Χειμωνιάτικο σκηνικό σήμερα με καταιγίδες και χιόνια – Το «έστρωσε» σε Κοζάνη και Τρίκαλα

 Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται σήμερα στη χώρα
    Χιόνια στο κέντρο της Κοζάνης
    Χιόνια και στα Τρίκαλα
    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Αισθητό θα γίνει το νέο κύμα κακοκαιρίας στις περισσότερες περιοχές σήμερα Τρίτη, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εκρηκτική απορία.

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρέθηκε από πολύ νωρίς το πρωί, στις 09:00, ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής από τη βομβιστική επίθεση, αλλά και να συμπαρασταθεί στον ιδιοκτήτη του ομίλου Γιάννη Αλαφούζο.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τη λεζάντα: «Με τον Γιάννη Αλαφούζο τώρα στον βομβαρδισμένο ΣΚΑΪ. Σιγά μην μας ρίξουν το ηθικό οι τρομοκράτες. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία δεν φοβούνται!».

«Καρφώθηκε» η Μάρκου – Προανήγγειλε επιστροφή του ΔΝΤ με Μητσοτάκη πρωθυπουργό Δειτε το βιντεο.

Τις νεοφιλελεύθερες διαθέσεις του κόμματός της «πρόδωσε» η βουλευτίνα της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου, η οποία, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα από το βήμα της Βουλής, επί της ουσίας προκατέβαλε την επιστροφή του ΔΝΤ στη χώρα υπό μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σάλος στην Ιταλία με φωτογραφία του Σαλβίνι με έμπορο ναρκωτικών

 Σειρά αντιδράσεων προκαλεί στην Ιταλία φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με οπαδό της Μίλαν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών
Η φωτογραφία τραβήχτηκε με κινητό την περασμένη Κυριακή, στην γιορτή για τα πενήντα χρόνια των Ultras, των οργανωμένων φανατικών οπαδών της Μίλαν.

Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει ο Καμμένος; Μην ανησυχείτε

 Η χαλαρή κουβέντα του Αλ. Τσίπρα με τους δημοσιογράφους και η αποκάλυψη για τον Π. Καμμένο
Με καλή διάθεση βγήκε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός από την Αίθουσα της Ολομέλειας και απάντησε με χαλαρότητα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που… του την είχαν στημένη στο διάδρομο.
«Να περιμένουμε άγρια κόντρα;» τον ρώτησαν για την αυριανή συζήτηση που ολοκληρώνεται με τις τοποθετήσεις επί του προϋπολογισμού και θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί. «Όχι», απάντησε χαμογελαστός ο

Πολάκης: Οι στυγνοί αριθμοί καλύτερη απάντηση στα μοιρολόγια

 Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χρωστούμενα από εφημερίες και υπερωρίες προηγούμενων ετών
«Η καλύτερη απάντηση στα πολλά ψέματα και τα μοιρολόγια που ακούσαμε είναι οι στυγνοί αριθμοί». Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή, τονίζοντας ότι η απάντηση της κυβέρνησης στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση είναι μόνο οι αριθμοί σε σχέση με το τι παρέλαβε και τι κατάφερε να κάνει για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Ο Σαμαράς, η ΝΔ και τα σχέδια για την επόμενη μέρα

 Ο πρώην πρωθυπουργός έχει πολλούς λόγους να επιθυμεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο οργανωτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε μια εμφατική παρέμβαση για το ζήτημα που «διαπερνά» την πολιτική ζωή της χώρας: το «Μακεδονικό». Αναζωπύρωσε έτσι -σε όλους τους πολιτικούς χώρους- τον προβληματισμό για τον βαθμό επίδρασης των θέσεών του στην αξιωματική αντιπολίτευση και κατ’ επέκταση συνολικά στις εξελίξεις. Με απλά λόγια επαναφέρει το ερώτημα: Πού το πάει ο Αντώνης Σαμαράς;

Πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια από το ΚΙΝΑΛ

 Ακόμη και στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά μπορεί να «κοπούν» ή να επανεξεταστεί η υποψηφιότητά τους σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της εκλογικής βάσης
Το «σήμα» της εκκίνησης για την πλέον «απαιτητική» προεκλογική εκστρατεία που ξεκινά για το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς να γνωρίζει το πότε ακριβώς θα στηθούν οι εθνικές κάλπες, έδωσε χθες η Φώφη Γεννηματά.
Μετά το έντονο παρασκήνιο των δύο τελευταίων 24ώρων, που η Επιτροπή Ψηφοδελτίων ανέλαβε να συγκροτήσει την πρώτη λίστα των 237 υποψήφιων βουλευτών (περίπου το 56% των εθνικών ψηφοδελτίων), η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απηύθυνε μέσω της ομιλίας της στην Κεντρική Επιτροπή κάλεσμα συστράτευσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων,