Πατινάζ στα παγωμένα κανάλια του Άμστερνταμ (pics & vids)

Τα γραφικά κανάλια της ολλανδικής πρωτεύουσας πάγωσαν για τα καλά κι οι Ολλανδοί δεν έχασαν ευκαιρία να προπονηθούν στο πατινάζ στον πάγο.Το κύμα ψύχους που πλήττει την Ευρώπη, «πέρασε και από το Άμστερνταμ», με τέτοια, μάλιστα, ένταση, που μερικά από τα ιστορικά κανάλια της πόλης πάγωσαν, επιτρέποντας στους κατοίκους της ολλανδικής πρωτεύουσας να κάνουν πατινάζ ανάμεσα στους δρόμους και κάτω από τις πέτρινες γέφυρες!

«Επίθεση» στον Μπερλουσκόνι από γυμνόστηθη Femen πάνω στην κάλπη (vid)

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας την ώρα που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο του Μιλάνο.Πάγωσε» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καθώς ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς μία γυμνόστηθη ακτιβίστρια έκανε «έφοδο» στο εκλογικό κέντρο που ψήφιζε ο επικεφαλής του δεξιού συνασπισμού στις σημερινές εκλογές της Ιταλίας.

«Ναι, είμαι 5ος στον Κόσμο!» gTV

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ήταν μετά τον τελικό ο Εμμανουήλ Καραλής για την 5η θέση στον κόσμο. Δείτε τις δηλώσεις του στο gTV. MΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δήμος Μπουλούκος,
Ο Εμμανουήλ Καραλής με το έξοχο άλμα στα 5.80, όχι μόνο βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, αλλά κατετάγη 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Ιγκλέσιας: «Πάντα για το καλύτερο»

Ο Ιγκλέσιας ήταν σήμερα ο «χρυσός σκόρερ» του Αστέρα και μέσω της NOVA, τόνισε πως οι Αρκάδες κοιτάνε κάθε ματς ξεχωριστά και... όπου βγει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Για αυτό έμεινα ψηλά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ... Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Μουνάφο μου είπε να πάω ψηλά για το φάουλ που είχαμε κερδίσει. Χάνουμε την κεφαλιά, μας κάνουν κόντρα επίθεση αλλά ξαφνικά βρέθηκα μέσα στην περιοχή".

Ξύλο παραγόντων με παίκτες στην Τρίπολη μετά τη λήξη (pics & vid)

Ενταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης, μεταξύ του γενικού αρχηγού του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Νίκου Καλτσά του Αστέρα. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, η «φωτιά» επεκτάθηκε, καθώς στον καυγά μπήκαν και άλλοι παίκτες αλλά και παράγοντες των δύο ομάδων. Ο Μπέρτος έπιασε από τον λαιμό κι έριξε στο έδαφος τον «σβούρα», ο Λουτσέσκου έξαλλος ζητούσε τον λόγο από τον παίκτη της Τρίπολης και γενικά... κόσμος και κοσμάκης μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τη φυσούνα σε... arena! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, αλλά μετά από μερικά λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Ντάβιντε Αστόρι

Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (4/3) άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα σε ηλικία 31 ετών.Ο Ιταλός αμυντικός και διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή των «βιόλα» για την αναμέτρηση της Serie A με την Ουντινέζε, ωστόσο, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η λίγκα αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι στο Ούντινε, που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 16:00. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Η απονομή στην Κατερίνα Στεφανίδη Πιστή και πάλι στο ραντεβού της με τα μετάλλια

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν και πάλι πιστή στο ραντεβού της με τα μετάλλια σε όλους τους μεγάλους αγώνες μετά το 2015 και μπορεί να μην έφτασε στην κορυφή αλλά και το χάλκινο σε Παγκόσμιο Πωτάθλημα κλειστού στίβου πιστοποίησε την τεράστια αξία της.


Η Στεφανίδη πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 4.80 και έμεινε πίσω από την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4.95 και τη Σιντόροβα από τη Ρωσία που αγωνίστηκε ως ανεξάρτητη, με 4.90.

Ερήμωσε η Ανδριανούπολη τις τελευταίες ώρες, λόγω μποϊκοτάζ των Εβριτών

Μετά από κάλεσμα μέσα από το facebook του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη ¨Κανείς Έλληνας στην Τουρκία εως την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας. Οικονομικό «μποϊκοτάζ».

Χιλιάδες άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν,


Να επιταχυνθεί η ενταξιακή διαδικασία των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει παρουσίασε πρόσφατα τους βασικούς πυλώνες δράσεων και θεσμικών μεταρρυθμίσεων στα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων (Σερβία, Αλβανία, πΓΔΜ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κόσοβο), με στόχο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής προοπτικής και την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι πυλώνες αυτοί δεν διαφοροποιούνται από τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές και το πλαίσιο συμμόρφωσης με βάση το ευρωπαϊκό κεκτημένο, όπως ίσχυε για όλα τα υποψήφια προς ένταξη κράτη, ωστόσο για τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιφέρεια

Μεγάλο ενδιαφέρον για τους υδρογονάνθρακες στη δυτική Ελλάδα - Ποιες εταιρείες συμμετέχουν

Περισσότερες από έξι πετρελαϊκές εταιρείες έχουν αγοράσει τα πακέτα των δεδομένων σεισμικών ερευνών στο Ιόνιο και την Κρήτη, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για συμμετοχή στο διαγωνισμό για την παραχώρηση των εν λόγω περιοχών για έρευνες υδρογονανθράκων.

Άνοιξαν οι κάλπες στην Ιταλία - Κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση

Πάνω από σαράντα έξι εκατομμύρια ιταλοί καλούνται να ψηφίσουν, σήμερα, για την ανανέωση της βουλής και της γερουσίας. Πρόκειται να εκλεγούν 618 βουλευτές, 309 γερουσιαστές και 18 εκπρόσωποι των απόδημων ιταλών.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και οι πολίτες μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν μέχρι τις 11 το βράδυ.

Βάσει του νέου εκλογικοί νόμου, τα δυο τρίτα των βουλευτών και γερουσιαστών θα εκλεγούν με απλή αναλογική, και το ένα τρίτο με πλειοψηφικό σύστημα. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια κάποια καθυστέρηση στην καταμέτρηση των ψήφων.

Ο Μπόρις Τζόνσον συστήνει ...αυτοσυγκράτηση στους Κύπριους απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

Αυτοσυγκράτηση για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ συνέστησε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον. Σε ερώτηση του Euronews ο κ. Τζόνσον ανέφερε ότι αυτό που δείχνει η παρούσα κατάσταση είναι η ζωτική σημασία να υπάρξει συμφωνία στην Κύπρο.

Το ρεσάλτο των κομάντο του Λιμενικού στο πλοίο της κάνναβης στην Κρήτη (εικόνες)

Τουλάχιστον 1,3 τόνους κατεργασμένη κάνναβη σε μορφής σοκολάτας, αξίας περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισε το λιμενικό σώμα στο αλιευτικό σκάφος CELINE STAR με πλήρωμα 4 υπηκόους Συρίας, που ακινητοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα μετά από συντονισμένη επιχείρηση, 60 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά της Κρήτης κοντά στην Ιεράπετρα.

Παραδίδεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο υπερκόμβος του Ρίου

Θέμα ημερών είναι η παράδοση του κόμβου του Ρίου, ένα ιδιαιτέρως πολύπλοκο τεχνικό έργο, καθώς θα εξυπηρετεί οκτώ διαφορετικές κατευθύνεις.

Στην τελική του μορφή ο κόμβος του Ρίου θα περιλαμβάνει τρεις άνω διαβάσεις, έξι κάτω διαβάσεις, δύο γεφυρώσεις του ποταμού Σέλεμνου και πολλαπλές ράμπες εισόδου- εξόδου.

Με την ολοκλήρωση του αναμένεται να εξυπηρετεί καθημερινά περί τα 20.000 οχήματα.

Ενοχλημένος με τις δηλώσεις Δαβάκη ο Μητσοτάκης-Δειτε Βιντεο.

«Απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει» ακούγεται να λέει ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στην Σπάρτη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα που σοκάρει.