ΣΥΡΙΖΑ: «Η πολιτική απάτη έχει τα όριά της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει ξεπεράσει προ πολλού»

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του μετά την απάντηση του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως «η πολιτική απάτη έχει τα όριά της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει ξεπεράσει προ πολλού».

«Πρώτα, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, αντί να απολογηθεί για το γεγονός ότι η αισχροκέρδεια των πολυεθνικών στην Ελλάδα βρίσκεται εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα τα ίδια προϊόντα να είναι ακριβότερα στη χώρα μας από τη Γερμανία, υποστήριξε ανερυθρίαστα (One Channel, 31.05.24) ότι οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν… κατώτερης ποιότητας προϊόντα και έτσι δικαιολογείται η χαμηλότερη τιμή!

Ν.Ανδρουλάκης από Καβάλα: «Ψηφίστε με γνώμονα την ελπίδα – Τιμωρήστε την αλαζονεία και την ασυδοσία»

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας από την Καβάλα το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) μίλησε για τις Ευρωεκλογές τονίζοντας, «ψηφίστε με γνώμονα την ελπίδα και τιμωρήστε την αλαζονεία και την ασυδοσία».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Καλώ τον ελληνικό λαό, εδώ από την Καβάλα, να μην επιλέξει με πυξίδα τον φόβο για τα χειρότερα, γιατί τότε σίγουρα θα έρθουν ακόμη χειρότερα. 

Ψηφίστε με γνώμονα την ελπίδα, με γνώμονα την περιφρόνηση που έχει επιδείξει αυτή η κυβέρνηση στα πραγματικά σας προβλήματα.

Σ.Κασσελάκης για Α.Σκέρτσο: «Τόση κοροϊδία δεν έχει ξανασυμβεί – Ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: έχουμε αξιοπρέπεια»

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media, «απάντησε» στον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο μετά τις πρωινές του δηλώσεις ότι οι Γερμανοί αγοράζουν τα ίδια προϊόντα φθηνότερα από την Ελλάδα επειδή τα βρίσκουν σε χειρότερη ποιότητα.

«Υπουργός Επικρατείας! Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία.

Α.Σκέρτσος: «Τα ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα είναι υποδεέστερης ποιότητας γι’ αυτό είναι φθηνότερα στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού»

Συκοφαντίες για να καλύψει τις «λεηλασίες» κατά του ελληνικού λαού από τις φιλικές προς την κυβέρνηση βιομηχανίες τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ που στηρίζουν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία

Σε αδιανόητα ψεύδη προχώρησε σε τηλεοπτική του παρουσία ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος,

Η Ουγγαρία θα προμηθεύσει με 50 τεθωρακισμένα BTR-80A τη Σερβία Τα πρώτα 20 θα μεταφερθούν σήμερα, ενώ τα άλλα 30 αναμένεται να παραδοθούν αύριο

 Η Ουγγαρία, ανακοίνωσε πως θα προμηθεύσει τη Σερβία με 50 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-80A.

Τα πρώτα 20 οχήματα θα μεταφερθούν σήμερα, ενώ τα άλλα 30 αναμένεται να παραδοθούν αύριο στη Σερβία.

Α.Βούτσιτς: «Πάμε για Γ’ ΠΠ – Μακάρι να κάνω λάθος»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξέφρασε για πρώτη φορά την ανησυχία του, ότι ο πλανήτης οδεύει σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

«Μακάρι να κάνω λάθος αλλά φοβάμαι ότι πλησιάζουμε σε μία μεγάλη παγκόσμια σύρραξη» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τον ενημέρωσε για τις προετοιμασίες της ΕΕ για είσοδο στην ουκρανική σύγκρουση.

«Φύτρωσαν» ανεμογεννήτριες στο καμένο δάσος των Δερβενοχωρίων (βίντεο)

 Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος από τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Δερβενοχώρια, στο δυτικό τμήμα της Πάρνηθας και ήδη άρχισαν να ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες!

Αποκαλυπτικό βίντεο από την περιοχή δείχνει ήδη να έχουν «σηκωθεί» τρεις ανεμογεννήτριες, μία τέταρτη να είναι υπό κατασκευή από γερανό και ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί άλλες κολώνες για την κατασκευή άλλων τριών!

Όλα αυτά βέβαια σε ένα επίπεδο. Στο βάθος και λίγο ψηλότερα ήδη έχουν κατασκευαστεί καμιά δεκαριά ανεμογεννήτριες όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.