Κόσμος- Κορυφαία 25 σημεία ενδιαφέροντος

Κάναμε τον γύρο ενός τοίχου και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ολόκληρη η πόλη, με το μεγαλείο της να αποκαλύπτεται περίλαμπρο κάτω από το δυνατό φως του ήλιου. Όλες οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν.

Florida Keys Guitar Festival to Star Six Virtuosos in Seven Summer Concerts

Classical and jazz guitar concerts are to take center stage during the Florida Keys' summer season.

The Florida Keys Guitar Festival is to present six guitar virtuosos in seven concerts between June 4 and Aug. 7 including Mateo, Steve Ramos, Bob Hanni, Larry Baeder, Michael Gillis and Mike Emerson.

Ο Ομπάμα είναι cool: Πίνει μπίρα και τρώει νουντλς σε 'ταπεινό' εστιατόριο με τηλεοπτικό σεφ.(Φωτό+Βίντεο)

Barack Obama: Chào Mừng Đến Việt Nam - Welcome To Vietnam

Όταν ο Ομπάμα έφαγε νουντλς με έξι δολάρια στο Βιετνάμ μαζί με τον γνωστό τηλεοπτικό σεφ Anthony Bourdain
Adtech Ad
Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι cool και το έδειξε και στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βιετνάμ.

AdTech Ad
Ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με τον γνωστό τηλεοπτικό σεφ Anthony Bourdain με τον οποίο δείπνησε και συζήτησαν για το ταξίδι του στην Ασία.

Ελλάδα- Σε δημόσια διαβούλευση ο κανονισμός πτήσεων drone

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τίθεται με απόφαση του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ο κανονισμός πτήσεων των συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Η διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Αντίο Mega.... Τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι..

Όλα τα μεγάλα μαγαζιά από μέσα πέφτουν. Όσο ισχυροί κι αν είναι οι εξωτερικοί εχθροί, όσο και να φταίει η συγκυρία, όσο και να κάνει τα καπρίτσια του ο καιρός, τα προβλήματα τα εσωτερικά είναι που γκρεμίζουν τους ισχυρούς οίκους. Έτσι έπεσε η Ρώμη, έτσι έπεσε η Πόλη, έτσι πέφτει και το Mega. Λόγω εσωτερικής έριδας, λόγω ασυμφωνίας, λόγω αδυναμίας συνεννόησης των μετόχων του. Των νυν μετόχων του και των υποψηφίων.

Μέχρι πότε ζητιάνος με περιουσία στο στρώμα; Τελικά είναι απίστευτα ελληνικό αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας.

Τελικά είναι απίστευτα ελληνικό αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας.

Μόλις κάποια κυβέρνηση πάει να πάρει οικονομικά μέτρα που θα βοηθήσουν τη χώρα να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της φτωχοποίησης, όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, εν χορώ, συνασπίζονται εναντίον της.
Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι προκειμένου να εναντιωθούν, τα κόμματα καταφέρονται (για να ακριβολογούμε τα περισσότερα) και κατά των ίδιων των θέσεών τους.

Μήπως να σταματήσω να πίνω γάλα; ..Βελτιώστε την κοιλιά σας με ασβέστιο και βιταμίνη C στη διατροφή

Τα  γαλακτοκομικά  προϊόντα προκαλούν όντως διχογνωμία, μιας και αφενός οι οργανισμοί υγείας τα θεωρούν απαραίτητα για την υγεία των οστών, αφετέρου δε εγείρονται φωνές ενάντια στη χρήση τους ως επιβλαβή. Βέβαια, δεν είναι όλα τα γαλακτοκομικά ίδια,  διαφέρουν  αρκετά μεταξύ τους, ακόμα και σε σχέση με το πώς εκτρέφονται οι αγελάδες ή το πώς επεξεργάζεται το γάλα.

Γιατί βρετανοί ειδικοί συμβουλεύουν να σταματήσουμε αμέσως τη δίαιτα;..Λιποδιασπαστική δίαιτα: -4 κιλά σε 28 ημέρες!

Τριάντα χρόνια διατροφικών συμβουλών που προέτρεπαν τον κόσμο να ακολουθεί δίαιτες χαμηλές σε λιπαρά προκάλεσαν «καταστροφικές συνέπειες στην υγεία», σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Εθνικού Φόρουμ Παχυσαρκίας της Βρετανίας.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «το να τρώμε λίπος δεν μας κάνει χοντρούς».