,

NBA: Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και του το έδειξαν έμπρακτα με το νέο 4ετές συμβόλαιο, που του πρόσφεραν και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2013 στα «ελάφια»

Ο «Σταυρός του Νότου» μετακομίζει στην Τεχνόπολη για καλό σκοπό 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου.

Ο «Σταυρός του Νότου» γιορτάζει και «μετακομίζει» για 3 βράδια, στις 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, ενισχύοντας μεταξύ των άλλων με αυτές τις συναυλίες το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Τρεις ημέρες γεμάτες μουσική με καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, που έβαλαν την ενέργεια και το ταλέντο τους. Μουσικοί, συνθέτες και τραγουδιστές που έγραψαν ιστορία και ενηλικιώθηκαν παρέα με τον «Σταυρό του Νότου» αυτά τα 20 χρόνια.

Super League: νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης

Ένα αρνητικό σερί 5 ηττών στην Τρίπολη σταμάτησε ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με νίκη 2-1 επί του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία καθώς αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες σε όλο το β ημίχρονο και παραμένουν δίχως βαθμό.
Στο πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον Αστέρα, που δεν μπορούσε και πάλι να δημιουργήσει φάσεις, έχοντας προβλήματα και αμυντικά, που εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος σκοράροντας δύο γκολ.
 Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε έντονες αναταράξεις στο αεροπλάνο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη