Με γεμάτο Καραϊσκάκη και Μεντιλίμπαρ για το πρώτο βήμα

 Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ο Ολυμπιακός, μετά από το περίπου δίμηνο διάλειμμα που ακολούθησε την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αντίθεση με τον τελευταίο αγώνα εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα, την ουγγρική Φερεντσβάρος (15/2, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ της σειράς, που δίνουν ένα εισιτήριο στους “16” του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με Μουστάκα και «μας έφερες τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη» (video)

 Με ένα απόσπασμα της ταινίας ο “Περικλής ο Τρίχας” πανηγύρισε το πρωί της Πέμπτης (15/2) ο Παναθηναϊκός τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκηνή από ταινία του Σωτήρη Μουστάκα, “Περικλής ο Τρίχας”, στην οποία ο θρυλικός Έλληνας ηθοποιός υποδύεται έναν κουρέα, φανατικό υποστηρικτή των “πράσινων”, που τραγουδάει το σύνθημα: «Παναθηναϊκέ, Παναθηναϊκέ που μας έφερες τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη».

Super Bowl: Η αστραφτερή γιορτή που κατέληξε εφιάλτης στο Κάνσας

 Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό συμβάν χθες στο Κάνσας των ΗΠΑ μετά τη λήξη του περίφημου Super Bowl του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά φιλάθλων που γιόρταζαν τη νίκη της ομάδας των Τσιφς με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και 21 να έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, μεταξύ αυτών 8 παιδιά.

Μια ημέρα πανηγυρισμών για την τρίτη νίκη των Τσιφς του Κάνσας Σίτι στο Super Bowl τα τελευταία πέντε χρόνια μετατράπηκε τελικά σε τραγωδία.

Τ. Μπακασέτας: «Συγνώμη για την αποβολή μου, ατυχής η στοχευμένη σύνδεση μιας αψιμαχίας με την Εθνική»

 Μία ώρα μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ο Τάσος Μπακασέτας «ανέβασε» ένα InstaStory στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο απολογήθηκε δημόσια για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μήνυμά του και στην προσπάθεια σύνδεσης της αψιμαχίας που είχε με τον Τάισον, με την ιδιότητα του αρχηγού που έχει στην Εθνική Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε «ατυχή», κάνοντας λόγο για «στοχευμένη επίθεση» και «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τη «διαρροή» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του.

Αγρότες: Στην πανελλαδική σύσκεψη κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων

 Στις 12:00 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα, ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά και τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια, διαμηνύει η κυβέρνηση, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα επιτραπεί να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός κατέθεσε ουσιαστικές και δίκαιες προτάσεις, με μόνιμα μέτρα για το ενεργειακό κόστος.

Φίλος Αιγύπτιου μακελάρη: «Του κόλλησαν μισά ένσημα & δεν πήρε σύνταξη – Του είπαν να πάει να γ…… μαζί με την οικογένειά του»

 Έντονες είναι οι φήμες ότι η οικογένεια Καρνέση είχε φερθεί πάρα πολύ άσχημα στον Αιγύπτιο εργαζόμενο ο οποίος τελικά κατέφυγε στην αυτοδικία και την αιματοκύλισε.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα περιστατικά που «ξεχείλισαν» το ποτήρι ήταν η έξωση από το σπίτι που έμενε, κάτι ήδη γνωστό, αλλά και ότι του είχαν «κολλήσει» τα μισά ένσημα για τα χρόνια εργασίας του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνταξιοδοτηθεί.


Αβντίιβκα: 1500 Ουκρανοί νεκροί και τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα κατά του Συντάγματος του Αζόφ στο Σελίντοβο!

Ρωσικές αναφορές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών και τραυματιών από τα χθεσινά ρωσικά πλήγματα κατά του Συντάγματος Αζόφ στο Σελίντοβο λίγα χιλιόμετρα στα δυτικά της Αβντίιβκα, στους 1.500!

Η ουκρανική αυτή δύναμη είχε ως αποστολή να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που είχαν ακολουθήσει εβδομάδες πριν οι Ρώσοι από τα νοτιοδυτικά της πόλης και να εισχωρήσουν στην πόλη.

Οι αναφορές θέλουν τον βουλευτή της ΝΔ να απείλησε δημόσια καθηγητή επειδή έβαλε χαμηλούς βαθμούς στο παιδί του - «Θα δεις τι θα πάθεις»!

 (Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 14/2 – 13.51): Ο Δ.Μαρκόπουλος είναι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ που εμπλέκεται στο φραστικό επεισόδιο με απειλές κατά του καθηγητή όπως είχε καταγγείλει το πρωί τηλεοπτική εκπομπή.

«Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε» προσθέτει ο βουλευτής της ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Το αμερικανικό fund της CVC μπαίνει στα media ως «αντίβαρο» του Μαξίμου στον Ε.Μαρινάκη – Ξεκίνησαν οι «εχθροπραξίες»

 Επανέναρξη «εχθροπραξιών» είχαμε μεταξύ του ομίλου CVC και του ομίλου Μαρινάκη.

Η ανακωχή που είχε συναφθεί πριν από περίπου 6 μήνες, αρχικά διαταράχτηκε με την περίφημη «γνωμάτευση» Χουάνκαρ, σε ότι αφορά την κροτίδα που έπεσε δίπλα του στο γήπεδο Καραϊσκάκη κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, αλλά το ενδιαφέρον της CVC να επεκταθεί στα media και στις επικοινωνίες με αγορά ή πλειοψηφική συμμετοχή στη NOVA (συνδρομητική πλατφόρμα και WIND, αλλά και στην τηλεόραση του ALPHA) θεωρήθηκε casus belli-και ορθώς-από τον όμιλο Μαρινάκη που τους βλέπει πλέον ως «απειλή».

Αμερικανικά μέσα μιλούν για το «ρωσικό όπλο» που έχει προκαλέσει αναταραχή στο Κογκρέσο: «Σχετίζεται με το διάστημα»

 Αμερικανικά μέσα σε σειρά διαρροών φέρνει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την «απειλή εθνικής ασφάλειας» που σήμανε συναγερμό στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και η οποία αναφέρουν ότι σχετίζεται με τη Ρωσία.

Το πρακτορείο Reuters επικαλέστηκε πηγές του και έγραψε ότι ο συναγερμός αυτός σχετίζεται με τη δραστηριότητα της Ρωσίας στο διάστημα.

Β.Πούτιν: «Οι ΗΠΑ είναι μία δημοκρατική δικτατορία και το ΝΑΤΟ αποτελείται από απατεώνες»

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση κατήγγειλε το ΝΑΤΟ για διαρκή εξαπάτηση, αποκάλεσε τις ΗΠΑ «φιλελεύθερη-δημοκρατική δικτατορία» και παραδέχθηκε ότι η Ρωσία έπρεπε να αρχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία πολλά χρόνια νωρίτερα «αλλά νομίζαμε ότι είχαμε να κάνουμε με αξιοπρεπείς ανθρώπους».

«Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώσουμε είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τις στρατιωτικές δράσεις νωρίτερα από το 2022, πιστεύοντας ότι είχαμε να κάνουμε με αξιοπρεπείς ανθρώπους».

Dr. Peter McCullough: «Όσο περισσότερο εμβολιαστήκατε κατά Covid-19 τόσες περισσότερες φορές θα αρρωστήσετε»!

 Ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough αποκάλυψε ότι τα εμβόλια κατά του Covid-19 προκάλεσαν κάποιο είδος ανοσοανεπάρκειας και όσο περισσότερες ήταν οι δόσεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να νοσούν οι εμβολιασμένοι ξανά και ξανά!

«Η ανησυχία είναι ότι ίσως υπάρχει κάποια μορφή ανοσοανεπάρκειας εκεί… Κι αυτό μπορεί να συμβεί τόσο μετά τον covid όπως επίσης και μετά από το εμβόλιο.

Β.Πούτιν για Α.Μπέρμποκ: «Είναι υπερβολικά εχθρική απέναντι στην ίδια της την χώρα – Κατέστρεψε ενεργειακά την Γερμανία»!

 «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλη πολιτικό τέτοιας τάξης που θα συμπεριφερόταν τόσο περιφρονητικά έναντι των οικονομικών συμφερόντων της χώρας της»

Αναφερόμενος στην Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Ανναλένα Μπέρμποκ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε πως είναι υπερβολικά εχθρική, όχι μόνο ως προς την Ρωσία, αλλά και προς τη δική της χώρα και αυτό γιατί της έχει προξενήσει τεράστια ζημιά με την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική.