Βαθαίνει το ρήγμα – Oυκρανοί στρατιώτες: “Άσχετοι & ανίκανοι οι εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ” – Rand: «Ο Αμερικανικός Στρατός δεν έχει καμία εμπειρία μάχης»

 Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ Κιέβου και Αμερικανικών-ΝΑΤΟϊκών αξιωματικών για τις ευθύνες της αποτυχημένης αντεπίθεσης. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει κλιμάκωση τις επόμενες ημέρες στο “Blame game” που ξέσπασε.

Ουκρανοί στρατιώτες Ταξιαρχίας που εκπαιδεύτηκε στη Δύση, εξαπέλυσαν επίθεση μιλώντας σε ουκρανικά ΜΜΕ κάνοντας λόγο για ανικανότητα των εκπαιδευτών του ΝΑΤΟ και για μη κατανόηση της πραγματικής κατάστασης στο έδαφος!

“Οι Ουκρανοί θα πληρώσουν βαρύ φόρο αίματος λόγω του νέου Υπουργού Άμυνας ” λένε οι Ρώσοι – Ποιος είναι ο εκλεκτός του Ζελένσκι

 Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι όρισε τον Rustem Umerov, ηγετική προσωπικότητα της κοινότητας των Τατάρων της Κριμαίας, υποψήφιο του για τη θέση του υπουργού Άμυνας κατά τη διάρκεια ομιλίας αργά το βράδυ την Κυριακή.

Η υποψηφιότητα του Umerov ήρθε μετά την απόφαση του Ζελένσκι να απολύσει τον υπουργό Άμυνας Oleksii Reznikov, αναφέροντας την ανάγκη για «νέες προσεγγίσεις και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης τόσο με τον στρατό όσο και με την κοινωνία γενικότερα».

Bιβλική καταστροφή με έναν νεκρό και έναν αγνοούμενο στο Βόλο – Δραματικά βίντεο από τις πλημμύρες

 Δραματική είναι η κατάσταση σε Μαγνησία και Θεσσαλία που χτυπά με μανία η κακοκαιρία Daniel αφήνοντας στο πέρασμα της έναν νεκρό, έναν αγνοούμενο και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα. Φερτά υλικά και τόνοι νερού παρασέρνουν στο διάβα τους ότι βρουν με τις Αρχές στέλνουν μηνύματα μέσω του 112 για διακοπή της κυκλοφορίας.