Τσίπρας: Ξεπατικώνετε το πρόγραμμά μας για να σωθείτε

Στην αντεπίθεση προς την κυβέρνηση πέρασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης λέγοντας ότι «για να σωθείτε ξεπατικώνετε το πρόγραμμά μας». Προέβλεψε, δε, ότι η κυβέρνηση δεν θα δει «ούτε με τα κιάλια» τον αριθμό των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καμμένος: Εκλογές και μετά κυβέρνηση εθνικής ενότητας

«Αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει», είπε στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προτείνοντας εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. «Η λύση είναι μία: εκλογές.

Βενιζέλος: Σχέδιο 7 σημείων για έξοδο από την κρίση

Η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης είναι μια ευκαιρία να συζητηθεί η στρατηγική εξόδου από το Μνημόνιο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και παρουσίασε τα 7 σημεία για την έξοδο από την κρίση.

Κουβέλης: Είναι ευκαιρία για τον μετασχηματισμό της χώρας

Η φυγή προς τα εμπρός που επιχειρεί η κυβέρνηση με την διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης και με ανοικτά μέτωπα είναι ομολογία αδυναμίας, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, επαναλαμβάνοντας ότι «είμαστε υπεύθυνη δύναμη, δεν επενδύουμε στον λαϊκισμό αλλά ούτε και στις πολιτικές που καθηλώνουν την κοινωνία στην φτώχεια και τη στασιμότητα.

ΚΚΕ: Η αστική τάξη έχει στο χέρι τον ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει χαρακτηριστικά εξαχρείωσης, τόνισε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατηγορώντας και τα δυο κόμματα ότι έχουν διαφορετικό πρόγραμμα για να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Βουλή: Σκάκι σε άδεια έδρανα 10/10/2014 -17:04

Ποια βουλευτής εμφανίστηκε με την εικόνα της Παναγίας στα έδρανα - Ο Μιχάλης Ταμήλος ξεχνιέται με το smartphone του - Δείτε την Θεοδώρα Τζάκρη με φυλλαρισμένο μαλλί, την Όλγα Κεφαλογιάννη με βαθύ ντεκολτέ και τον Πέτρο Τατσόπουλο να το... ρίχνει στην ανάγνωση.

Tesla unveils all-wheel drive Model S, 'autopilot' features


(Reuters) - Tesla Motors Inc on Thursday took its first step toward automated driving, unveiling features that will allow its electric sedan to park itself and sense dangerous situations.
The company also said it will roll out an all-wheel drive option of the Model S sedan that can go from zero to 60 miles per hour in 3.2 seconds yet doesn't compromise the vehicle's efficiency.

Islamic State Advances Deeper Into Kobani

BEIRUT, Oct 10 (Reuters) - Islamic State fighters advanced deeper into the Syrian town of Kobani on the Turkish border on Friday, taking almost complete control of an area where the local Kurdish administration is based, a group monitoring the violence reported.

Εταιρείες και άνθρωποι που άλλαξαν την Ελλάδα και τον κόσμο

Από τον Γιώργο Παπανικολάου και τον Χένρι Φορντ, στο Facebook και τη Google
Οι αλλαγές στις ζωές έρχονται από τις τρελές ιδέες. Τα χρήματα πάλι δημιουργούνται, συνήθως, από την εκμετάλλευση των αναγκών. Αν προσθέσεις αυτά τα δύο, μπορείς να έχεις μία επιτυχημένη εταιρεία και έναν δισεκατομμυριούχο ιδρυτή.

Πώς ένας 13χρονος στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε ρομπότ - αυτοκίνητο με 50 ευρώ!

Σεμινάριο ρομποτικής από τη Γερμανική Σχολή
Μάθημα ρομποτικής στο σχολείο; Ίσως να φαντάζει σενάριο από το μακρινό μέλλον, όμως στην πραγματικότητα δεν προϋποθέτει παρά λίγη αγάπη για τη φυσική, τα μαθηματικά, την πληροφορική, την τεχνολογία και την έρευνα και πολλή περιέργεια.

CNBC: Επενδυτές σε νευρική κρίση από την πιθανότητα πρόωρης εξόδου της Ελλάδας

«Αυτή την εβδομάδα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αυξήθηκαν σε υψηλό έξι μηνών ενόψει της ψήφου εμπιστοσύνης την Παρασκευή στο κοινοβούλιο. Η απόδοση στο δεκαετές ομόλογο ανέρχεται σήμερα σε περίπου 6,6%»
Η πιθανότητα να βγει η Ελλάδα νωρίτερα από το πρόγραμμα διάσωσης θα μπορούσε να γίνει το «κλειδί» της εξασφάλισης ψήφου εμπιστοσύνης για τον Αντώνη Σαμαρά,