Νέα ήττα για το.... φάντασμα της Εθνικής μας με 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία

Ούτε στο Μπέλφαστ έδειξε σημάδια... ζωής η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας έτσι μοιραία ακόμη μία ήττα στα προκριματικά του Euro 2016.

Το... τρένο της πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης μπορεί να έχει χαθεί προ πολλού ωστόσο η «γαλανόλευκη» απέναντι στη Β. Ιρλανδία ήθελε να σπασει το ρόδι.

Νίκη-πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, 70-64 τον Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

«Πράσινο» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι αιωνίων για τη φετινή σεζον.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 70-64 του Ολυμπιακού στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη την Πέμπτη στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ και με αυτή τη νίκη πήρε το τέταρτο εισιτηριο που οδηγεί στα ημιτελικά, όπου έχουν προκριθεί ήδη ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Φάρος Κερατσινίου.

Στους «4» του Κυπέλλου ο Φάρος Κερατσινίου, απέκλεισε 4η ομάδα της Α1!

Μετά τον Κολοσσό Ρόδου, το Λαύριο και τα Τρίκαλα, ο Φάρος Κερατσινίου νίκησε σήμερα και την Κηφισιά στην παράταση με 61-59 στον νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 33-27, 47-41, 56-56κ.α., 61-59 -παρ.

Ξεκινά απόψε στο πάρκο Τρίτση το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Ξεκινούν σήμερα το απόγευμα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον οι τριήμερες κεντρικές εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, μετά από καθυστέρηση λίγων ημερών, λόγω της διεξαγωγής των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.
Το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές» προέκυψε από τη σύνθεση στίχων από δυο διαφορετικά ποιήματα του κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ.

Πολυτελές σπίτι πάνω σε ρόδες για ατελείωτα ταξίδια! [φωτο βιντεο ]

Το νέο «κόσμημα»με ρόδες παρουσίασαν οι κατασκευαστές της εταιρείας American Eagle για το 2016: μηχανοκίνητο σπίτι αξίας 700.000 δολαρίων που έχει το χώρο και τις ανέσεις σουίτας πολυτελούς ξενοδοχείου- και κινείται με τροχούς.

Ευρύχωρο σαλόνι, πλήρης κουζίνα, άνετο υπνοδωμάτιο, τρεις τηλεοράσεις, πλήρες μπάνιο, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο μπορούν να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Πρόστιμα σε 233 πρατήρια για νοθευμένα καύσιμα* H λίστα με τα 233 πρατήρια

Πρόστιμα σε συνολικά 233 πρατηριούχους υγρών καυσίμων επέβαλε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργεια και κλιματικής αλλαγής για νοθεία σε βενζίνη καθώς και σε πετρέλαιο κίνησης ή θέρμανσης.

Είπε «ναι» στο αίτημα της ΑΕΚ η Δούρου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ρένας Δούρου στο αίτημα της ΑΕΚ για να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πιο συγκεκριμένα η Περιφερειάρχης Αττικής απάντησε καταφατικά στην Ερασιτεχνική του συλλόγου, συμφωνοντας να κάτσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι για το γηπεδικό ζήτημα των κιτρινόμαυρων.

Η βουλευτίνα του Ποταμιού που «πεινούσε» με 5.500 ευρώ! Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη δυστυχία!!!

Τελικά το θράσος κάποιων ανθρώπων είναι αξεπέραστο - Διαβάστε για το «δράμα» της Χριστίνας Ταχιάου, πρώην βουλευτή του Ποταμιού που δεν μπορούσε να ζήσει με 5.500 ευρώ καθαρά!
Την ώρα που η μισή Ελλάδα ζει κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας και εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες σιτίζονται με 500 και 600 ευρώ το μήνα η πρώην βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου εκφράζει το

Λέανδρος Ρακιντζής: Δέκα χρόνια χωρίς διαφθορά θα «έσβηναν» το δημόσιο χρέος

Το κόστος της διαφθοράς φτάνει τα 33 δισ. ευρώ ετησίως, συνεπώς αν για 10 χρόνια δεν είχαμε φαινόμενα διαφθοράς, θα είχε εκλείψει το δημόσιο χρέος της χώρας». Αυτό ανέφερε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής. Ανέφερε επίσης ότι η διαφθορά είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία και για να καταπολεμηθεί απαιτείται

Η «καρδιά» της γης, μεγαλώνει και κρυώνει

Η σφαίρα από συμπαγή σίδηρο που αποτελεί τον πυρήνα της Γης και έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το νάνο πλανήτη Πλούτωνα, σχηματίσθηκε πριν από ένα έως ενάμισι δισεκατομμύριο χρόνια, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων.
Οι ερευνητές από πολλές χώρες (Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Φινλανδία), με επικεφαλής τον ειδικό στον παλαιομαγνητισμό Αντι Μπίγκιν

Με ντέρμπι αιωνίων ξεκινούν τα προημιτελικά Κυπέλλου

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν απόψε στο «βουβό» ΣΕΦ

Η σεζόν τελειώνει τα τελευταία χρόνια παραδοσιακά με αυτούς. Την τελευταία διετία… αρχίζει κιόλας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν για δεύτερη σερί χρονιά το πρώτο τους επίσημο ματς στα προημιτελικά Κυπέλλου. Απόψε γηπεδούχοι είναι οι «ερυθρόλευκοι», αλλά όπως και πέρσι οι «πράσινοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

O γερμανικός Τύπος για την ψήφο εμπιστοσύνης

FAZ και Handelsblatt στο τέλος των άρθρων τους, προτίμησαν να αναφερθούν στις άσχημες προβλέψεις για την πορεία του ελληνικού χρέους, το οποίο αναμένεται να φτάσει τα 333,5 δισ

Την ψήφο εμπιστοσύνης που «κέρδισε» ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα.

Το αφιέρωμα της ρωσικής τηλεόρασης για το Su-34 με ελληνικούς υπότιτλους [βίντεο]

Δείτε τις εντυπωσιακές δυνατότητες του Su-34 ή  «Ιπτάμενου  Σκυλιού του Πολέμου» όπως το αποκαλούν οι Ρώσοι με Ελληνικούς Υπότιλους.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος του επεισοδίου Air Dogfight (Воздушный бой) από την ρώσικη εκπομπή The Proving Ground (Полигон) στο κανάλι Ρωσσία 2 (Россия 2).

Το «ιρανικό χέρι» στη Συρία: Ο στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι, που σχεδίασε με τους Ρώσους την επέμβαση υπέρ του Άσαντ

Ο Ιρανός στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι, ο οποίος επισκέφθηκε τον Ιούλιο στη Μόσχα για να εξηγήσει στη ρωσική ηγεσία πώς μια σειρά από ήττες του καθεστώτος Άσαντ θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια τελική νίκη με τη βοήθεια της Ρωσίας, βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιεύματος του Reuters.
Η επίσκεψη Σολεϊμάνι στη Μόσχα ήταν το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της ρωσικής επέμβασης,

Δείτε τους ρωσικούς πυραύλους cruise να περνούν πάνω από το Ιράκ πριν χτυπήσουν τον ISIS (vid)

Δείτε τους ρωσικούς πυραύλους Cruise που εκτοξεύτηκαν από την Κασπία Θάλασσα να περνούν πάνω από το Ιράκ πριν πλήξουν τους στόχους των τζιχαντιστών στη Συρία.

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα - Ισχυρή πλειοψηφία με 155 "ναι" με την στήριξη των ΑΝΕΛ

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, 155 βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δηλαδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Συνολικά, η κυβέρνηση έλαβε 155 θετικές ψήφους, έναντι των 144 βουλευτών της αντιπολίτευσης που αρνήθηκαν παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.