Μαύρη Θάλασσα: «Ψυχροπολεμικό» επεισόδιο με ρωσικό μαχητικό και αμερικανικό καταδρομικό

Το ρωσικό αεροσκάφος, που δεν έφερε οπλισμό, πέταξε πολύ κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας και σε ελάχιστη απόσταση γύρω από το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS Donald Cook»
Την ώρα που η ένταση στην ανατολική Ουκρανία κορυφώνεται, οι Αμερικανοί γνωστοποίησαν σήμερα ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μαύρη Θάλασσα μόλις το περασμένο Σάββατο, ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο στην περιοχή.

«Ανταρσία» στη ΝΔ: Σγουρό αντί Κουμουτσάκου επέλεξε ο δήμαρχος Βύρωνα

Ο επί 12 χρόνια εκλεγόμενος με τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Χαρδαλιάς συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού
Με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού και όχι του Γιώργου Κουμουτσάκου επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ανακοινώθηκε ο «γάμος» Πολύδωρα-Ψωμιάδη ενόψει ευρωεκλογών

«Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά» δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Το κίνητρό μας δεν ήταν οι προσωπικές φιλοδοξίες δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας ανακοινώνοντας τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου, παρουσία του Χρήστου Ζώη και του Νίκου Νικολόπουλου.

Αύριο στον ουρανό το «Ματωμένο Φεγγάρι» - Δοξασίες για το τέλος του κόσμου -Μοναδικό αστρολογικό φαινόμενο, μόνο κάθε 500 χρόνια

Σπανιότατο: Συνολικά τέσσερις φορές θα δούμε το φαινόμενο μέχρι τον Οκτώβρη του 2015 – Γιατί κάποιο το συνδέουν με τη Δευτέρα Παρουσία – Θα δούμε το φαινόμενο από την Ελλάδα;
Οργιάζουν οι δοξασίες για την αστρονομική «σύμπτωση» των τεσσάρων «ματωμένων» φεγγαριών με τους ειδικούς να αδημονούν να καταγράψουν το γεγονός και τους προφήτες να υποστηρίζουν ότι έρχεται η... Δευτέρα Παρουσία.

Leonardo DiCaprio- Toni Garrn: Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Bora Bora

Ο 38χρονος πρωταγωνιστής του «The Wolf of Wall Street», με λίγη παραπάνω κοιλίτσα, δεν άφησε στιγμή από τα μάτια του την αγαπημένη του
Στην Bora Bora βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο γνωστός αμερικανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio και η 21χρονη Γερμανίδα αγαπημένη του Toni Garrn.

«Φωσφοριζέ» δρόμος στην Ολλανδία..Αυτοκινητόδρομος N329, οι διαχωριστικές λωρίδες είναι στρωμένες με ένα ειδικό υλικό, που «φορτίζεται» από το φως της ημέρας

Την ιδέα αλλά και την υλοποίηση του δρόμου που φωσφορίζει τη νύχτα ανέλαβε το 2012 το σχεδιαστικό γραφείο Studio Roosegaarde, το οποίο, την Κυριακή, παρουσίασε τη «λαμπερή» ιδέα του!

Selena Gomez-Kendall Jenner: Μαζί στο φεστιβάλ μουσικής Coachella

Η μικρή διάσημη της οικογένειας Kardashian, η οποία εδώ και δυο χρόνια κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, φόρεσε ένα τζιν σορτσάκι, λευκό τοπ και καουμπόικες μπότες ενώ η 21χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το λευκό see-through φόρεμά της
Μαζί εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ μουσικής Coachella στην Καλιφόρνια οι δυο καλές φίλες Selena Gomez και Kendall Jenner,

Miley Cyrus: Προκλητικές εμφανίσεις σε συναυλίες και Instagram

Η 21χρονη ποπ σταρ για να τραβήξει περισσότερο κόσμο στις συναυλίες της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλη μια σέξι selfie φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο μια πετσέτα μπάνιου και καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της
Στο Verizon Center της Ουάσινγκτον

MTV Movie Awards: Η Rita Ora έγδυσε τον Ζac Efron (βίντεο)

Με την... αξία του κέρδισε το βραβείο «Best Shirtless Performance» ο 26χρονος ηθοποιός
Δε δίστασε να γδυθεί για τις ανάγκες της ταινίας «That Awkward Moment» και τώρα ο Zac Efron κρατά στα χέρια του το βραβείο της καλύτερης εμφάνισης... χωρίς πουκάμισο (Best Shirtless Performance).

H λίστα με τους νικητές των MTV Movie Awards 2014 - ( picture+video )

Το Nokia Theatre γέμισε με λαμπερές προσωπικότητες όχι μόνο από το χώρο το Κινηματογράφου αλλά και της μουσικής. Πολλοί έλαμψαν στο κόκκινο χαλί, άλλοι πάνω στη σκηνή και άλλοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες τους, αποσπώντας ένα ακόμη βραβείο των MTV.

«Μέρες Επιταφίου» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών -Από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου

Στο πλαίσιο αναζήτησης της προώθησης της πρωτογενούς δημιουργίας και δημιουργίας ρεπερτορίου, που αποτελούν προτάγματα του Ελληνικού Σχεδίου, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζει την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τη λαϊκή λειτουργία “Μέρες Επιταφίου” πάνω στο ποιητικό έργο του Νίκου Γκάτσου.

Ιαπωνία: Αεροσυνοδοί με σούπερ μίνι βάζουν φωτιά στους αιθέρες

Μικραίνει το μήκος της φούστας, μεγαλώνουν οι... αντιδράσεις για την απόφαση αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους
Όμορφες, καλλίγραμμες και με καυτά μίνι... εξηγούν τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες έκτακτης ανάγκης στους επιβάτες του αεροσκάφους.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 175,1% το χρέος και στο 12,7% το έλλειμμα για το 2013

Το ενοποιημένο χρέος της Γενικής Κυβέρνησης σε ονομαστικές τιμές στο τέλος του 2013 ανήλθε στα 318,7 δισ. ευρώ, ή στο 175,1% του ΑΕΠ
Στα 23,1 δισ. ευρώ, ή στο 12,7% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2013, σύμφωνα με τα δημοσιονομικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

ΑΝΕΛ: Yποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαριάς, Ζουράρις, Γεωργαντά, Κοντογιαννίδης

Με τρεις κληρώσεις επελέγησαν 15 εκ των 42 υποψηφίων - Οι υπόλοιποι 27 επελέγησαν με βάση πολιτικά κριτήρια - Μεταξύ των υποψηφίων ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Ν.Μαρκάτος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Σγουρίδης και ο εργατολόγος Γ.Ρωμανιάς
Με σύνθημα «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών, Ναι στην Ευρώπη των Λαών»

«Πόλεμος» Περάματος-Σαλαμίνας --Υποθαλάσσια σήραγγα για Σαλαμίνα και διόδια αντί για ναύλα

12 εκατ. οχήματα τον χρόνο και 6 εκατ. επιβάτες εξυπηρετεί σήμερα η πορθμειακή γραμμή - Εσοδα 33 εκατ. ευρώ το 2009 από τα εισιτήρια
Σε Βόρειους και Νότιους κατά τον Αμερικανικό Εμφύλιο μετατρέπει το Πέραμα και τη Σαλαμίνα η κατασκευή της ομώνυμης υποθαλάσσιας ζεύξης, κόστους περίπου 400 εκατ. ευρώ, που θα ενώσει χερσαία τις δύο περιοχές και θα αντικαταστήσει τους ναύλους των φεριμπότ με διόδια.

Πασχαλινή ταλαιπωρία για τους εκδρομείς: Έργα σε 20 σημεία στην Κορίνθου-Πατρών

Από τον κόμβο Αρχαίας Κορίνθου έως και τον κόμβο του Ρίου (περί τα 56 χιλιόμετρα) βρίσκεται υπό κάποιας μορφής κυκλοφοριακή ρύθμιση
Εργα σε 20 σημεία της εθνικής οδού Κορίνθου - Πάτρας θα συναντήσουν οι εκδρομείς του Πάσχα. Συνολικά το 46% του αυτοκινητόδρομου βρίσκεται σήμερα κάτω από κάποιας μορφής κυκλοφοριακή ρύθμιση.

Που να πάτε, τι να δείτε-- Βυζαντινοί ύμνοι και άσματα κατακλύζουν την Αθήνα

Η Γλυκερία ερμηνεύει το «Ω Γλυκύ μου έαρ», η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων Μουσικης τα «Κατά Ιωάννην Πάθη» του J.S Bach, ενώ ο Σταύρος Σιόλας  ετοίμασε ένα πρόγραμμα από τραγούδια που στοχεύουν στην ανθρώπινη ψυχή
Μουσική
J.S. Bach: Τα  Κατά Ιωάννην Πάθη

Τα Κατά Ιωάννην Πάθη του J.S. Bach παρουσιάζονται στο πλαίσιο του κύκλου «Adagio - Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα»

Μεγάλη Εβδομάδα Πάσχα σε βυζαντινά εκκλησάκια της Αθήνας

Ως «θησαυροί ένθεης τέχνης, κληρονομιά αιώνων» χαρακτηρίζονται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (ΙΑΑ) οι ιστορικές εκκλησίες της πρωτεύουσας, που επαναλειτουργούν εδώ και λίγα χρόνια.
Ένας «μυσταγωγικός περίπατος στη βυζαντινή Αθήνα» πραγματοποιείται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών,

Βράβευσαν οι Ελβετοί το γλυπτό του Βαρώτσου στη Λουκέρνη

Ως το εντυπωσιακότερο υπαίθριο έργο τέχνης της Ελβετίας βραβεύτηκε από ακροατές του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της γερμανόφωνης Ελβετίας (SRF 3- Schweizer Radio und Fernsehen), το γλυπτό «Tension-Energy» του καθηγητή Εικαστικών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ, Κώστα Βαρώτσου, μεταξύ πέντε προεπιλεγμένων έργων, το σύνολο των οποίων είναι εγκατεστημένα σε κεντρικούς κυκλοφοριακούς κόμβους της χώρας.

Στήνουν την... κομπίνα του αιώνα -ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ «ΤΑΒΛΙ»

Ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Νίκος Κουρής, μετά το Πάσχα, παίζουν... «τάβλι»! Οι δύο σημαντικοί πρωταγωνιστές καταθέτουν τη δική τους ερμηνεία πάνω στο «Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, στο εμβληματικό αυτό μονόπρακτο της νεοελληνικής δραματουργίας.

Από υπόδειγμα μαθήτριας- ιέρεια της ποπ μουσικής

Μπορεί κανείς να φανταστεί τη Λέιντι Γκάγκα να φοιτά σε ρωμαιοκαθολικό σχολείο περιτριγυρισμένη από καλόγριες και να είναι υπόδειγμα μαθήτριας;

Κι όμως αυτή ήταν η εφηβική εικόνα της διάσημης ποπ σταρ η οποία θα βρεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ Επιστρέφει με νέο CD

Υστερα από 4,5 χρόνια δισκογραφικής σιωπής ο Μανώλης Λιδάκης επιστρέφει με καινούργιο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 του μήνα και θα έχει τίτλο «Αύριο θα είναι αργά». 

Νέοι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ: Σχέδιο εξόδου από το ευρώ κατέθεσε ο Λαφαζάνης

Στην παρέμβαση Λαφαζάνη απάντησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς: «Αν επιστρέψουμε στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, διευκολύνουμε τον Σαμαρά»
Σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας και έντονων διαφωνιών εισέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των ευρωεκλογών και με σημαία τριβής τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, αλλά και τη στρατηγική έναντι της ευρωζώνης.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Βρήκαν ευρωβουλευτές απο το Facebook, θα τους επιλέξουν με κλήρωση

Σε ειδική εκδήλωση απέναντι απο την Ακρόπολη ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζει σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος
Σήμερα το πρωί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν το ευρωψηφοδέλτιό τους. Η παρουσίαση θα γίνει στον «Διόνυσο», Ροβέρτου Γκάλλι 43, στην Ακρόπολη, με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Καμμένο.

FT: Γιατί είναι τώρα η καλύτερη ώρα να χρεοκοπήσει η Ελλάδα;

Γιατί κατά τον Βόλφγκανγκ Μουνχάου είναι μία λύση που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν από την ελληνική κυβέρνηση - Τι θα συνέβαινε αν κηρύτταμε χρεοκοπία κατά τον ίδιο
Και ενώ το ενδεχόμενο μίας χρεοκοπίας φαίνεται πως είναι κάτι που η Ελλάδα ξεπέρασε, δημοσίευμα των Financial Times το ξαναφέρνει στο προσκήνιο.

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «Αντε γεια, το 41ο στον Πειραιά!» (vds+pics)


Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είχε τελειώσει... Κανείς όμως από τους 32.500 οπαδούς του Ολυμπιακού δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Ολοι τους αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, τον Χούλιο Λοσάντα που τους ανάγκασε να κάνουν όλη στην πάντα και όλοι μαζί είπαν το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο πρόεδρο του παρελθόντος, Σταύρο Νταϊφά.

Τι λέει το ΠΝ για το πιθανολογούμενο επεισόδιο με τη φρεγάτα Σαλαμίς-Πληροφορίες ήθελαν την φρεγάτα να κινδύνευσε από ισραηλινό κατευθυνόμενο βλήμα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την φρεγάτα να κινδύνευσε από ισραηλινό κατευθυνόμενο βλήμα
Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή το Πολεμικό ναυτικό διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ να κινδύνευσε από ισραηλινό κατευθυνόμενο βλήμα την περασμένη Τετάρτη, ανοιχτά της Χάιφα στο Ισραήλ.

Παναγιωτόπουλος: «Άθλος» το παγκόσμιο ρεκόρ του Μάμαλου στο Ντουμπάι

Ο Παύλος Μάμαλος, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Ντουμπάι, όταν στην τρίτη του προσπάθεια σήκωσε 240 κιλά στον πάγκο και πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ολγα Κεφαλογιάννη: «Δεν το παίζω γκόμενα, δεν είμαι νάρκισσος... Ο Σταύρος είναι!»

Η υπουργός Τουρισμού μιλάει για τη χυδαιότητα στη Βουλή, το σινεμά και τη φαντασίωση με τον Μαντς Μίκελσεν, ενώ αποκαλύπτει ότι την φλερτάρουν οι αριστεροί και όχι οι δεξιοί!
Τρεις οι απόλυτες αξίες κάθε αυθεντικού αριστερού. Ιδιαιτέρως της Κομμουνιστικής Αριστεράς. Ιεραρχικά. Η επανάσταση. Το προλεταριάτο. Και τα κορίτσια καλών οικογενειών. Δεξιών πεποιθήσεων. Τα ετερώνυμα έλκονται.

Μπαλτάκος: «Αν ενωθούν ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια...»

Υποστηρίζει πως δέχθηκε πρόταση από «κόμμα της Δεξιάς» να κατέβει ευρωβουλευτής αλλά αρνήθηκε - «Έπαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για τη χώρα και την παράταξη ρόλο και πλήρωσαν το κόστος...»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί του σχηματισμού ενός νέου κόμματος αφήνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος.