Η Le Figaro εξυμνεί τις ομορφιές της Αθήνας: «Ο χειμώνας της πηγαίνει τόσο πολύ»

Η Le Figaro εξυμνεί τις ομορφιές της Αθήνας: «Ο χειμώνας της πηγαίνει τόσο πολύ»

Στη χειμωνιάτικη Αθήνα στέκεται σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, τονίζοντας πως τρεις εκθέσεις και μία νέα όπερα ζωντανεύουν αυτήν την περίοδο την ελληνική πρωτεύουσα και χαρίζουν στους επισκέπτες μία ευκαιρία να ανακαλύψουν τον δυναμισμό της πόλης, αν και βρισκόμαστε μακριά από την κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Βρέθηκε το υποβρύχιο ARA San Juan έναν χρόνο και μια μέρα μετά την εξαφάνισή του

Το κουφάρι του υποβρυχίου ARA San Juan του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής, το οποίο είχε εξαφανιστεί τη 15η Νοεμβρίου 2017 με 44 μέλη πληρώματος, ανακαλύφθηκε την Παρασκευή στον Ατλαντικό, γνωστοποίησε το ΠΝ της λατινοαμερικάνικης χώρας.
«Το υπουργείο Άμυνας και το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής ενημερώνουν ότι η εξέταση του αντικειμένου 24 το οποίο εντοπίστηκε από την εταιρεία Ocean Infinity με τη βοήθεια μιας τηλεχειριζόμενης συσκευής σε βάθος 800 μέτρων επέτρεψε τον εντοπισμό του ARA San Juan», ανέφερε σε ανάρτησή του το επιτελείο.

Το κόλπο της Μόνικα Λεβίνσκι για να σαγηνεύσει τον Μπιλ Κλίντον

Η σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton affair», που θα κάνει πρεμιέρα της Κυριακή 18 Νοεμβρίου, μέσα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε, έχει κιόλας καταφέρει να συζητείται σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος προφανής. Η Μόνικα Λεβίνσκι 20 χρόνια μετά την αποκάλυψη της παράνομης ερωτικής σχέσης με τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής, Μπιλ Κλιντον, επιστρέφει με μεγάλη διάθεση για εξομολογήσεις. Και πιπεράτες αποκαλύψεις.
Η παράνομη σχέση του τότε Πλανητάρχη με τη νεαρή

Το ζεύγος Ομπάμα και ο απίστευτος πλούτος του


Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα κερδίζουν σήμερα περισσότερα από κάθε άλλη φορά στη ζωή τους, μετρώντας πια περιουσία στα 40 εκατ. δολάρια.
Τριάντα φορές περισσότερα χρήματα δηλαδή από την εποχή που πρωτομπήκαν στο Οβάλ Γραφείο το 2008!
Ο 57χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κόψει τη φόρα του από τη στιγμή που εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο, συνεχίζοντας να είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος και να λαμβάνει πλουσιοπάροχες αμοιβές για να μιλά σε συνέδρια παντού στον κόσμο και να συντάσσει τα απομνημονεύματά του.

Ντε Νίρο: Κάτω ο καρ…ς ο Τραμπ!

Είναι γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δε συμπαθεί ιδιαίτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, και τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού και ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πολλές φορές καταφερθεί εναντίον του.
Ο διάσημος ηθοποιός βρήκε άλλη μία ευκαιρία να επιτεθεί στον Τραμπ κατά τη διάρκεια μίας απονομής βραβείου στον κωμικό Μπίλι Κρίσταλ το βράδυ της Δευτέρας. Προλογίζοντας τον Κρίσταλ, σύμφωνα με το Variety, ο Ντε Νίρο φώναξε «γ… τον Κρίσταλ», παραπέμποντας στην αντίστοιχη φράση που είχε χρησιμοποιήσει για τον Τραμπ νωρίτερα φέτος, κατά την απονομή των βραβείων Τόνι. Και συνέχισε:

Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Την Κυριακή στο Documento (Video)

Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κατάθεση που καίει τον ίδιο τον Σημίτη.
«Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα: «Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Ζοσεράν: «Η SAIC πήρε τη δουλειά γιατί χρημάτισε τον πρωθυπουργό». Χριστοφοράκος: «Δίναμε 2% σε Γείτονα (ΠΑΣΟΚ) και Βαρθολομαίο (ΝΔ) για το C4i».

ΗΠΑ: Αμετακίνητα υπέρ της Κύπρου για την αξιοποίηση πόρων εντός της ΑΟΖ της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν αμετακίνητες στη δέσμευσή τους για υποστήριξη του δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναπτύξει του πόρους στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιος για θέματα ενεργειακών πόρων, Φράνσις Φάνον σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Συνεχίζουμε τη μακροχρόνια θέση των Ηνωμένων Πολιτειών και υποστηρίζουμε σθεναρά το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναπτύξει τους πόρους της στην ΑΟΖ της. Είμαστε αμετακίνητοι σε αυτή τη δέσμευση», δήλωσε ο κ. Φάνον.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στους δύο σταθμούς της ΔΕΗ, ρεύμα και πάλι στη Ρόδο

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού της Ρόδου και ήδη έχει ξεκινήσει να ομαλοποιείται η κατάσταση. Υπάρχουν πάντως ακόμα περιοχές του νησιού που παραμένουν χωρίς ρεύμα, αναμένεται όμως ότι και αυτές σύντομα θα ηλεκτροδοτηθούν.

Η βλάβη σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι και εξαιτίας της τέθηκαν εκτός λειτουργίας και τα δύο εργοστάσια παραγωγής ρεύματος που υπάρχουν στο νησί.

Αντώναρος για Άδωνη, Πολυτεχνείο και Μεϊμαράκη: Νομίζετε ότι το ακροδεξιό υποκείμενο έχει αλλάξει άποψη;

Σε μια πολύ σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιλογή του Άδωνη που επιμένει ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Χαρακτηρίζει τον Άδωνη Γεωργιάδη ως "ακροδεξιό υποκείμενο" και μάλιστα συνδέει την παραίτηση Μεϊμαράκη με την τοποθέτηση του Γεωργιάδη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

ΣΥΡΙΖΑ: Το παραλήρημα μεγαλομανίας του Σαμαρά προκαλεί τον ελληνικό λαό

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «το σημερινό παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί τον ελληνικό λαό. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την καταστροφική του διακυβέρνηση, που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και στη φτώχεια».

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση:

«Οι απειλές του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση φανερώνουν φόβο.

Ιερά «παιχνίδια» Σαμαρά με στόχο τον Αρχιεπίσκοπο

Εν μέσω διασταυρωμένων πυρών από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ αλλά και τους ανθρώπους του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documentonews.gr, την ώρα της συνεδρίασης ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με τα γραφεία της ΝΔ, μεταφέροντας όσα άκουγε, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου ο οποίος του ζήτησε ή να κλίσει το τηλέφωνό του ή να βγει εκτός της αιθούσης.

Στην αμερικάνικη πρεσβεία ο κύριος όγκος της διαδήλωσης για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου(Photos)

Στην αμερικάνικη πρεσβεία βρίσκεται αυτή την ώρα ο κύριος όγκος της διαδήλωσης για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές έχουν φτάσει αυτή την ώρα μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία φωνάζοντας συνθήματα κατά των ΗΠΑ και του φασισμού. Ακολουθεί ξεχωριστή πορεία του ΚΚΕ που βρίσκεται αυτή την ώρα στο ύψος του Πολεμικού μουσείου.

Με κεντρικό σύνθημα "Λευτεριά στο λαό, θάνατο στο φασισμό" οι διαδηλωτές καταδικάζουν το φασισμό, το ναζισμό καθώς κι αντίστοιχες συμπεριφορές.