Τζόντι Φόστερ: «Πως έζησα με τα παιδιά μου τη βία των διαδηλώσεων στην Αθήνα»


Ο Greek reporter βρέθηκε στην 70η απονομή  των Χρυσών Σφαιρών και συνάντησε  μερικά από τα πιο λαμπρά «αστέρια»  του Χόλιγουντ.

Από τον Steven Spielberg και τον Mel Gibson έως την Maria Menοunos, όλοι τους μίλησαν στον Έλληνα ρεπόρτερ για την Ελλάδα που αγαπούν..

There's snow let up yet! More weather chaos expected as up to 10in blizzards set to hit UK


Icy Britain is set to feel the chill again tomorrow with up to 10in (25cm) of snow expected to blanket the UK overnight.

Experts warned the bitterly cold conditions threaten to cause severe disruption as temperatures set to stay well below freezing.

Blizzards and strong winds are expected to make conditions treacherous on the roads with heavy snowfall expected before morning rush-hour..

Η Shakira που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πετάει τα ρούχα της και φωτογραφίζεται μόνο μ' ένα μπικίνι. Στην αγκαλιά του συντρόφου της Gerard Pique, όμως για φιλανθρωπικό σκοπό.


Ακολουθώντας τα βήματα της πρώτης διδάξασας Demi Moore η Shakira που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πετάει τα ρούχα της και φωτογραφίζεται μόνο μ' ένα μπικίνι. Στην αγκαλιά του συντρόφου της Gerard Pique που επίσης φορά μόνο ένα τζιν, η Κολομβιανή superstar φαίνεται

Ποιο τραγούδι ακούει πριν από το sex;

Πιο αισθησιακή από ποτέ φωτογραφίζεται η Beyonce για το GQ, από τον διάσημο φωτογράφο Terry Richardson. Η superstar αφήνει πίσω τις αναστολές της και πετά τα ρούχα στην άκρη όπως και τις ντροπές της.
Αποκαλυπτική τόσο ως προς την αμφίεση όσο και ως προς τις εξομολογήσεις της, η Beyonce δείχνει πόσο έχει ωριμάσει βιώνοντας τη θηλυκότητά της στο έπακρο.

Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων [ LIVE ]


"Έτος γαστρονομίας" για τη Σαντορίνη το 2013


«Έτος γαστρονομίας» ανακηρύσσει το 2013 για τη Σαντορίνη ο Δήμος Θήρας, προτάσσοντας ως βασικό «όπλο» στην τουριστική ενίσχυση του νησιού την ιδιαιτερότητα της γαστρονομίας και των προϊόντων του..

"Μεγάλες προσδοκίες" γεννά το 2013 για το χρυσό


H Danske Bank  και η  Credit Suisse Group, δύο εκ των πλέον αξιόπιστων φορέων που κάνουν προβλέψεις για την πορεία του χρυσού, υποστηρίζουν ότι οι τιμές πιθανόν να “χτυπήσουν ταβάνι” φέτος, την ώρα που ο κυριότερος αντίπαλός τους, η UniCredit SpA δε βλέπει τέλος στο “ράλι” για τη 12ετή bull market..

Τα πλοία του Στόλου της Βαλτικής θα φορτώσουν οχήματα και θα επιστρέψουν στη Συρία

To μεγάλο αποβατικό πλοίο του Στόλου της Βαλτικής “Καλίνινγκραντ” εισέπλευσε στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ, όπου αργότερα θα αφιχθεί και το μεγάλο αποβατικό “Αλεξάντρ Σαμπάλιν”..

Νεκρός διαβόητος Ρώσος κακοποιός


Ένας από τους πλέον διαβόητους κακοποιούς της Ρωσίας, ο Άσλαν Ουσόγιαν, βρέθηκε δολοφονημένος στην Μόσχα, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.

Κροατία: Ομάδα στο Facebook για τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια.


Οι ισχυρές χιονοπτώσεις στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ, εκτός από τα κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσαν και μία πρωτοβουλία για έπαινο. Φοιτητές του Πανεπιστημίου της πόλης δημιούργησαν ομάδα για τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια, στο Facebook..

Video: Evacuation of Boeing 787 Dreamliner after emergency landing in Japan

....

President Obama Introduces a Plan to Reduce Gun .Πόλεμο κατά των όπλων κήρυξε ο ΟμπάμαViolence

Πρόεδρος Ομπάμα προτείνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την προστασία των παιδιών και των κοινοτήτων, με τη μείωση της ένοπλης βίας, την εισαγωγή νομοθετικής και εκτελεστική δράση για να κρατήσει τα όπλα μακριά από τα χέρια των επικίνδυνων?.

Σισέ: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, θα σας δω σύντομα»

Η Αλ Αραμπί από το Κατάρ μπορεί να κέρδισε τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά ο Γάλλος δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό και μέσω του twitter έστειλε μήνυμα αγάπης στον Παναθηναϊκό.

«Σας αγαπώ όλους, θα σας δω σύντομα, το υπόσχομαι» έγραψε.