Πειρατικά βιβλία του Οζ στο Ιράν

"Ας καταλάβουμε το Ιράν με βιβλία κι όχι με βόμβες". Αυτήν τη δήλωση, άκρως πολιτική, έκανε ο Ισραηλινός συγγραφέας Αμος Οζ, όταν πληροφορήθηκε ότι το καινούργιο του βιβλίο, "Suddenly in the Depths of the forest", κυκλοφόρησε στο Ιράν σε πειρατική έκδοση.

Πειρατικά βιβλία του Οζ στο Ιράν
"Ας καταλάβουμε το Ιράν με βιβλία κι όχι με βόμβες". Αυτήν τη δήλωση, άκρως πολιτική, έκανε..

Φιλιππίδης-Παναγιωτοπούλου και πάλι στο «Χάρολντ και Μωντ» | πολιτισμος , ατζεντα , σημερα | ethnos.gr

Φιλιππίδης-Παναγιωτοπούλου και πάλι στο «Χάρολντ και Μωντ» | πολιτισμος , ατζεντα , σημερα | ethnos.gr

Αλλοπρόσαλλη ζωή και αντιζηλία για Βαλτινό - Λέχου | πολιτισμος , ατζεντα , σημερα | ethnos.gr

Αλλοπρόσαλλη ζωή και αντιζηλία για Βαλτινό - Λέχου | πολιτισμος , ατζεντα , σημερα | ethnos.gr

Περιοδεία για τον Σπρίνγκστιν

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ετοιμάζεται για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2012. Ο διάσημος τραγουδιστής θα δώσει συναυλίες, μαζί με την "E Street Band", σε ευρωπαϊκές πόλεις από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο.

Περιοδεία για τον Σπρίνγκστιν
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ετοιμάζεται για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2012..

Στα δικαστήρια για το διαζύγιο

"Ε, και η αξιοπρέπεια έχει τα όριά της...", σκέφτηκε η απατημένη Ντέμι Μουρ η οποία, παρότι φυσικά δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, αποφάσισε να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του Αστον Κούτσερ.

Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
"Ε, και η αξιοπρέπεια έχει τα όριά της...", σκέφτηκε η απατημένη..

Ακατάλληλο για Γάλλους ανηλίκους Ακατάλληλο για ανηλίκους κρίθηκε στη Γαλλία το βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Ριάνα "We Found Love".

Ακατάλληλο για ανηλίκους κρίθηκε στη Γαλλία το βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Ριάνα "We Found Love".
Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, το συγκεκριμένο βίντεο προβάλλει αρνητικά μηνύματα για τη νεολαία καθώς δείχνει,..

Για το νέο της τραγούδι Το σέξι video clip της Όλγας Φαρμάκη

Η πολυτάλαντη Όλγα Φαρμάκη δε μένει μόνο στις φωτογραφήσεις. Το σέξι μοντέλο εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζει τις φωνητικές δυνατότητές της σε χορευτικά τραγούδια και δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα.
Μετά το τραγούδι της, «Έλα Έλα», η εκρηκτική Όλγα συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τον ράπερ Lava -κατά κόσμον Κώστα Μολτσίδη- στο κομμάτι με τίτλο «Ως τα μεσάνυχτα» και το video clip για το τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε. Δείτε το σέξι clip της Όλγας.

Δύσκολοι καιροί Bruce Willis: Πουλάει το χειμερινό του καταφύγιο!

Το υπερπολυτελές σαλέ του στο Αϊντάχο προσπαθεί να πουλήσει ο..

Ησαΐας Ματιάμπα: Μιλάει για την Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Ησαΐας Ματιάμπα: Οι τελευταίες φήμες τους θέλουν μαζί! Τι συμβαίνει όμως πραγματικά με την ηθοποιό και τον τραγουδιστή; Η κάμερα του «Made In Star»..

"Μεγάλες" δηλώσεις από τον 26χρονο αθλητή O Lewis Hamilton θέλει πίσω τη Nicole!

Πριν από ένα περίπου μήνα, ο άσσος της Formula 1, Lewis Hamilton, χώρισε για δεύτερη φορά από την διάσημη τραγουδίστρια Nicole..

Κόβει την ανάσα η σύζυγος του Michael Bublé Luisana Lopilato: Ανερχόμενη, σέξι και πολλά υποσχόμενη

Ο Michael Bublé είναι ο πρώτος που έχει κάθε λόγο να νιώθει τυχερός και υπερήφανος για τη γυναίκα που έχει στο πλάι του. Όμως μετά τη φωτογράφηση της συζύγου του Luisana Lopilato για την εταιρεία Ultimo μπορεί να τον κάνουν να ζηλέψει..

Εξώφυλλο έπειτα από τρία χρόνια απουσίας Η ...επιστροφή της Tyra Banks

Μπορεί το 2005 η Τyra Banks να εγκατέλειψε το μόντελινγκ προκειμένου να ασχοληθεί με την παρουσίαση του «America's Next Top Model», το 37χρονο μοντέλο, όμως, φαίνεται να μη ξεχνά την παλιά της αγάπη.Έτσι, λοιπόν, η..

Σέξι και να «καίει» Τα γυμνά οπίσθια της Nicole Scherzinger!

Η κριτής του «X-Factor» και πρώην «Pussycat Doll» μας δείχνει την… πίσω πλευρά της σε μια φωτογράφηση για χάρη ενός άλμπουμ, του «Culo by Mazzucco», που συγκεντρώνει συνολικά 248 φωτογραφίες γυναικών, διασήμων και μη, οι οποίες μας δείχνουν την πλάτη τους.
Με σχέδια ζωγραφισμένα στις επίμαχες περιοχές και ως άλλη Ποκαχόντας, η Nicole, θα είναι σίγουρα η αιτία να χυθούν πολλοί καφέδες, αφού το συγκεκριμένο..

Ο ρωσικός δορυφόρος GLONASS-Μ είναι έτοιμος για εκτόξευση

Όπως δήλωσαν στη διοίκηση Διαστημικών Στρατευμάτων, ο πύραυλος-φορέας «Σογιούζ» με..

Προειδοποιεί ο Μεντβέντεφ Ρωσικοί πύραυλοι στο Καλίνινγκραντ «απέναντι» στην αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απείλησε την Τετάρτη να αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Iskander στο θύλακο του Καλίνινγκραντ και σε άλλες περιοχές, στις..

Επιβεβαίωσε το Ιράν τη σύλληψη «12 κατασκόπων της CIA»

Το επίσημο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο IRNA επιβεβαίωσε πληροφορίες που ήθελαν 12 κατασκόπους της CIA να συλλαμβάνονται στο Ιράν.
Σύμφωνα με Ιρανό βουλευτή, οι συλληφθέντες είχαν ως στόχο το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας και συνεργάζονταν με την ισραηλινή Μοσάντ και άλλες μυστικές υπηρεσίες της περιοχής.
Πριν από μερικές ημέρες το δίκτυο ABC είχε μεταδώσει ότι περισσότεροι από 12 κατάσκοποι που εργάζονταν για την Κεντρική Υπηρεσία..

Βόμβα” από Βρυξέλλες Κομισιόν: “Δεν κόβεται το ρεύμα, αν δεν πληρωθεί το τέλος!

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος κ.  Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή..

Με αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας του κράτους Κύπρος: Σε δίκη ο πρώην υπουργός Γ. Λιλλήκας

Για πρώτη φορά στα χρονικά, Γενικός Εισαγγελέας οδηγεί στο Δικαστήριο πρώην υπουργό ζητώντας να αναλάβει προσωπική αστική ευθύνη και να πληρώσει αποζημιώσεις (1,8 εκατ. ευρώ) για απόφαση που..

Τελευταίος αγώνας Σάμπα στο Σάο Πάολο!

Η F1 ρίχνει αυλαία αυτή την Κυριακή με μια μοναδική παράσταση στο Ιντερλάγος της Βραζιλίας (σ.σ: απευθείας Alpha, 17:00).Μπορεί τα πρωταθλήματα να έχουν κριθεί με το Φέτελ και τη Red Bull να διατηρούν τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών που κατέκτησαν το 2010 αλλά είναι..

Η πετυχημένη τακτική του διάσημου τοπ-μόντελ H Elle Macpherson γδύνεται... με τους δικούς της όρους!

Η αλήθεια είναι ότι η Elle Macpherson θα έπρεπε να έχει περισσότερη άνεση από τον καθένα στο να ποζάρει γυμνή για τις κάμερες.

Φαίνεται όμως ότι το δεν είναι τόσο εύκολο να φωτογραφήσει..

Σύντομα και πρωταγωνιστής πορνό ο Ashton; "Δικαιωμένη" η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο Kutcher-Moore

Στα ύψη εκτοξευτήκαν οι πωλήσεις του «ροζ» dvd της Brittney Jones, της φημολογούμενης ερωμένης του Ashton Kutcher, ύστερα από την ανακοίνωση της  Demi Moore..

Άλλος ένας έρωτας που δεν άντεξε… Demi - Ashton: Η σχέση τους σε φωτογραφίες

Ηταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά εκείνη ήταν 41 και εκείνος 25. Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2003 σε ένα δείπνο με..